2010. november 16., kedd

Egy ősi víztározó

2010. november 07. 
STACEY YERIAN 
Wellington, Colorado 
Egy Ősi Víztározó 

Az Úr kutakat illetően kezdett beszélni a természetes síkon tett kis kút-kutatás után és látható volt a természetes síkon egy jelzés, amely így volt olvasható „Kút, Vigyázat!”. Ez egy figyelmeztetés volt az újra-kiásott kutaknál. 

Az Úr így szólt a víztározót illetően: 

Vannak, akik még mindig kitartanak Mellettem, mikor egyre mélyebbre és mélyebbre jutnak és a vágyaikon keresztül többet fektetnek a Velem való kapcsolatukba. Néhányan közülük most rátaláltak egy Ősi Víztárolóra a Szellemben. Ez a víztározó új kutakat fed fel. Egy szellemi csővezeték lett összecsatlakoztatva ezen kutak között a Szellemben. Ez a víztározó a mostani időkre lett fenntartva és új életet, bölcsességet és megértést, kinyilatkoztatást és friss olajat fed fel azoknak, akik többet keresnek, kopogtatnak és kérnek. Készletek lettek felhalmozva ezen időkre és hamarosan előjönnek ezen forrásokból azok számára, akik hűségesnek találtattak abban, hogy mindenekelőtt Isten Királyságát keressék. 

Ahogy a források felfakadnak, éltető felfrissülést adnak léleknek és szellemnek egyaránt. Hát, jöjj és igyál! Igyál mélyen bele az élet vizeibe ingyen és éledj újjá és frissülj fel és aztán menj, juttasd el és add át másoknak is amit az Én gondoskodásomon keresztül kaptál Tőlem. 

Ebben a víztározóban a kutakat és forrásokat összekötő csővezetékből a Szellem hatalmas egysége és a békesség köteléke jön elő, amely magától értetődő lesz az Én isteni sorakozóm és a Királyság céljaiért való kapcsolódás elkövetkező napjaiban. 

5 Móz. 32,4. „Kőszikla! Cselekedete tökéletes, mert minden ő úta igazság! Hűséges Isten és nem csalárd; igaz és egyenes ő!” 

Zsolt. 78,15-16. „ Sziklákat hasított meg a pusztában, és inniok adott bőségesen, akárcsak a mélységes vizekből. 
Patakokat fakasztott a kősziklából, és folyamok módjára vizeket ömlesztett”

Zsolt. 105,41-45. „Megnyitotta a kősziklát és víz zúdula ki, folyóként futott a sivatagon. Mert megemlékezett az ő szentséges igéretéről, a melyet tőn Ábrahámnak, az ő szolgájának. Kihozá azért az ő népét örömmel, és az ő választottait vígassággal. És nékik adá a pogányok földét, és öröklék a népek fáradságos szerzeményét. Azért, hogy megtartsák az ő rendeleteit, és törvényeit megőrizzék. Dicsérjétek az Urat!”

Ézsa. 12,3. „S örömmel merítetek vizet a szabadító kútfejéből.”

Jel. 22,17.” És a Lélek és a menyasszony (az egyház, az igaz keresztények) ezt mondják: Jövel! És a ki hallja, ezt mondja: Jövel! És a ki szomjúhozik (az, aki fájdalmasan tudatában van annak, hogy szüksége van azon dolgokra, melyek, felfrissítik ellátják és megerősítik a lelket) jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen.”

Efez. 4,3. „Igyekezvén megtartani a Lélek egységét a békességnek kötelében.” 

Néhány web-es definíció a Víztározóról: 

Egy sziklaképződmény, amely engedi a vizet keresztülfolyni, úgy, mint egy homokkő-réteg. A víztározónak lennie kell egy felső rétegének, amely megakadályozza a víz elszivárgását, mint egy agyagedény. Egy víztározóban mélyen alul, a felszín alatt, a víz forróvá válik. A földalatti réteg, homok, kavics vagy szikla, melyen keresztülpréselődik a víz és raktározódik. A víztározók a kutak és források vizét kínálják. 

Ez egy szikla, amely jelentős mennyiségű vizet tárol és továbbít. 

Földalatti meder vagy réteg, amely kutak és források vizét hozza.