Támogatás

Nagyon hálás vagyok értetek és nektek, akik úgy döntöttetek az utóbbi időkben, hogy adomány formájában fejezitek ki azt, hogy értékelitek ezt a munkát! Akár egy-egy alkalommal, akár rendszeresen, összegtől függetlenül: mindenkinek nagyon köszönöm! Mindezt az Úrért végzem, mert azt látom, hogy nagy haszna van, és nincs más "megbízóm", csak az Úr. Ezért az ezekkel a fordításokkal, és a hozzá kapcsolódó tevékenységgel töltött időre nem számítok mástól honoráriumra. Köszönöm, hogy az Úr indíthatott benneteket, akár imatámogatásra, akár anyagi támogatásra.

Évekkel ezelőtt többen jelezték, hogy érdemes lenne közzétenni a lehetőséget erre, mert biztosan lennének, akik így gondolkodnak, és küldenének adományokat. Nekik is köszönöm, hogy szóltak annak idején! Természetesen tudtam, hogy méltó a munkás arra, hogy megbecsüljék a munkáját, de nem igazán tudtam, hogy egy internetes szolgálatnál hogyan működhet ez. Így hát imádkozva, és az igei elveket figyelembe véve döntöttem úgy, hogy ilyen módon teszem lehetővé a "vetés-aratás" gyakorlását...

Adományokat az alábbi módokon tudsz küldeni a szolgálatom támogatására. Nagyra becsülöm az áldozatkészségedet, és az Úr áldásáért imádkozom az életedre nézve!

Köszönöm!
Jézus Krisztus ígéretei, és a vetés-aratás törvényszerűségei alapján
legyél áldott Isten szolgálatának a támogatásáért!
  • PayPal-on keresztül: az itt látható Donate gombra kattintva: 
  • vagy az alábbi számlaszámra tudsz befizetni illetve átutalni:
Név: Országh György

Számlaszám12046119-01396059-00100004  (Raiffeisen Bank)