2010. november 29., hétfő

Döbbenetes álmok és látomások a Közel-Keleten

A Breaking Christian News cikke - eredeti itt található angolul: http://www.breakingchristiannews.com/articles/display_art.html?ID=8430
Magyar fordítás: Országh György
- - - - -
Döbbenetes álmok és látomások a Közel-Keleten
Teresa Neumann (2010 november 29)

Egy nő, aki nem keresztény, megállított az utcán egy keresztény férfit, és ezt mondta: "Maga az!", miután látta őt álmában. Az álomban azt kérdezte a nő Jézustól, mit kell tennie ezzel az álommal. Jézus így válaszolt: "Kérdezd meg ezt a férfit holnap, amikor találkozol vele."

(Közel-Kelet)--Az E3 partnerei (korábban EvangeCube és Global Missions Fellowship) egy világméretű partnerségi egyesült szolgálat, ami gyülekezeteket plántál. Céljuk a hívők felkészítése, az elveszettek evangelizálása, és gyülekezetek megszilárdítása.

Muslim GirlTom Doyle, a Church and Ministry Partnerships E3-as alelnöke azt mondta, hogy döbbenetes módon térnek meg Krisztushoz az emberek a Közel-Keleten. "A nem hivatalos felméréseink alapján azt tudtuk meg, hogy sok muszlim hátterű hívőnek - talán a fele is lehet ezeknek - volt egy álma vagy egy látomása a megtérése előtt. "Keresők" lettek, rátaláltak egy hívőre, hallottak egy üzenetet a rádióban, vagy találtak egy Bibliát." (Fotó: Ruth Livingstone)

"Beszélgetés közben mindig kérdezősködünk az emberektől. Azt mondjuk: 'Figyeljetek, mi keresztények vagyuk, ti pedig muszlimok, de itt van ez a jelenség, hogy muszlimok Jézusról látnak álmokat. Ti is ismertek ilyen embert?' Találkoztunk már néhány emberrel, akik azt mondták, hogy 'Én is álmodtam Jézusról, de nem tudtam, hogy mit jelent'. És akkor elkezdünk az evangéliumról beszélni."

Egy Mission Network News riport szerint Doyle elmondott egy történetet egy nőről, aki  Egyiptomban megállított az utcán egy keresztény férfit. A nő így szólt: "Maga az!" A keresztény férfi nem értette miről beszél a nő. Elmondta neki: "[Álmomban] maga beszélgetett velem és Jézussal, és ugyanez a csíkos ing volt magán, meg ez a szemüveg, ez a nadrág és ez a cipő. Jézus azt mondta nekem, hogy Ő szeret engem, és kapcsolatban akar lenni velem."

Elmondása szerint álmában azt kérdezte Jézustól: "Mit tegyek?" Álmában Jézus azt válaszolta, hogy "Kérdezd meg ezt a férfit holnap, amikor találkozol vele."

Forrás: Staff - Mission Network News