2012. február 13., hétfő

A Prófétálás Szelleme Hírlevél 2012 február 13


A PRÓFÉTÁLÁS SZELLEME HÍRLEVÉL
Faith Tabernacle of Kremmling2012 február 13.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Itt az ideje, hogy új tömlőkké váljatok, mert a régi tömlők kiszáradtak és megkeményedtek, és nem fognak tudni együtt terjeszkedni azzal a kinyilatkoztatással, ami arról szól, hogy mit cselekszem ebben az időszakban. Hát újuljon meg a tömlőtök a jelen pillanat olajától, és attól az olajtól, amit Én adok nektek. Az Én érintésem és dicsőségem olaja lágyítson meg és frissítsen fel titeket, kenjen meg titeket és tartson meg titeket. Szálljon rátok az Én dicsőségem olaja. Újuljatok meg! Legyetek új tömlővé, hogy magatokban hordozhassátok ennek az időszaknak a dicsőségét, és hogy ne csak megkóstoljátok, hanem meg is teljetek vele; hogy bennetek legyen mindaz, amit Én cselekszem. Szálljon rátok az Én dicsőségem, és változtasson meg titeket, mondja az Úr Isten.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS: 
Ahogy a megprófétált váltások megtörténnek a szellemvilágban, a természetes világban is meg fognak nyilvánulni, tudatosabb éberség formájában és a körülmények fölötti hatalommal. Gyakorolhatod a képességedet, hogy legyőzd a jelenleg fennálló körülményeket, de ezt erős és kitartó hit által kell megtenned. A győzelem elleni legnagyobb elrettentő fegyvert az elnyomott érzelmek jelentik, amelyek hirtelen fognak előbukkanni, de a megjelenésük pontosan azt fogja megmutatni, hogy mi az, ami nem lett kezelve. Itt az ideje, hogy diadalmat szerezz minden olyan dolog fölött, ami visszatartott a teljes körű szabadságtól, mondja az Úr.
Galata 5:1 A szabadságban, amelyre Krisztus minket megszabadított, álljatok meg és nehogy újra a rabszolgaság igájába fogjanak be titeket.