2012. február 11., szombat

Elaine Tavolacci: Jöjj fel magasabbra!

Bill és Marsha Burns nem küld prófétai hírlevelet a hétvégi napokon, viszont minden nap lehet találni frissen feltett próféciát a weboldalukon. Ilyen Elaine Tavolacci üzenete is, amit itt olvashattok:

~



2012 február 11.

ELAINE TAVOLACCI
Staten Island, NY


Jöjj fel magasabbra!

Az Úr több millió hőlégballont mutatott, amelyek felszálltak magasan az égbe. Különböző színűek, alakúak, mintázatúak, szabásúak, stílusúak és méretűek jelentek meg sorban. Mindegyik gyönyörű volt, és egyedi. Az egész kép élénk színes volt, és rendkívüli látványt nyújtott.

Bámulatos volt nézni, ahogy a légballonok egyre magasabbra szálltak, de néhány közülük láthatóan csak lebegett a levegőben. Majd észrevettem, hogy olyanok is voltak, amelyek elkezdtek visszaereszkedni a földre. Úgy tűnt, hogy az ereszkedő ballonok elkezdtek veszíteni a levegőjükből. Némelyik lassan ereszkedett lefelé, mások viszont gyorsan süllyedtek. Az Úr ezt mutatta nekem:

Mindannyiunknak lehetősége van arra, hogy nagyobb magasságokba, és magasabb szintekre emelkedjen. Krisztus testében egy nagy felgyorsulás történik most, és a folyamatosan emelkedő légballonok azokat a keresztényeket jelképezték, akik a Jézus által velük kötött Szövetségnek minden előnyét élvezik, és egyesek isteni találkozásokat élnek át a Szent Szellemmel. Ők most magasabb szintre emelkednek, és az ingyen kapott erőben és hatalomban járnak. Ők azok, akik belépnek a pozíciójukba és az elhívásukba. Ők Gedeon hadseregének a háromszáz válogatott harcosa. Azok a férfiak nem valami különleges kegyelemben részesültek, hanem azért lettek kiválasztva, mert nem féltek, bátrak voltak, és készek voltak szembenézni a kihívásokkal. Erősek voltak a harcban, éberen figyeltek az ellenség miatt.

Bírák 7:7 És monda az Úr Gedeonnak: E háromszáz férfiú által szabadítlak meg titeket, akik nyaldosták a vizet, és adom Midiánt kezedbe; a többi nép pedig menjen el, mindenki a maga helyére. 

Az egy helyben lebegő légballonok azokat jelképezték, akiknek stagnál az életük, és már egy ideje leragadtak egy pozícióban. Akik ezen a helyen vagytok, fel kell bátorítanotok magatokat az Úrban, és még egyszer fel kell szállnotok.

1 Sámuel 30:6 És Dávid igen nagy szorultságba juta, mert a nép arról beszélt, hogy megkövezi őt, mivel az egész nép lelke elkeseredett fiaik és leányaik miatt. Dávid azonban megerősíté magát az Úrban, az ő Istenében. 

Az ereszkedő légballonok azokat jelképzeték, akik megfáradtak a jó dolgoknak a cselekvésében. Úgy érzik, mintha folyamatosan veszítenének a kenetükből. Folyamatosan veszítenek abból a buzgóságból és erőből, ami egykor bennük volt. Akik ezen a helyen vagytok, el kell döntenetek, hogy végig fogjátok csinálni, bármi is tart vissza a felemelkedéstől.

Galata 6:9 A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el, mert a maga idejében aratunk majd, ha meg nem lankadunk. 

Jézus hív bennünket, hogy jöjjünk fel magasabbra! Arra szeretnélek buzdítani benneteket, hogy dőljetek neki, hogy elérjétek azt, amit Isten készített nektek, és gyönyörködni fogtok azokban a magasságokban, amelyekre Ő el fog vinni titeket.

Jelenések 4:1 Ezek után láttam, hogy íme egy nyitott ajtó volt az égen, és az az első hang, melyet mint egy kürtszót hallottam magammal beszélni, így szólt: Jöjj fel ide, és megmutatom neked, amiknek meg kell történni ezek után.