2015. május 17., vasárnap

EGYÜTT ÁLMODNI AZ ÚRRAL

"A KIÁRASZTÁS KÖZBEN FELGERJESZTEM A NÉPEM KÉPESSÉGÉT, HOGY EGYÜTT ÁLMODJON VELEM"

2015. MÁJUS 16. / LANA VAWSER

Felgyorsulás, áttörés és rendeződés történik pont most Isten népe életében. A régóta várt ígéretek beteljesülése van kiárasztva, megnyílt ajtók és Isten munkálkodása hoz ébredést, amire Isten népe közül sokan vágytak már, és amiért kiáltottak. Egy nagy ébredés és kiöntés egy olyan szinten, amit ezelőtt soha nem tapasztaltak és nem is képzeltek.

Úgy éreztem, hogy azt mondja az Úr: "A KIÁRASZTÁS közben felgerjesztem a népem képességét arra, hogy Velem együtt álmodjon."

Ajtókat láttam megnyílni, imák megválaszolását láttam, a helyreállítás megnyilvánulását, a gyógyulás kiteljesedését, és az ellátás leáradását, és Isten népe közül sokaknak LEESETT AZ ÁLLUK, ÉS CSAK ÁMULTAK! Lenyűgözte és lehengerelte őket Jézus csodálatos keze munkája. RENDKÍVÜL tisztán látható volt, ahogyan az Úr előttük ment, és készítette az utat. A vándorút és az ellenállás során kialakult egy szellemi köd, ami hátráltatta a tisztánlátást, de a kiárasztás közben elkezdett helyreállni a tisztánlátás arra nézve, ahogy az Úr MÁR ELŐRE elkészíti a jó cselekedeteket az Ő népe számára, hogy azokban járjanak (Efézus 2:10), Isten népe pedig most már folyamatosan HALADT ELŐRE!!!!

AZ ÁLMODÁS KÉPESSÉGE FELGERJED, MIKÖZBEN AZ Ő NÉPE BENYOMUL!!

Ahogy a kiárasztás elkezdett megnyilvánulni, meghallottam Isten embereinek a szívből jövő kiáltását. "Ó, jaj, Uram, ha ezt meg tudnád tenni, ha ez megtörténhetne, akkor MI LEHETSÉGES MÉG?"

Hirtelen meghallottam, hogy az Úr izgatottsággal és örömmel a hangjában így szólt: "MINDEN LEHETSÉGES AZOKNAK, AKIK HISZNEK" (Márk 9:23)

Ahogy a kiárasztás radikális demonstrációi meglátszanak, egy meghívás is történik arra, hogy partnerként működjünk együtt Vele abban, hogy újra álmodjunk, és hogy egy mélyebb szinten álmodjunk. Hit fokozódik Isten embereinek a szívében, és egy teljesen új föld NYÍLIK MEG, ahol végtelen lehetőségek vannak Vele. Isten helyreállítja a szertefoszlott reménységeket és a szétzúzott álmokat, a kiárasztás és az álmodás mostani időszakában.

Az utóbbi időkben sokan éreztétek egész intenzíven a gerjedezést a szellemetekben, hogy mélyebb szinten kezdjetek álmodni arról, hogy mik lehetségesek Vele személyes szinten, testületi szinten, a családok, a városok és a nemzetek számára.

Engedjétek el a múltat, és ne hagyjátok, hogy a múlt csalódásai ellopják a Szent Szellem vezetését arra, hogy újra Vele együtt álmodjatok. Újra tüzet akar gyújtani a szívetekben, hogy mennyei álmokat álmodjatok Vele együtt. Azok a vágyak, amik felszínre jöttek a szívetekben, miközben Vele töltitek az időt, és imádjátok Őt, egybefonódtak az Ő álmaival, amik arról a sorsról szólnak, amiket nektek szánt, mert ti EGGYÉ VÁLTOK. Az ember és Isten partneri kapcsolatának a feltárulása, együtt álmodása, meg fog látszani, és ISTEN még nagyobb CSODÁLATÁT fogja felszabadítani.

A most megnyíló ajtók, a fokozódó kegyelem, a láthatóvá váló helyreállítás, a megkapott ellátás, a most történő felgyorsulás.... EZ MIND MÉG CSAK A KEZDET!!!!!!!!

Úgy éreztem, hogy ezt mondja az Úr: "Itt az ideje becsatolni a biztonsági öveket, mert egy dicsőséges utazásba kezdtetek Velem."

ÁLMOK ÁLMODÁSA ÉS KIRÁLYSÁGI KULCSOK

Az Úr elkezd tisztánlátást adni azokhoz az álmokhoz, amelyeket Vele álmodtok éjszaka alvás közben. Mert sokan fogtok kétszer annyi kijelentést, meglátást és előrelátást kapni, és Királysági kulcsokat is ahhoz, hogy ezek az álmok mozgásba legyenek lendítve, mint amennyit ébren kaphatnátok.

Az álmodás FOKOZÓDIK!!!

Ne engedjétek, hogy a múlt félelmei, csüggedései, vagy a csalódások ELLOPJÁK a "Vele álmodás" élményét, amit most áraszt ki az Úr. Egy mélyebb együtt munkálkodás és partnerség történik most a Krisztus testében. A meghívó ki lett küldve.

Az, amit ebben az időszakban sokan fognak tanulni, átvenni és leszűrni, nem olyan lesz, amit emberek meg tudnának magyarázni nektek, hanem a Szent Szellem fogja megmagyarázni, ő fog oktatni és mély munkát végezni a szívetekben, és ezután lesznek ezek emberek által is megerősítve.

"A kiárasztás közben felgerjesztem a népem képességét arra, hogy együtt álmodjon Velem."

Isten konkrétan azokat az álmokat veszi célba, amik a szívetekben vannak, amelyek elkezdtek felgerjedni, de lehetetlennek tűnnek, és "egy álom lenne, ha ezek valóra válnának". Láttam egy nyílvesszőt, amit kilőtt az Úr, és a céltábla KÖZEPÉBE talált. Nyomuljatok előre, Isten népe, sok lehetetlen álomból lesz hamarosan lehetséges, sőt ennél TÖBB is lesz.