2015. május 27., szerda

A TŰZ AZ ÁLDOZATRA SZÁLL!!

A TŰZ AZ ÁLDOZATRA SZÁLL!!

2015. MÁJUS 27. / LANA VAWSER

Sokakat láttam Isten népe között, akik előretörtek, hogy imádkozhassanak, és a rejtekhelyen lehessenek, és hirtelen ott termett egy forgószél, ami látszólag a semmiből jött. Ez az ellenállás/támadás forgószele volt, amit az ellenség küldött, hogy elvonja a figyelmet, és blokkolja a közösség és a bensőségesség helyét Isten népe előtt.

Sokan küszködtek azzal, hogy imában áttörhessenek. Sokan harcoltak a kimerültséggel, ami erőteljesen rájuk tört az imádkozás és a dicsőítés időpontjaiban. Sokan érezték, hogy csata folyik azért, hogy kapcsolatot létesíthessenek az Úrral a rejtekhelyen.

Egy támadás lett elindítva Isten népe ellen, akik mélyebbre nyomulnak be az imában és a bensőséges kapcsolatban Ővele a rejtekhelyen, azért, mert az Úr most nyitja meg a kijelentés új szféráit és az áttörés új területeit.

Isten népe most halad át a kijelentés új szintjére, ami a Krisztusban való felhatalmazásukról szól, és egy nagy ráébredésről, ami a szíveikben történik, amikor ráébrednek az Őbenne való identitásukra. Isten fiai és leányai emelkednek fel, miközben előre nyomulnak.

Sokakat láttam elcsüggedve ebben a csatában a rejtekhelyen, és az ima közben folyó csatában. Ne bátortalanodjatok el, ne essetek kétségbe ettől a csatától, mert azt érzékeltem, hogy az Úr azt mondja, hogy ez a csata egy JELZÉS arról, ami MINDEZEKNEK A TÚLOLDALÁN vár rátok!!!!

Sokan már csak EGYETLEN IMÁDSÁGRA vagytok az áttöréstől, az ellenség pedig mindent megpróbál, amit csak tud, hogy távol tartson attól a helytől titeket.

Az Istennel való nagyobb átélések, kijelentések és az Ő Igéjében kapott robbanásszerű meglátások várnak rátok. Mennyei stratégiák, bölcsesség és a szellemi harchoz való kulcsok tárulnak fel előttetek, egy új szinten.

Bill Johnson szokta mondani, hogy "A tűz MINDIG áldozatra száll." Úgy érzem, hogy most is pontosan ezt mondja az Úr. Ott, a csata helyén, ott az ellenállás helyén, és a rejtekhelyen ellenetek indított figyelemelvonás helyén, ÁLDOZZATOK Neki dicsérettel, TÖRJETEK ÁT, és foglalkozzatok az Igével, ott a csata közepette folytassátok az imádkozást, még akkor is, ha úgy érzitek, hogy semmi sem változik. ÁLDOZATKÉNT VIGYÉTEK ELÉ a dicséreteteket, az imádatotokat és azt, hogy Elé álltok a csata ellenére is. ISTEN TÜZÉT vonzza az áldozatotok.

A dicséretetek, a Neki vitt áldozatotok olyan, mint egy kellemes jó illat, ami felszáll Elé, aminek nem csak az lesz a következménye, hogy a menny záporozni fog rátok, hanem az is, hogy LEFEGYVEREZI azt a forgószelet, ami megpróbált lesodorni az utatokról.

Isten tüzét láttam leszállni Isten népére, ami átváltozást, szabadságot, gyógyulást, nagyobb lendületre való felkészítést hozott, és tüzet gyújtott a SZEMEIKBEN, hogy úgy LÁSSANAK szellemben, mint még SOHA ezelőtt.

AZ ÚRVACSORA AZ EGYIK KULCS

Azt is éreztem, hogy az Úr azt mondta, hogy amint az Ő népe átverekszi magát ezen a csatán, és Úrvacsorát vesz Ővele a rejtekhelyen, és az Ő értünk hozott áldozatára fókuszál, egy fordulat fog bekövetkezni.

MENNYEI FORGÓSZÉL

Az ellenség megpróbál utánzatokat készíteni azokból, amiket az Úr küld. A mennyből jövő forgószelek vannak kiküldve a rejtekhelyre, miközben az Ő népe Vele találkozik, és Neki szolgál a dicséretével és imádatával. A rejtekhelyen történő Vele való átélésekből fakadóan változások fognak történni a forgószelekben a természetes világban is.

Úgy éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy "MINDEN, amire a népemnek szüksége van az áttöréshez, Bennem található, és a Velem való átélésekben. Ezek az átélések, amelyekbe belépnek, és az ezekben felszabaduló útmutatások és kijelentések, amelyeket meg is cselekednek, azt fogják eredményezni, hogy sok minden hirtelen fordulatot vesz."

**********************