2015. május 11., hétfő

A FÉLELEM ÉS A TRAUMA MÁR NEM A TIÉD!

A FÉLELEM ÉS A TRAUMA MÁR NEM A TIÉD!

2015. MÁJUS 11. / LANA VAWSER

Láttam a félelem és a trauma hatásait Krisztus testében sokak életében, és ezt a két területet újra és újra kiemelte az Úr, miközben mélyre ás az Ő gyermekeinek a lelkében, hogy gyógyulást hozzon.

A múlt félelmei és traumái különböző szinteken értek el többféle hatást Isten népében. A testükben, a kapcsolataikban, a Vele való bensőséges kapcsolatukban, abban a képességükben, hogy bizakodással törekedjenek továbbmenni az álmaik és a rendeltetésük megvalósítása felé.

Ahogy Isten népe az Úr előtt feküdt, és átadta a lelkét, az Úr pedig mélyen munkálkodott a szívükben, azt láttam, hogy egy hirtelen fordulat történik. Egy szempillantás alatt történt egy szakadás. Majd hallottam az Urat, ahogy ezt mondja:

"A félelem és a trauma már nem a tiétek!!! A félelem és a trauma most LEKERÜL rólatok, ti pedig FORDULATOT éltek át. Itt az ideje, hogy TOVÁBBMENJETEK."

Egy rettenetesen nagy áttörés van az atmoszférában, különösen a félelem területein (több szintű félelmek, a jövőtől való félelem, az elutasítástól való félelem, az elhagyatottságtól való félelem, a kudarctól való félelem, a sikertől való félelem, a betegségtől való félelem, a haláltól való félelem), és a múltban átélt traumák területein, amelyek eddig visszatartották Isten népét.

Maradjatok meg a lelketek átadásának a helyén, mert a félelem és a trauma LEKERÜL, ti pedig FORDULATOT éltek át, és átkerültök a nagyobb magabiztosság helyére, abban, hogy kik vagytok Őbenne, és egy stabilitás helyére, az Ő ígéreteire ráállva. Futni fogtok, mert tudjátok, hogy kié vagytok.

A félelem-betegségek, amelyek álmatlanságot, éjszakai leizzadást, pánikrohamokat, magas stresszt és nyugtalankodást okoztak, most MEGSZAKADNAK.

A belül jelentkező félelem és trauma nagy stresszt okozott és áldozatokat követelt a testekben, és emiatt sokan szenvedtek emésztési problémákkal, krónikus csont és ízületi fájdalmakban (köszvény és gyulladás), immunrendszeri problémákban, és sok más dologban, és azt láttam, hogy sok ilyen probléma HIRTELEN elhagyta őket, és a testek HIRTELEN megváltoztak, mert erőssé váltak, és gyógyulásnak indultak. A testek teljes összhangba kerültek a mennyel. Sokak életében Isten éppen most munkálkodik BELÜLRŐL KIFELÉ, miközben nagyobb BETEKINTÉST nyújt abba, hogy mi is történik a szívetekben és az érzelmeitekben, és hogyan megy végbe a gyógyulás.

A nektek adott Ígérete Igéjének elhangzásától a beteljesüléséig eltelő időt felgyorsítja, és ebben a felgyorsulásban megtörténik a lelkek gyorsított meggyógyulása és a testek összhangba kerülése a gyógyulással és a teljességgel.

Most szabadítja fel a népét, hogy átmehessenek a valaha látott legdicsőségesebb napokba a bensőséges kapcsolat, a rendeltetésük és a Királyság építése terén. A sikerre és a gyarapodásra készít elő most benneteket.

Az Ő teljes szeretete kiűz minden félelmet (1 János 4:1). A félelem és a trauma már nem a tiétek. A stresszel, félelemmel és traumával telt éveket visszakapod, dicsőséges bőségben. A jobb napok épp előtted állnak. A legjobb még hátra van, te pedig egy FORDULATOT ÉLSZ ÁT MOST, ahogy megmaradsz a lelked átadásában. Egy dicsőséges átváltoztatás és átalakítás történik éppen most a Szent Szellem által.

Most lépsz be a legjobb napjaidba!!!!!

************************