2015. május 5., kedd

DESZKÁZZÁTOK BE A NYÍLÁSZÁRÓKAT, VIHAR KÖZELEDIK... KEGYELMI AJTÓK NYÍLNAK MEG A VIHAR KÖZEPETTE

DESZKÁZZÁTOK BE A NYÍLÁSZÁRÓKAT, VIHAR KÖZELEDIK... KEGYELMI AJTÓK NYÍLNAK MEG A VIHAR KÖZEPETTE

2015. május 5. / LANA VAWSER

Ma ezt hallottam az Úrtól: "Deszkázzátok be a nyílászárókat, mert vihar jön". Láttam, ahogy egy vihar vonul végig a világon, sok területet érintve, a pénzügyektől kezdve a tőzsdéken át a természet megrázásáig. Azt láttam, hogy ez a vihar hihetetlenül nagy nyomás alá helyezte a családokat, hogy megossza és uralja a családot, mint egységet. Ez a közelgő vihar azért jön, hogy félelmet halmozzon fel az emberekben, és Isten népében, de nem lesz sikeres, mivel Isten népe imában tör előre.

IMÁDKOZZATOK!!!

Hiszem, hogy az Úr riadót fúj: "DESZKÁZZÁTOK BE A NYÍLÁSZÁRÓKAT, VIHAR JÖN." Mindegy, milyennek tűnik a vihar a világban, a személyes életünkben, az Úr azt kéri a népétől, hogy deszkázzák be a nyílászárókat imával.

Nincs szükség arra, hogy féljünk, mert amikor tombol a vihar, a félelem nem fog megragadni titeket, mert Jézusra szegeztétek a szemeiteket. Mindegy, milyen hangos a szél és, mennyire zúgnak a hullámok, folyamatosan törjetek előre Jézusban, és kapaszkodjatok bele, mint a ti horgonyotokba.

Ahogy megjelenik ez a vihar a világon és a hívők életében, bátorodjatok fel, mert ahogy egyre beljebb mentek az Úrban, egy időszakváltás fog megtörténni. Az átkelés már elkezdődött. Ahogy KÖVETITEK Isten bölcsességét, azt fogjátok tapasztalni, hogy ti és a családjaitok felvirágoztok a vihar közepette.

Még ha tombolni is fog a vihar körülöttetek és a világ körül, ahogy ti Őbenne és Őrá fogtok támaszkodni, nem ér semmi bántódás titeket. Nem fog érinteni benneteket, hanem megszabadultok, és felvirágoztok a vihar közepette.

Miközben a vihar tombol a világ pénzügyi területein, ahogy Isten népe figyel az Úr bölcsességére, követi a hangját, Isten népe anyagilag felvirágzik. Azt láttam, hogy ahogy Isten népe elkezdett odafigyelni az Ő bölcsességére az anyagiak terén, az Egyház el fogja foglalni a helyét, és elkezdni megáldani a világot anyagilag. Egy nagy átruházás fog megtörténni.

Hihetetlen mértékű kegyelmi ajtók fognak megnyílni a világra jövő vihar közepette, amelyeket EGY EMBER sem fog tudni bezárni (Ézsaiás 22:22). Józsefek fogják elfoglalni helyüket ennek a viharnak a közepette. A legnagyobb kegyelmi ajtók közül fog néhány megnyílni Isten népe számára ennek a közelgő viharnak a közepette, és abban a pozícióban lesznek, hogy az Úr szavát szólják, az Ő megoldásait és bölcsességét szabadítsák fel sokak számára, különösen az ezen a világon nagy befolyással bíró emberek számára, hogy áttöréseket és atmoszféraváltásokat idézzenek elő.

Isten helyreállítása fog végigáradni az Ő népén, fantasztikus módokon, miközben ők Őbelé törnek előre a viharon át, és nem nézik a természetes világot. Nézzetek Őrá, vegyétek át és engedjetek az Ő bölcsességének, mert a legnagyobb fordulatok némelyike fog megtörténni az atmoszférákban és a nemzetekben.

"AZ ELÉGEDETTSÉG TITKA" SZÜLETIK A VIHARBAN

"Tudok nélkülözni is, tudok bővölködni is; egészen kipróbált vagyok mindenben, a jóllakásban és éhezésben is, a bővölködésben és szűkölködésben is." - Filippi 4:12

Ahogy az Ő népe előretör a vihar idején, az Úr megszüli az Őbenne való megelégedettség nagyobb mértékű kijelentését és megnyilvánulását. A megelégedettség titka még mélyebb szinteken kerül kijelentésre. A megelégedettség titka: "Mivel Ő velem van, ezért több van nekem, mint ami elegendő". A Jézussal való bensőséges kapcsolat egyre mélyebbre hatol ebben a viharban, ahogy az emberek Őt kutatják, mélyebbre fognak kerülni az IGAZI megelégedettségben, Őmiatta.

PRÓFÉTÁK KELNEK FEL A VIHARBAN

Prófétákat láttam felemelkedni minden nemzetben, a vihar közepette felkelve, és kihirdetve az Úr Szavát és a fordulatok bekövetkeztét. Isten jósága és szeretete még magasabb szinten fog meglátszani az Ő prófétái által, ahogy a frontvonalra állnak a vihar közepette, és előhívják a helyreállítást, a gyógyulást, a megerősödést és teljes fordulatokat a nemzetek számára. Nagy kegyelem ajtói fognak megnyílni sok próféta számára ebben a viharban. Ahogy átlépnek a nagy kegyelem ajtóin, olyan helyekre, amelyekről sokan azt mondták, hogy a legkevésbé valószínű Isten munkájának a megtapasztalása, ahogy ők kihirdetik az Úr Szavát, JELENTŐSÉGTELJES fordulatok fognak történni a világon és ezeken a területeken.

Ahogy a próféták a frontvonalon álltak, láttam, ahogy kihirdetik az Úr Szavát, a vihar pedig visszaszorult, ők pedig elkezdték felkészíteni a szenteket, akik követték őket, azokban a dolgokban, amiket az Úr mondott, és abban, hogy hogyan tudják meghallani és követni az Ő útmutatását, hogy végig tudjanak menni a viharon.

ÖT SZOLGÁLATI AJÁNDÉK, FOGLALJÁTOK EL A HELYETEKET

Láttam az Urat, ahogy hívja az öt szolgálati ajándékot a frontvonalra. Láttam, ahogy az Úr ebben a viharban mélyebb szinten egyesíti az öt szolgálati ajándékot, ahogy ők félreteszik a programterveiket, a versengést és az önmaguk előtérbe helyezését, és egy gyönyörű egység született meg az ötrétű szolgálat között, amiből TÍZSZERES helyreállítás, gyógyulás, üdvösség, ébredés, növekedés és bővölködés fog felszabadulni Isten népe számára a vihar KÖZEPETTE.

Öt szolgálat, itt az ideje, hogy egyesüljetek, és elfoglaljátok a helyeteket, mert az Úr TÍZSZERES növekedést fog felszabadítani általatok a viharban.

LÁTÓ SZEMEK ÉS HALLÓ FÜLEK FOGNAK KITISZTULNI A VIHARBAN, MIKÖZBEN ISTEN NÉPE ELŐRE TÖR...

Az Úr hangjának a meghallása és az Ő cselekedeteinek a látása a szellemi világban JELENTŐS MÉRTÉKBEN fel fog fokozódni ezáltal a vihar által, ahogy Isten népe "bedeszkázza a nyílászárókat" imával, és mélyebb kijelentést és bölcsességet fog meglátni abban, hogy mit mond és cselekszik az Úr, úgy, mint még soha. Lehet, hogy vad lesz a vihar, de az Úr, miközben a népe előre tör, olyan tiszta látás és hallás területére fogja bevinni őket, aminek az lesz a következménye, hogy Isten népe hátizsákokkal fog előjönni, amelyek TELE LESZNEK KIRÁLYSÁGI KULCSOKKAL, hogy válaszokat vigyenek azokra a területekre, amelyek ezeknek a viharoknak a hatása alá kerültek.

Áttörés lesz felszabadítva Krisztus Testében, és a világra is, Isten népe ÁLTAL, miután hozzábújnak Istenhez a vihar alatt, és jelentőségteljes Királysági kulcsokat kapnak.

DESZKÁZZÁTOK BE A NYÍLÁSZÁRÓKAT DICSŐÍTÉSSEL

Úgy éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy ezalatt a vihar alatt a dicsőítés mindennél fontosabb lesz. Ne hagyjátok, hogy a vihar ellopja a dalotokat! Énekeljetek tovább! Dicsérjétek Istent tovább! Továbbra is magasztaljátok Őt, és miközben ezt teszitek, a vihar nem fog érinteni benneteket. Lehet, hogy körülöttetek örvénylik, de nem fog hozzátok érni.

Miközben dicsőítetek, békességgel telve fogtok átmenni a viharon, és Isten békességét fogjátok kiárasztani bárhová is mentek, ami befolyásolni fogja, sőt meg fogja változtatni az atmoszférákat.

HABÁR TOMBOL A VIHAR, TI EGY ÚJ FEJEZETBE KERÜLTÖK ÁT

Ne csüggedjetek el, és ne keseredjetek el a vihar miatt, ami tombolni fog, hanem tudjátok meg, hogy miközben az Úrra figyeltek, és követitek az indíttatásait, egy új fejezetbe fogtok átkerülni. A vihar az "időszakváltás" jelzése lesz.

Istennek nagyobb céljai vannak veletek a viharban. Maradjatok lehorgonyozva Őbenne, és egy új időszak nyílik meg előttetek, és az eddig látott valaha legnagyobb kegyelmi ajtók némelyikén fog bevinni titeket. A Kegyelem ajtói fognak szélesre tárulni, hogy meglássátok, ahogy általatok kiárad a Királyság.

A hullámok és a szél tudják az Ő nevét. Deszkázzátok be a nyílászárókat imával, és használjátok azt a felhatalmazást, amit Ő adott nektek. Szóljatok a viharhoz, amikor eljön, és figyeljétek, ahogy Ő békességet hoz nektek a vihar közepette. Lehet, hogy a vihar HANGOSAN jön el, de csupán egy pillanatig fog tartani, és GYORSAN ELMENEKÜL, ahogy Jézus neve fel lesz emelve a viharral szemben.

Deszkázzátok be a nyílászárókat!! Itt az idő, hogy imádkozzatok, és szilárdan megálljatok, mert egy nagy átkelés történik most. A valaha látott legnagyobb váltások egyike történik Krisztus Testében. Ahogy az Ő kezét fogjátok a vihar alatt, meg fogtok erősödni a VIHARBAN, mert máskülönben elsodródnátok.

Nyomuljatok előre, Isten népe! Deszkázzátok be a nyílászárókat, és figyeljétek, ahogy a vihar elhalad mellettetek. Figyeljétek, és meglátjátok, hogyan fog az Úr felvirágoztatni benneteket a vihar közepette.

Őáltala SZÁRNYALNI fogtok végig a vihar alatt.


***************