2016. december 12., hétfő

PÁNIKROHAMOK PRÓBÁLNAK AZ ÍRÓKRA ÉS AZ ÚTTÖRŐKRE TÁMADNI!!

PÁNIKROHAMOK PRÓBÁLNAK AZ ÍRÓKRA ÉS AZ ÚTTÖRŐKRE TÁMADNI!!

2016. december 8.

Lana Vawser

Éppen most folyik egy támadás sok ÍRÓ ellen (ezt úgy láttam, hogy mindenféle írót jelent, dalszerzőket, prófétikus írókat, blogszerzőket, forgatókönyvírókat, stb.) és sok ÚTTÖRŐ ellen (azok közületek, akik feltörik a talajt új földeken és területeken, amik nem voltak még felásva - ösvény keresők, látnokok). Az ellenség célba vett titeket, mert egy ÁTMENETI IDŐSZAKBAN vagytok, hogy egy teljesen új KÜLDETÉSBE lépjetek át, egy új szférába, ahol kedvező körülmények várnak és befolyást tudtok gyakorolni.

Az ellenség szituációkat, körülményeket és a környezetedben levő dolgokat használja arra, hogy megpróbáljon az AGGÓDÁS LÁNCAIBA KÖTNI. Ezeket a szavakat láttam szellemben:

"Egy TÁMADÁS lett elindítva éppen most az írók és úttörők ellen. Az ellenség azt keresi, hogy EGYETÉRTÉSBEN legyenek azzal, amit ő indított és suttog, hogy BEZÁRJA az Én íróimat és ÚTTÖRŐIMET az AGGÓDÁS TÁMADÁSAIVAL (pánikrohamokkal), miközben pont most van az a pillanat, amikor magasabbra készülnek szállni azzal, hogy ráébrednek, hogy ki vagyok Én, valamint a saját identitásukra és rendeltetésükre. Kijelentés fog ömleni nagy erővel, mint még soha ezelőtt, az ellenség pedig azzal próbálkozik, hogy BLOKKOT ÁLLÍTSON a DUZZASZTÓGÁT elé."

Nemrég Melbourne-ben szolgáltam, ahol a barátom, Roma Waterman elmondott egy álmot, amiben az Úr egy stratégiát adott neki a támadás közepette, hogy fordítson hátat az ellenségnek, még csak ne is nézzen rá, és fordítsa az arcát Jézus felé és DICSŐÍTSEN. Az ellenség megsemmisült, ahogy dicsőített ebben az álomban.

Ahogy ezt a támadást láttam az ÍRÓKKAL és ÚTTÖRŐKKEL szemben, ami erőteljesen indult ellenük, észrevettem egy dolgot. Az ellenség képes volt "megszervezni az aggódást" a légkörben, viszont EGYETÉRTÉST KERESETT. Azt kereste, hogy az írók és az úttörők EGYETÉRTSENEK az aggódással, a félelemmel és a hazugságokkal, téves meggyőződéseket és lelki problémákat keresett, hogy "zárlatot" okozzon és jelentős mértékben felfokozza az aggódást.

Sok író és úttörő körül annyira intenzív lett a légkör, annyira nagy félelem, nyugtalanság és aggódás örvénylik körülöttük, hogy sokan fel akarják adni, vagy el akarnak menekülni, hogy elrejtőzzenek. NE meneküljetek és NE REJTŐZZETEK EL! Sokan azon tűnődtök, hogy vajon mi a baj, vagy mit rontottatok el. Fordítsatok hátat a légkörnek, fordítsatok hátat a hazugságoknak, fordítsatok hátat a félelemnek, fordítsatok hátat bárminek, ami "zárlat alá" akar helyezni ebben az aggódásban, és DICSŐÍTSÉTEK Jézust!!!! A légkör át fog változni!! TI légkör VÁLTOZTATÓK vagytok. Ahogy Jézust DICSŐÍTITEK, Ő KEZELI és GYÓGYÍTJA a szívetek, lelketek és elmétek problémáit, ahol ez a stratégiai támadás próbál rátok szállni, és Ő eltöri a rátok lőtt nyilakat.

Ez a támadás zavart, rémületet, nyugtalanságot, kimerültséget és aggódást hoz magával, amitől úgy érzitek, mintha megőrülnétek és egy rettenetes erejű érzés van bennetek, hogy fel akarjátok adni; de álljatok a sarkatokra, mert valójában egy ÁTMENETBEN vagytok egy ÚJ KÜLDETÉSBE, ami most tárul fel előttetek.

Láttam, ahogy jelentős mértékben fokozódó tűz szállt a tollakra, számítógépekre, laptopokra, iPadekre, notepadekre, naplókra. ÖSVÉNYEKET láttam, amelyeket az ÚTTÖRŐK vágnak, és ezek az ösvények LÁNGRA LOBBANTAK. Igazán jelentőségteljes kijelentés van rajtatok az Ő szeretetéről! Igazán jelentőségteljes megtisztulás, megszentelés és finomítás történik pont most az életetekben. Ő megtisztít, alakít, megformál és kiterjeszt benneteket ebben az átmeneti időszakban a KÖVETKEZŐ KÜLDETÉS előtt, amit számotokra készített. Új ajtók és új emeletek állnak előttetek!

Írók és Úttörők, a kegyelem új szintjei vannak rajtatok!!! Kétrétű dolog történik veletek jelenleg. Isten kezeli a szívetek, lelketek és elmétek problémáit, és gyógyulást hoz, az ellenség viszont megpróbál bezárni benneteket egy erőteljes aggódásba, hogy ne haladjatok előre. A dicsőítés következtében KI FOGTOK TÖRNI és GYARAPODÁSSAL fogtok előrehaladni.

- - - - - - - - - -