2016. december 13., kedd

ISTEN MEGTÖRI AZ "ÁLLANDÓAN FELLÁNGOLÓ CIKLUSOKAT" ÉS HELYETTE "A CSODÁK TÜZÉNEK, AZ EGYMÁST KÖVETŐ ÁTTÖRÉSEKNEK A CIKLUSAIT" ADJA

ISTEN MEGTÖRI AZ "ÁLLANDÓAN FELLÁNGOLÓ CIKLUSOKAT" ÉS HELYETTE "A CSODÁK TÜZÉNEK, AZ EGYMÁST KÖVETŐ ÁTTÖRÉSEKNEK A CIKLUSAIT" ADJA

2016. december 12.

Lana Vawser 

ÁLLANDÓAN FELLÁNGOLÓ ÖRDÖGI KÖRÖK CIKLUSAIT láttam. Olyan dolgokat, amik Isten népe ellen fordulnak, megpróbáltatások, betegségek, szituációk és ellenállás, amik odáig jutnak, hogy amikor már egy áttörés készül megnyilvánulni, akkor hirtelen valami FELLÁNGOL megint, és úgy tűnik, hogy rosszabb a helyzet, mint volt, és mintha újra körbemennél egy hegy körül.

Azt láttam, hogy az Úr MEGTÖRI ezeket a ciklusokat egyszer és mindenkorra. A mennyből kapott felmentés, áttörés, igazságszolgáltatás és gyógyítás behatol az életetekbe és kiárasztja "A CSODÁK TÜZÉNEK, AZ EGYMÁST KÖVETŐ ÁTTÖRÉSEKNEK A CIKLUSAIT!!!".

Ezeket a szavakat hallottam: "NEM fogtok újra körbemenni a hegy körül! Ez a HETEDIK KIHIRDETETT RENDELETEM!! Egy TELJESEN ÚJ IDŐSZAK VAN!!"

Nem csak az lesz, hogy Isten népe közül sokan egyik csodából a másikba lépnek, hanem egyik áttörés után a másik fog jönni, az Ő szeretetének a tüze pedig mélyebben fog égni a szívükben és a lelkükben, mint valaha. Éhség, szenvedély és mély gyógyulás fog gyulladni és megnyilvánulni Isten népében, ahol ezek az ördögi körök ciklusai próbáltak lopni, ölni és pusztítani. (János 10:10)

Ezeket a szavakat láttam: "A SZORONGÁST ÁTFORDÍTOM A BENNEM VALÓ BÉKESSÉGRE ÉS AZ ÁMÓS 9:13-15 ÁTTÖRŐ MEGNYILVÁNULÁSÁRA."

ÁMÓS 9:13-14

"Valóban, már nemsokára lesz" Isten rendeletként hirdeti ki... (angol fordítás alapján)

"Bizony, eljön az idő — mondja az Örökkévaló —, amikor olyan bőségesen megáldalak titeket, hogy a szántó utoléri az aratót, aki szőlőt szüretel, utoléri a vetőt. A hegyoldalakról árad majd a must, s a dombokról bor-patakok folynak. Népem, Izráel sorsát jóra fordítom. [...]" (EFO)

Ahol az ördögi körök ciklusai újra és újra és újra előjöttek, ott az Úr beindítja a FELGYORSULÓ ÁTTÖRÉSEKET, CSODÁKAT, ÁLDÁSOKAT és az ISTENI RENDEZŐDÉST!

Maradjatok állva! Imádkozzatok tovább! Dicsőítsetek tovább! Emeljétek fel a szemeiteket az ördögi körök FÖLÉ, nézzetek fel JÉZUSRA, és figyeljetek, mert meglátjátok ahogy ezek az ördögi körök MEGHAJOLNAK Jézus nevére! Figyeljétek, ahogy megtöri ezeket és beindítja A CSODÁK TÜZÉNEK, AZ EGYMÁST KÖVETŐ ÁTTÖRÉSEKNEK A CIKLUSAIT!!!!

GYÓGYULÁS van rajtatok!!!

***********************************