2016. február 17., szerda

Kat Kerr 3. mennyei kirándulása

Kissé megkésve, februárban figyeltünk fel Kat Kerr facebook oldalán erre a december végén íródott posztra, ami egy meglepő helyszínt mutat be a Mennyből, meglepő üzenetekkel. (A szerk.)


3. MENNYEI KIRÁNDULÁS - KARÁCSONYVÁROS

Tudom, sokan vártátok már ezt a cikket arról a csodálatos helyről a Mennyben, ahol a Szent Szellem által jártam, amelynek a neve Karácsonyváros! Sok, sok fantasztikus, kalanddal teli, szent és elragadó helyet teremtett az Atya az Ő Otthonában (ami egy természetfölötti, szellemi világ), amely nem más, mint a Menny. Ezek közül a helyek közül több már nagyon régóta létezik és némelyeket puszta kedvtelésből teremtett azoknak a kedvéért, akik elhagyják ezt a földet, hogy hazatérve Vele élhessenek. Néha komplett városok jöttek létre csupán azért, hogy a Megváltottak használhassák "természetes ajándékaikat", amelyeket Isten helyezett el bennük, azért, hogy mindenki élvezhesse a Mennyben ezeket az ajándékokat (költségmentesen). Ezek lehetnek művészi jellegű ajándékok, olyan ajándékok, amelyek mások áldására vannak különleges alkalmakkor, vagy akár olyan ajándékok, amelyekkel ruházatot vagy dekorációt készíthetnek az otthonukba. De némely ajándék nem más, mint az egyedi és értékes ajándékok "adásának" szeretete és öröme, hogy azok, akik a Mennyben laknak, kaphassanak és adhassanak egymásnak, illetve hogy ajándékokat helyezhessenek el azoknak a még földön élő szeretteiknek a Mennyei otthonában, akik ezeket a Mennybe érkezésükkor, a számukra rendezett "Isten hozott itthon" elnevezésű parti keretein belül fognak kibontani.

Karácsonyváros egy olyan hely, ahova ha valaki ellátogat, ajándékokat fog kapni, vagy egyszerűen csak kiválaszthatja őket a magas, égőkkel díszített fák alól. Ez az a hely, ahol "Krisztus születését" folyamatosan ünneplik és ezek a fák azért lettek teremtve, hogy hordozzák Krisztus Dicsőségét, és a "díszek" egy része kicsi csillagok, amelyek folyamatosan dicséreteket énekelnek Neki. Ezen a helyen folyamatosan havazik (minden egyes hópehely hordozza a dicsőséget és dicsőítő hangot ad ki magából) és néha a hó színes, így szivárvány ível át a mezőkön. Mivel a Mennyben minden él (nehéz emberi szavakkal leírni), még a hó is "él", tehát bármit építesz belőle, életre fog kelni. Bár havazik, soha nincs hóvihar és nem is fázol, mint ahogy a földön fáznál, ugyanakkor érzékelhető egy határozott hőmérséklet-különbség (hűvös, természetesen), mialatt itt jársz. Sokaknak, akik szerették a havat vagy a telet a földön, Isten ezen a gyönyörű helyen épít lakóhelyet.   

Vannak toronymagas hegyek, amelyek között az Atya szivárványainak élénk hullámai játszadoznak (a sarki fény csupán egy földi árnyéka mindennek). Néha lejönnek a talajig és elkapnak embereket, hogy elvigyék őket egy körre a hullámaikon. Minden hullám az Ő jelenlétével teljes és az Ő szeretetét árasztja mindazokba, akik részt vesznek ezeken az izgalmas utazásokon. Az Atya megmutatta nekem, hogy azért vannak évszakok a földön, mert egy "árnyékát" akarta megteremteni azoknak a különböző helyeknek, amelyek a Mennyben vannak és azoknak egy mértékét helyezte a földre. Hó mindig is létezett a Mennyben és Ő maga is szereti a havat, de Karácsonyvárost maga a Teremtőnk alkotta, nem emberi elképzelésből, még csak köze sincs semmiféle pogány gyakorlathoz, amely valaha létezett a földön. Az ördög tudja, hogyan mocskoljon be bármit a földön, ami szent a Mennyben, mivel gyűlöl és megvet mindent, ami Istené, annak ellenére, hogy még mindig kell neki, amit Isten teremtett és még mindig isten akar lenni (LEHETETLEN).

Karácsonyváros egyik állandó lakosa természetesen Miki (az Atya így becézi Miklóst), akit egyesek Mikulásnak neveznek a földön. Igen, még mindig ad ajándékokat, most már Isten minden gyermekének, aki a Mennyben lakik. Ez egy szenvedélye és Isten adta neki ezt az ajándékot, hogy használja a földön, ahol a saját javaiból vásárolt ajándékokat azoknak a gyerekeknek, akik a városában éltek. Tanulmányoznod kellene Miklós élettörténetét és ha megtalálod a megfelelő forrást, meg fogod látni, hogy nemcsak igazi hívő volt, hanem az Evangélium lelkes védelmezője, ráadásul még halottakat is feltámasztott. Senki sem lenne szívesen azoknak a helyében, akik a Miklós által kiosztott ítéletet kapták, mivel durván beszéltek Jézusról, vagy Jézus földre jövetelének az isteni céljáról. Miklós egy áldás volt a gyermekek számára de rémisztő a pokol terveire nézve. Ő egy bajnok volt a Mennyben a maga idejében és a Tanúk Serege nagyra becsülte, amiért NEM tolerálta az Isten Dicsősége ellen tett hitvány vagy gonosz megjegyzéseket vagy cselekedeteket. Az élete egy merő bizonyság volt arról, ki volt Krisztus, ismerte azt az erőt, amely feltámasztotta a Megváltónkat, és abban az erőben munkálkodott.

Karácsonyváros a Mennyben az ünneplés idejét szimbolizálja, az örömöt, valamint az Atyától és az Ő drága Fiától jövő ajándékok adását. Sok család összejön és együtt élvezik, hogy a hóban játszhatnak, ünnepelve Krisztus születését, és igen, még karácsonyi énekeket is énekelnek az angyalokkal ezen a gyönyörű helyen. Minden gyerek szeret idejönni, még a kicsi gyermekeket is idehozzák a bölcsődékből, hogy szaladgáljanak, ugráljanak és csússzanak a havon Jézussal. Idetettem néhány olyan képet és fényképet, ami Karácsonyvárosra emlékeztet engem, és imádkozom, hogy élvezd a Karácsonyról szóló kijelentést. Utóirat: Ha nem ünnepled a földön a Karácsonyt, az a te döntésed, de ne kritizálj másokat, akik megteszik. Az Atya mondta: "Csodálatos, ahogy ezalatt az egyetlen idő alatt a földön (Karácsony) az emberek megbocsátanak egymásnak, szeretik egymást, megáldják egymást, adakoznak azoknak, akiknek kevésbé szerencsés az életük és összejönnek, mint egy család, hogy egymás közelében lehessenek és emlékeket szerezzenek, sokkal inkább, mint bármikor máskor. Nem vagyok ennek ellene és soha nem vagyok a Fiam születésnapjának a megünneplése ellen, aki a tökéletes ajándék volt az emberiség számára. Nem számít a dátum, hogy mikor ünneplitek meg. A vidám, boldog szív és a nevetés olyan, mint a GYÓGYSZER, úgyhogy nevessetek többet és ítélkezzetek kevesebbet, így az életetek jobb lesz."





Fordította: Gáll Edit