2015. augusztus 28., péntek

NE VISELKEDJ ÚGY, MINT EGY CSIRKE... SAS VAGY ÉS REPÜLNI KÉSZÜLSZ!!!

NE VISELKEDJ ÚGY, MINT EGY CSIRKE...
SAS VAGY ÉS REPÜLNI KÉSZÜLSZ!!!

Prófétai szó Lana Vawsertől:

A ma reggeli dicsőítés ideje alatt láttam egy képet egy sasról, amely a földön volt és úgy viselkedett, mint egy csirke. Izgágán szaladgált körbe-körbe és amikor repülni akart, nem tudott. Mindössze pár centire tudott eltávolodni a földtől, aztán vissza is esett. Majd hallottam, hogy így szól az Úr: „Félelem tépázta meg a szárnyait.”

Olyan sok, különböző fajta félelmet láttam ezek körül a sasok körül, és amikor a sasok ezekre a félelmekre néztek és rájuk fókuszáltak, mintha a szárnyaikat a földhöz szögezték volna. Míg a földön voltak, a „látásuk” és „belátásuk” ANNYIRA korlátozva volt, és éreztem Apa szerető szívét, ahogy magasabbra hívja őket, hogy minden rendben, Ő ott van. Minden világosabb lett a nyugalom helyéről nézve, az Ő ölében.

Körülöttem, ahogy néztem ezeket a sasokat, egy „kavargó” harcot láttam.  Egy kavargás volt a szellemben. A változás kavargása, az időszak változásának kavargása, Isten természetfölötti ellátásának és az áttörésnek a kavargása, de az ellenállás részéről is volt kavarodás a Szellem megmozdulásaival szemben.

Sokan már érzik maguk körül ezt a „kavargó harcot”, és „az időszak változásával és az áttörés megnyilvánulásával járó kavargó izgatottságot és várakozást”.

Éreztem, ahogy az Úr azt mondja, hogy sokan egy kritikus ponthoz érkeztek a szellemben. Egy momentumhoz a szellemben, amikor „történelmet csinálnak”. Ahol a dolgok olyan gyorsan változnak és tárulnak fel, változások minden téren, hogy ha Isten népe nem kezd belépni abba a kijelentésbe, hogy kik is ők Őbenne, abba a biztonságot nyújtó kijelentésbe, hogy Isten mennyire szereti őket és a Királyok Királya mellettük áll, akkor a félelem a földön fogja őket tartani. A szárnyaikat le fogja vagdalni a félelem. 

Éppen most, az Úr az Ő népét, akik előrenyomulnak, abba a pozícióba helyezi, hogy REPÜLJENEK. Az Úr egy olyan magas pontra viszi az Övéit, ahol nagyobb mennyei rálátásuk és világosságuk lesz. Az Úr hívja az Övéit, hogy „jöjjenek föl ide”, és ami megnyílik a szellemben és a természetes világban, nagyobb, mint amibe Isten népe ezelőtt belépett.

Ebben az időszakban, amiben most vagyunk, a félelem azzal fog próbálkozni, hogy rávegyen sokakat arra, hogy „igyekezzenek”. Hogy elhagyják a „nyugalom” helyét és elkezdjenek „igyekezni” félelemből és nyugtalanságból, sürgetni, erőltetni dolgokat, hogy megtörténjenek, hogy siettessék a folyamatot, vagy küzdjenek az ellen, ahová az Úr vezeti őket, és amit feltár előttük. Itt az ideje megnyugodni Benne, dőlj hátra a karjaiban és bízz Benne teljesen új módon. Mert a Szent Szellem szele olyan helyre fog sodorni, ahova nem is álmodtad, hogy valaha eljuthatsz.

„Mondd azoknak, akiknek szíve fél: LÉGY ERŐS ÉS NE FÉLJ, MERT ISTENED ELJÖN, HOGY TÖNKRETEGYE ELLENSÉGEIDET. ELJÖN, HOGY MEGMENTSEN TÉGED!!”

Ahogy Isten népe levette a tekintetét a változásokról, a jó és kevésbé jó kavargásról, és határozottan visszatekintettek Jézusra, szilárdan és állhatatosan csak Őrá, láttam őket, amint elkezdenek felemelkedni a földről és néhány „szárnycsapással” közeledni Hozzá, a Szellem szele felkapta őket és újra szárnyaltak. A mennyei betekintés szintje, a kijelentés és az intimitás mélysége, ami megvalósult,  új és friss volt és utat tört a természetes szinten. Minél mélyebbre mentek ezek a sasok az intimitásuk során Isten szívében, annál több terület tört fel a természetes szinten. 

Egy sürgető érzést éreztem magam körül, ahogy ezek a sasok (Isten népe) új területekre léptek be. Isten népe egyre mélyebbre hatolt a kenetében, és az ajándékok új szinteken bontakoztak ki. Ezek a szavak járták át a szívemet: „Ne bánjátok könnyelműen a kenetemmel. A kenettel, az ajándékokkal és a kegyelemmel való sáfárság új szintjét bocsátom ki, amibe az Én népem közül azok lépnek be, akik előrenyomulnak. Egy meghívást adok át a Velem való mélyebb, bensőségesebb kapcsolatra, mely kijelentések folyamait fogja megnyitni egy győzelmes életre és a növekedésre. Ezeknek az új területeknek a közepén új ajtók fognak megnyílni és új platformok fognak elérhetővé válni Isten népe számára, nekik pedig meg kell védeniük az életükre helyezett kenetemet, azáltal, hogy nem sodródnak ide-oda. Meg kell védeniük attól, hogy feladják és elszaladjanak, attól, hogy ne törekedjenek ott maradni a Bennem való mély bizodalom helyén. Az előrelépésnek ebben az időszakában életbevágó, hogy az Én népem mélyebbre nyomuljon a titkos helyen, mivel ITT, a titkos helyen fogom megerősíteni őket, a felfrissülés, betekintés, stratégia és vezetés új forrásait fogom megnyitni minden előttük álló dologban. Ne cseréld fel a titkos hely elsőbbségét a különböző platformok elsőbbségével. Jöjj mélyebbre, jöjj mélyebbre, SZÁRNYALNI, SZÁRNYALNI, SZÁRNYALNI készülsz és BELEKIÁLTANI ebbe a világba a szeretetemet és a tekintélyemet.”

Néztem, ahogy az Ő Szellemének a szelével ezek a sasok egyre magasabbra szálltak; az Ő kegyelme és szeretete hordozta őket és ÓRIÁSI TERÜLETEK voltak előttük. Ezeken a területeken bőség volt, az áttörések új szintjei és óriások voltak. Láttam, ahogy HATALMAS betűkkel bele volt égetve a földbe a FILIPPI 4: 13 „MINDENRE VAN ERŐM A KRISZTUSBAN, aki MEGERŐSÍT ENGEM!!!”

És ekkor újra megszólalt...

„A TITKOS HELYEN bátorrá foglak tenni!!!!”

Legnagyobb ébredésed és személyes megújulásod rajtad múlik a titkos helyen, az tesz téged bátorrá, ahogy NÉZED ŐT. 

A BÁTRAK felemelkednek!!!

*************

Fordítás: Gáll Edit