2015. augusztus 18., kedd

Bonnie Jones: AZ IDŐ HOMOKSZEMCSÉI - IDEJE KEZDENI!


Bonnie Jones: AZ IDŐ HOMOKSZEMCSÉI - IDEJE KEZDENI!
2015. augusztus 10.

Nemrég egy látomásban láttam az Urat egy tengerparton állni egy nagy homokórával a kezében, mely az idő homokszemcséivel volt tele. Ahogy néztem, finoman fejjel lefelé fordította és letette a partra. Hirtelen a tekintetem az időre szegeződött; pontosan 5 óra volt. Azonnal éreztem a szellememben, ahogy mondja az Úr: "Ideje kezdeni!"

Bob Jones látomása az Idő Homokszemcséiről.
1979 januárjában Bob el lett ragadva látomásban egy tengerparti helyre, melynek neve "Az Idő Homokszemcséi". Bob Isten nagy embereit látta, Illést, Elizeust, Jánost és a mártírokat. Mindegyikük, köztük Pál apostol is, lenyúlt a homokba és felemelt egy-egy cipősdoboznak látszó régi tárgyat. Miközben így tettek, Bob mindegyiküket hallotta, ahogy ezt kérdezik, "Az én időmre szól? Az ígéretek mostanra vonatkoznak?" De mindegyik vezető doboza üres volt, mivel az ígéretek nem az ő generációjuknak szóltak. 

Majd az Úr azt mondta Bobnak, hogy nyúljon le a saját dobozáért, de Bob ezt válaszolta: "Uram, mind üres volt!" De az Úr azt mondta Bobnak, hogy tegye, amire kérte. Így hát Bob lenyúlt és kihúzta saját dobozát. Ahogy kinyitotta, nagyon megdöbbent a doboz tartalmán. A doboz tele volt szépen elhelyezett fehér borítékokkal. Amikor kinyitotta őket, ez az üzenet állt bennük: "Gratulálunk, besorozást nyertél Isten Hadseregébe". Érdekes módon, egyetlen levélen sem volt postai pecsét. 

Ezt mondta az Úr Bobnak: "El fogom kezdeni kiküldeni ezeket a leveleket az Én vezetőimnek, amikor húsz centbe fog kerülni elküldeni egy levelet." Ennek a látomásnak az idején tizenegy centbe került elküldeni egy levelet. Senki nem gondolta, hogy valaha újra fel fog menni az ára. De 1981 október 13-án húsz centbe került elküldeni egy levelet.

Az Úr ezt mondta Bobnak, "Mindenki, aki akkor fogant, vagy már az anyaméhben volt, vagy kilenc hónappal ezt megelőzően fogant, szó szerint Isten hadseregéhez tartozott. Az elsők voltak a vezetők, a második Isten valaha létezett legnagyobb hadserege, amit semmi nem állíthat meg. És amikor elérik az érettséget, erővel fogom őket kiküldeni. Az Én Mennyei fegyvertáramból fogom őket ellátni és semmilyen ajándékot nem fogok tőlük megtagadni. Szó szerint, le fogják húzni Isten raktárait és nem fognak félni az ellenségtől. Mindenek felett Engem fognak dicsőíteni. Engem fognak képviselni szentségben és könyörületességben. Ők az Enyéim. Ők az ifjak hadserege, amely szent rémületet fog okozni."

30 évvel később.
2011 október 13-án volt 30 éve, hogy húsz centbe került egy levelet elküldeni. A 30-as szám a papság érettségét jelképezi. Ennyi idős volt Jézus, amikor elkezdte nyilvános szolgálatát, mely három és fél évig tartott. Most már három és fél év telt el Bob "Az Idő Homokszemcséi - Cipősdoboz" látomásának harmincadik évfordulója, és az én "Az Idő Homokszemcséi - Homokóra" látomásom óta. Hitem szerint ezek szorosan kapcsolódó prófétai példázatok.

Bár egy mikrohullámú világban élünk és azt várjuk, hogy minden azonnal történjen meg, Isten sosem siet. Az Ő időzítése tökéletes, sosem siet, sosem késik, mindig időben érkezik. Hiszem, hogy Isten hadserege, mely besorozást kapott 1981 óta, 2011-ben elérte az érettséget. Mindemellett, az elmúlt három és fél év alatt Isten megrostálta, hogy kik az igazán hűségesek mindvégig. 

Most! Ideje kezdeni!
"Az én időmre szól? Az ígéretek mostanra vonatkoznak?" Ezt a kérdést hallotta Bob a korábban élt nagy emberektől, ahogy kezüket az idő homokjába nyújtották. Bár az ő dobozaik üresek voltak, Bob doboza tele volt az 1981-ben fogant, vagy azóta született generáció ígéreteivel. Az Úr most megfordította az idő homokóráját, és elkezdi összegyűjteni a besorozottakat az utolsó idők hadseregébe, akik a föld legnagyobb erői közé fognak tartozni. Ők lesznek a "nagyobb dolgok" hadserege, teljes mértékben felfegyverezve a feltámadás erejével és dicsőségével. Ez a sereg egy olyan megtörő kenetet hordoz, mely megtöri a bűn, az elnyomás, a törvénytelenség és a vallásosság láncait.

Az idő a homokórán 5 órát mutatott, az ötös szám Isten kegyelmét jelképezi. Hiszem, hogy az elmúlt három és fél évben ez a felemelkedő sereg megtanulta az igazi alázat fontosságát. Isten ellenáll a büszkéknek, de könyörül az alázatosakon. Az Ő kegyelme az Ő seregén lesz és semmit nem fog visszatartani tőlük.

"Ugyanúgy, ti ifjabbak: engedelmeskedjetek az idősebbeknek, egymás iránt pedig valamennyien legyetek alázatosak, mert az Isten a gőgösöknek ellenáll, az alázatosaknak pedig kegyelmet ad." 1 Péter 5:5

Bonnie Jones
The Prophetic Ministry of Bob and Bonnie Jones
(Bob és Bonnie Jones Prófétai Szolgálata)
Weboldal: bobjones.org

Bonnie Jones szívből szereti az Urat, az Igét és Jézus Keresztét. Nagyon szereti a gyerekeket, és örömet okoz neki, hogy megajándékozhatja őket az öröm, az igazság, a szeretet és a bátorítás ajándékaival. Bonnie 2001-ben költözött Charlotte-ba Észak-Karolinában, hogy a MorningStar Szolgálati Iskolába járhasson; 2005-ben ismerkedett meg Bob Jones-szal, a következő évben pedig összeházasodtak (Bob Jones 2014-ben ment haza az Úrhoz). Bonnie látnoki prófétai ajándékkal szolgál, valamint gyógyulással és csodákkal. Az a szenvedélyes vágya, hogy megtapasztalja, ahogy a nők megszabadulnak az emberektől való félelemből, és belépnek az ajándékaik használatába és az elhívásukba.

- - - - -
Fordítás: Gáll Edit
Forrás: The Elijah List