2015. augusztus 19., szerda

EGY JEZABEL-SZELLEMISÉG TÁMADÁSÁNAK LELEPLEZÉSE ÉS MEGHIÚSÍTÁSA! ÚJ TERÜLETET FOGLALSZ EL!

EGY JEZABEL-SZELLEMISÉG TÁMADÁSÁNAK LELEPLEZÉSE ÉS MEGHIÚSÍTÁSA!
ÚJ TERÜLETET FOGLALSZ EL!

2015. augusztus 14. / LANA VAWSER

Egy Jezabel szellemiséget láttam sokak ellen jönni Krisztus testében, különösen a próféták és a prófétai hangok ellen. Olyannak láttam ezt a szellemiséget, mint egy polipot, mely a csápjaival megpróbálta blokkolni Isten népének az érzékszerveit. 

Két csápjával megkísérelte lefogni a szemeket, két csáppal megpróbálta befogni a füleket és két csáppal megpróbálta megakadályozni a nyelvet. Ez a szellem lefogta a szemeket a nagyobb látás miatt, amit Isten adott, különösen a próféták és a prófétai szó hordozói számára. Lefogta a füleket, mert Isten az Ő hangjának egy mélyebb megismerésére hívja az Ő népét. Ez a szellem továbbá befogta a szájakat, hogy elhallgattassa azokat az üzeneteket, melyek éppen most Isten szívén vannak és amelyek különböző formákban, új szinteken adnak kijelentést az Ő szeretetéről, mindez minden eddiginél jobban ráébreszti az Ő gyermekeit arra, kik is ők és hogyan szeret Isten. Ez a szellem a dicsőítő-vezetők száját is megtámadja, amint a dicsőítés új területeire lépnek be, mely szabaddá teszi Isten népét és az intimitás és áttörés új, mélyebb szintjeire emeli őket.  Egy teljesen új kijelentést kapunk a dicsőítés általi hadviselésről.

Ez a szellem sok hívő ellen lett kiküldve, rendkívüli kimerültséget okozva, egy nyomasztó érzést, hogy adják fel és fussanak, valamint mély ürességet, vagy kétségbeesést minden ok nélkül, hogy csak egy párat említsünk. Sokan azon gondolkodtak, mi lehet a baj velük, mivel olyan dolgok által jönnek a támadások, amik már "nem normálisak".

Ez a szellem sokak ellen jött és a mélységes fáradtságnak olyan érzését hagyta maga után, mintha kiszívták volna belőlük az életet. Egy valóságos, megmagyarázhatatlan érzés, mintha kiszipolyoztak volna. Sokakat láttam eltalálva ezekkel az "érzésekkel", különösen olyankor, amikor megpróbáltak a rejtekhelyre mélyebbre nyomulni. Nagyban befolyásolta mindez az Úrral való bensőséges, közvetlen kapcsolatukat. 

Ne kezdd el levadászni ezt a szellemet, hanem vedd úgy, hogy Isten leleplezte, te pedig új területet foglalsz el. Új dolgok és győzelmek, nagyobb áttörések felé haladsz és ennek az ellenség nem örül. 

Azt éreztem, mintha azt mondaná az Úr, hogy a legnagyobb fegyver ez ellen a szellem ellen a dicsőítés. Emeld fel Jézus nevét. Hirdesd ki önmagad fölött az Ő vérét és NE FÉLJ!!! Hirdesd ki a győzelmet, mely a tied. Harcolj a dicsőítésedben. Ne engedd, hogy kizökkentsen a taktikáival, hanem tudd, hogy győztes vagy és az Úr nagyobb győzelmek megnyilvánulása felé vezet. Dicsőítsd át magad a háborún és nemcsak azt fogod meglátni, ahogy ez a "szellem" menekül, hanem azt is, hogy azokon a területeken, ahol megpróbált meggátolni téged, a szellemi érzékszerveid még jobban felébrednek.

Ahol ez a szellem támadt, ott az Úr növekedést fog adni, ahogy dicsőítés által harcolsz. Új területet foglalsz el. Ne a szellemre és a taktikájára nézz, nézz Jézusra és az Ő arcára és gyönyörködj benne. Emeld fel a kezed és dicsérd Őt! Nyomulj mélyebbre Benne, mivel a vele való bensőséges kapcsolatod és a Benne való megnyugvásod a legnagyobb fegyvered. 

Hiszem, hogy az Úr azért leplezi le ezt a szellemet, hogy az Efézus 6: 12-ről egy mélyebb kijelentést fedjen fel az Ő népe számára: Mert a mi harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság szellemei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak.

Isten népe új területekre lép be, új területeket foglal el, emiatt van a nyomasztó érzés, hogy fussanak, adják fel, és emiatt tapasztaltak extrém fáradtságot. Sokan a szellemi harc egy magasabb szintjén vesznek részt éppen most, de éreztem, hogy az Úr ezt mondja nekik: "dicsőséges találkozások várnak rád, Velem!!!"

Rázd le magadról a dicsőítésben, győzelmes áttörések új szintjei várnak rád!


********************************
Fordítás: Gáll Edit