2013. október 17., csütörtök

Várd ki a látást - Elaine Tavolacci próféciája

Elaine Tavolacci
A Word In Season / Időszerű Üzenet

VÁRD KI A LÁTÁST

Az Úr mindannyiunknak adott látást a saját életünkre. Ez lehet egy szolgálat, egy elhívás, egy család, egy karrier, vagy akár egy projekt. Sokatokkal történt, hogy olyan helyzet állt elő az életetekben, ami azt a látszatot kelti, mintha ez az Istentől kapott látás csupán a képzeletetek szüleménye lenne. Azt nem veszitek figyelembe, hogy ez a látás (ez a feladat), egy rendelt időre szól.

Az Úr azt mondja: Visszahívlak titeket, hogy törekedjetek megvalósítani a látást, ami egykor bennetek volt, és az elhívásokat, amiket az életetekbe helyeztem. Ahogy a várandós asszony nem látja azonnal a csecsemőt, hanem egy kilenc hónapos folyamaton kell átmennie a szülés előtt, a látás is egy adott dátumra szól, rendelt ideje van. Ne rettentsenek el a viszontagságos körülmények, amelyek látszólak ellehetetlenítik a feladatodat. Továbbra is tápláld és védelmezd a látást, ami megfogant a bensődben. Vedd figyelembe, hogy a fejlődés egy folyamat. A kellő időben fogsz szülni.

Ideje van az ültetésnek és ideje az aratásnak. Mindennek rendelt ideje van arra, hogy gyümölcsöt hozzon. Ne hagyd, hogy a csüggedés leterheljen, vagy rossz irányba vigyen el. Az ellenség által küldött feladatok azért vannak, hogy eltereljék a figyelmedet a célról, de ahogy törekedsz a látásod irányába, és az álom felé, amit a szívedbe helyeztem, a kitartásod bele fog sodorni az elrendelt sorsodba. A szerencsétlen események, amelyek arra küldettek, hogy elpusztítsanak, meg fognak erősíteni, ha az útvonalon maradsz. Írd fel a látásodat, és szilárdítsd meg újra az életedben. Biztos, hogy meg fog valósulni a rendelt idejében. Bízz Bennem, hogy Én továbbra is vezérellek abban a látásban, amit az életedre szabtam, mondja az Úr.

Zsoltárok 1:3
És olyan lesz, mint a folyóvizek mellé ültetett fa, amely megadja gyümölcsét a maga idejében, és levele nem hervad el; és minden munkájában sikeres lészen.

Prédikátor 3:1
Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.

Habakuk 2:2-4
Azután az Örökkévaló ezt válaszolta: „Jegyezd föl, amit mutatok neked! Írd fel egy táblára, hogy el tudja olvasni minden járókelő! Beteljesedik ez a látomás a maga idejében, de még várnod kell türelemmel. Siet a beteljesedés felé, és nem fog csalódást okozni. Ha úgy tűnne, hogy késik, te akkor is kitartóan várj, mert eljön bizonyosan, eljön és nem késik! Nézd, ezt írd fel: »Aki nem hallgat Istenre, nem marad büntetlen. De aki igazságos, az élni fog a hite által.«”