2013. október 28., hétfő

Javaslat a véletlen leiratkozás elkerülésére

Kedves Testvérek!

Az elmúlt években a blog tartalma iránti érdeklődés, a böngészés mellett abban is megmutatkozott, hogy egyre többen iratkoztatok fel az email értesítésekre, aminek nagyon örülök! Jelenleg már 270 fölött van a regisztrált emalcímek száma, ahová nap mint nap kimennek az automatikus email értesítések a blog friss bejegyzéseiről. Hálás vagyok Istennek, hogy egyre több ember találja hasznosnak ezt a szolgálatot! Emellett arról is tudok, hogy sokan továbbküldik az ismerőseiknek az emaileket, hogy mások is épülhessenek a próféciákból, hírekből és tanításokból. Ennek is nagyon örülök természetesen.

Ezzel kapcsolatban van egy észrevételem és egy fontos javaslatom. A leveled továbbküldésének fennáll az a veszélye, hogy a levél alján található leiratkozási lehetőségre rákattinthat bárki más, aki megkapja a továbbküldött emailt. Mindezt úgy, hogy te nem is tudsz róla, csak azt látod, hogy egy ideje már nem kapod az email értesítéseket a blog friss bejegyzéseiről. Nemrég történt is ilyen sajnos. Ezért az a szeretetteljes javaslatom, hogy aki közvetlenül a saját levelei közé érkező emailt szeretné az érdeklődő barátainak, ismerőseinek továbbküldeni, ne ugyanabban a formában küldje tovább, ahogy megkapta. Elég, ha csak magát az üzenetet, a tanítást vagy a cikk szövegét külditek el.

Annak érdekében, hogy az akaratlan leiratkozás ne fordulhasson elő véletlenül sem, azt kérem tőletek, hogy ha az ismerőseiteket érdeklik ezek az üzenetek és írások, szóljatok nekik is, hogy van lehetőségük személyesen feliratkozni. Ha ez semmiképp sem megy, akkor természetesen továbbküldhetitek a sajátotokat, csak azt javaslom, hogy először töröljétek a levél szövegének a legaljáról az utolsó angol nyelvű sorokat, főleg azért, hogy az "unsubscribe" szó már ne szerepeljen ott (ez lenne a leiratkozás). Így elkerülhető lesz, hogy valaki a te címedet leiratkoztassa a blog értesítési listájáról, akár véletlenül is.

Köszönöm, és Isten áldjon meg továbbra is benneteket!

Gyuri