2013. július 30., kedd

Megtanultál szeretni? - Bob Jones Video | MorningStar Ministries Kiemelt Video

A MorningStar Minsitries közzétett egy kiemelt heti videót, amelyen Bob Jones beszél. Az idős szolgáló szavait kicsit nehezebben lehet érteni, de egy összefoglalót írok róla, hogy nektek is épülésetekre lehessen:

Bob Jones próféta az alábbi néhány perces videóban többek között arról beszél, hogy Józsué azt a megbízatást kapta az Úrtól, hogy vezesse át a népet a Jordánon az ígéret földjére. Amikor Bob ideérkezett erre az összejövetelre, egy erős szeretetet és pásztori kenetet érzett, ami nem azt jelenti, hogy ők mind pásztorolni fognak, hanem azt, hogy úgy fognak szeretni, mint egy pásztor.

Sokszor azt gondoljuk, hogy valamilyen üzenetet kell átadnunk az embereknek, pedig annyit kell tenni, hogy szeretetet adjunk át azt embereknek ... - és majd az üzenet is jönni fog.

Elmondott egy bizonyságot is, amit egy másik vezető is megerősít a videón, amivel az Úr megpecsételte a prófétai üzenetet azok számára, akikkel akkor megosztotta ezt a kijelentést: hogy Józsué hadseregének most kell átmennie a Jordánon. Hogyan megyünk át? A válasz: szeretetben. Legyen a szeretet az a láb, amely átvisz a Jordánon túl Isten ígéreteinek a földjére.

A jelenlévőknek azt is mondta, hogy készüljenek fel arra, hogy a "szelek", azaz Isten angyalai nagyon aktívak lesznek. Arra biztatja a résztvevőket, hogy eljött az ő idejük. És mindössze annyit kell tenniük, hogy szeressenek. Bob Jones nagyon jól tudja, hogy amikor az ember meghal, mi lesz az egyetlen kérdés, amit az Úr feltesz neki. Nem azt fogja kérdezni, hogy hány embert vezettél az Úrhoz, vagy hány gyógyulás történt általad... Csak egyet fog kérdezni: "Megtanultál szeretni?"

A szeretet az a motiváció, erő és energia, ami az átkeléshez kell, hogy Isten ígéreteit megkapjuk az ígéret földjén. Azt mondja a hallgatóságnak: Vannak köztetek, akik habár nem veszítették el teljesen a korábban kapott látásaikat, de mintha valami belekerült volna a szemükbe, valamennyire homályos lett a látásuk: ezeknek az Úr most állítja helyre a látását azokra a dolgokra vonatkozóan, amit már korábban megmutatott nekik! (Hallelúja! - a fordító megjegyzése... :)

"Nem az a dolgom, hogy olyat adjak nektek, amit ne kaptatok volna meg már személyesen" - mondja Bob Jones. "De itt az ideje, hogy amit Ő ígért nektek, az most megvalósuljon."

~ ~ ~
A videót az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni a MorningStar TV weboldalán:

Did You Learn to Love? - Bob Jones Video | MorningStar Ministries Featured Video