2013. július 10., szerda

Konferencia

Kedves Testvérek!

A blogomon időnként láthatjátok, hogy a keresztény szolgálatok több területéről is válogatok információkat, ha csak egyszer-egyszer is. Azért tartom fontosnak ezt, mert Krisztus testében mindenkinek adott funkciókat, szolgálatokat az Úr, és minél többrétű szolgálatból részesülünk, annál több és gazdagabb építő munkát tud elvégezni bennünk a Szent Szellem. A szolgálók változatossága a látókörünket is szélesíti, ami szintén nagy előny. Nem elsősorban az számít, hogy ismert emberek szolgálnak, vagy kevésbé ismertek, hanem az áldás, amit Isten elkészített.

Jövő hét szombaton lesz egy konferencia Budapesten, ahová szeretettel várnak mindenkit. Az a megtiszteltetés ért, hogy többek között én is szolgálni fogok ezen a konferencián. A meghívót itt olvashatjátok:


HELYREÁLLÁS KONFERENCIA - avagy az igazság szabaddá tesz


Szeretettel meghívunk a 2013 július 20-án szombaton
10 órától megrendezendő  RENDHAGYÓ  konferenciánkra.

Helyszín:
Budapest, XIII. Váci út 168 RÉNO udvar A épület 3. emeleti konferencia terem.
Kellemes, légkondicionált terem, a helyszínen kávézó üzemel.

Szolgálnak:
Elizeus Debóra
Országh György
Rutkai György
Rutkainé Horvát Ilona
És mindenki aki eljön.....

A konferencia témái:

MEGBOCSÁJTÁS
- Hogyan lehet megbocsájtani a megbocsájthatatlant?
- A megbocsájtásban rejlő erő és hatalom

IMÁDKOZÁS AHOGY A MESTER TANÍTOTTA
- Személyes ima
- Közbenjárás
- Szellemi harc

INTERAKTÍV 
- Kis csoportos beszélgetések 

MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ PRÓFÉCIA MEGOSZTÁSA ÉS KÖZÖS MEGVIZSGÁLÁSA.

Mindenkit szeretettel várunk, gyertek minél többen, hívjátok barátaitokat, ismerőseiteket is.

ÜZENET AZ EKLÉZSIÁNAK

Jelenleg folyik az eklézsia megítélése és már a világ megítélésének a szülési fájdalmai is megkezdődtek. Az eklézsia megítélésével párhuzamban az Úr fölkészíti, erővel és hatalommal ruházza föl azokat, akik valóban szentek. Amikor a szentek készen állnak, akkor az Úr elindít egy akkora ébredési hullámot, amekkora még soha nem volt az emberiség történelmében.
Ezekben a napokban elkezdi kiküldeni az Úr a szolgáit a helyreállítás üzenetével. Radikális üzenetek fognak elhangzani, nagyon meg lesz rázva az eklézsia. Az lesz az ítéletünk, ahogy reagálni fogunk az Úr üzenetére.
Ne a Szentlélek ajándékaira tegyétek a hangsúlyt, hanem Jézus tanításaira.
Jn 16:13-15
 Azonban eljön majd az Igazság Szelleme, aki bevezet benneteket a teljes valóságba, mert nem a saját gondolatait mondja majd, hanem azt, amit az Atyától hall. Kijelenti majd nektek az eljövendő dolgokat. 14 Engem fog dicsőíteni, mert abból vesz, ami az enyém, és kijelenti nektek. Minden, ami az Atyáé, az enyém is. 15 Ezért mondom, hogy a Szent Szellem az enyémből vesz, és kijelenti nektek.”

A szervező elérhetősége: elizeus.debora@gmail.com (Elizeus Debóra)