2012. március 21., szerda

Előttünk a tavasz - Elaine Tavolacci





2012 március 17

ELŐTTÜNK A TAVASZ

Elaine Tavolacci

Van egy régi szállóige ami úgy szól, hogy "előttünk a tavasz, mögöttünk az ősz". (Ez az angol nyelvben használatos szállóige egy többszörös szójáték. Az egyik jelentése, amire általában használják, hogy "tavasszal előre, ősszel vissza" állítjuk az órákat egy-egy órával - a ford.) Az Úr ezt az üzenetet adta nekem azok számára, akik úgy érzitek, mintha már régóta leragadtatok volna egy téli időszakban (szellemileg). Örvendezz ebben a hideg, száraz időszakban, mert a tavasz pontosan előtted van, de azt is ismerd fel, hogy a Szent Szellem ugyanúgy beszél télen is, mint a többi évszakban. Habár úgy érzed talán, hogy az ég olyan mint a réz, Jézus pedig annyira távol van ebben az időben, de Ő nincs távol. Az időszakok váltakozása szükséges, mivel Ő most képez ki téged és a kellő helyzetbe állít az előtted álló napokra. Izsakhár fiai tudták, hogyan ismerjék fel az időket és időszakokat a nép érdekében.

Az Úr azt mondja, tölts időt Velem és bízz Bennem, mert Én visszahozom neked a felüdülés napjait. Céltudatosan alkottam meg az évszakokat a természetes világban és a szellemi világban is. Ahogy a természetes világban is így történik, ezek az időszakok változást szabadítanak fel az életedben és az atmoszférádban. Bízz Bennem a meddőség idején. Lehet, hogy nem olyannak látszanak a dolgok, amilyennek vártad, de tudnod kell, hogy Én ott vagyok az életed minden időszakában. Ne térj le az útvonalról, amikor változnak az évszakok, hanem tanulj meg az Én vezetésemben sodródni. Ne küzdj a váltakozó időszakokkal, hanem koncentrálj tovább, és tanuld meg, hogyan legyél elégedett minden helyzetben. Engedd, hogy átépítsem az életed, miközben ezeken a kiigazításokon átmész. A változás mindig szükséges a szellemi növekedéshez. Maradj meg az Én időzítésemben. Ne akarj megszülni valamit a megfelelő idejétől eltérő időben, mert Ismael lesz belőle.

Akkor fogok életet hozni ezekbe a téli időszakokba, amikor körülötted minden halottnak tűnik. Növekedést hozok a tavaszi időszakokban, és minden teljesen kivirágzik. A nyári időszakokban elhozom a dicsőségemet, hogy megelevenítselek és felüdülést hozzak neked. Az őszi időszakokban változásokat hozok, hogy felkészítselek a tovább haladásodra. Tanuld meg felismerni amit Én cselekszem minden egyes évszakban, hogy elégedett legyél, és képes legyél továbbmenni. Minden évszakban vannak tanulságok, aamelyeket szükséges megtanulni a növekedés érdekében. Ne félj a változástól. Most van az az időszak, amikor új vándorutakra kell kelned, és új dimenziókba kell belépned az Én királyságomban, azáltal, hogy engedsz annak az időszaknak, amelybe helyeztelek, mondja az Úr.

1 Mózes 8:22
"Ennekutánna míg a föld lészen, vetés és aratás, hideg és meleg, nyár és tél, nap és éjszaka meg nem szünnek."

Prédikátor 3:1
Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak. 

1 Krónika 12:32
Izsakhár fiai közül, akik meg tudták érteni az időket, hogy tudják, mit kell Izráelnek cselekedni; kétszáz főemberük, és testvéreik mind az ő parancsukra.

-
original image: digitalart