2014. február 3., hétfő

Üzenet 2014. februárra

ÜZENET 2014. FEBRUÁRRA

PHYLLIS FORD
Carpenter’s Touch Ministries, Arlington, Texas

"Ahogy eljön a február, belépsz ennek az évnek a legjelentősebb hónapjába. Habár a legrövidebb, de a legmélyebb benyomást fogja rád gyakorolni. Mert belépsz a „Szállj ki a csónakból, és sétálj velem a vízen!” időszakába. Még ha jönnek is a kihívások elkezded azt mondani magadnak, amiket látok le tudom győzni, mert minden, amivel találkozom a Hit és a kenet egy magasabb szintjére emel fel engem. Egyre nagyobb lesz a Hited, fejlődik és épül, mert nagyobb az előtted álló feladat. Gyakoriak lesznek a kihívások, de az eredmények nagyobb jutalmakat fognak hozni, és több területen lesz előrelépés az elkövetkezendő időben."

Máté 14:25-29 "A negyedik éjszakai őrváltáskor odament hozzájuk Jézus a tengeren járva. Amikor a tanítványok meglátták, hogy a tengeren jár, megrettentek, azt mondták, hogy kísértet, és ijedtükben felkiáltottak. De Jézus azonnal megszólította őket, és ezt mondta: "Bízzatok, én vagyok, ne féljetek!" Péter ekkor így szólt hozzá: "Uram, ha te vagy, parancsold meg, hogy menjek oda hozzád a vízen." Mire ő így szólt: "Jöjj!" Péter erre kiszállt a hajóból, elindult a vízen, és Jézus felé ment."

„Tudd meg hogy néhányatokat a többiek elé helyeztem, hogy vezessétek őket, motiváljátok őket a továbblépésre, a feladatok véghezvitelére és fejlődésre minden területen. Ez egy úttörő munka, és előfutárokat küldtem ki, akiket arra pozícionáltam, hogy segédkezzenek a nagy változások eljövetelében. Előttetek fognak menni, hogy kinyilvánítsák kezem munkáját. Szólni fognak olyan dolgokat, amik lehetetlennek tűnnek és bátorítani fogják a többieket, hogy újra álmodjanak. Meg fogják ismertetni a népemmel, hogy ez véghezvihető, és be fog teljesedni. Menjetek tovább, csak higgyetek, ne álljatok most meg, közelebb vagytok a győzelemhez, mint valaha. Le fogjátok győzni az előttetek lévő akadályokat. A kezdeményező hitetek és a várakozó reménységetek fogja előhozni a azoknak a megnyilvánulását, nagyon valóságos és nagyon erőteljes módon. Ez az, ami most születik a szívében azoknak, akik hallják a hangomat és kétkedés nélkül a szerint cselekednek, ahogy megmondtam, ez fogja megteremni azokat az ígéreteket, amelyeket megmutattam az elmúlt időkben.”

„Tudd meg, hogy ez az időszak sem lesz problémáktól mentes, nem csak akadályok hátráltatnak, de az, hogy képes vagy kezelni ezeket, meg fogja határozni az utadat, és azokhoz a dolgokhoz való hozzájutásodat, amit most készítek, és amik idejében eljönnek. Tehát figyelj, tekints Rám, a te Istenedre, ahogy bátorítalak téged, szólom neked a bölcsességet, hogy még többet vigyél véghez, és ragadd meg a pillanatot. Habár ez a hónap rövidebb, mint a többi, mégis nagy elvárásokat fog beteljesíteni. Egyszerű igazságokat fogok neked szólni éjszakánként, amelyek megadják a számodra szükséges válaszokat. Tudnod kell, hogyan töltsd be azokat a fontos dolgokat, amelyek elhozzák a szükséges megoldást ebben az időszakban.”

„Amint belépsz, meg fogom neked adni az utadra vonatkozó kulcsokat, és tiéd lesz mindaz, ami a győzelemhez kell, és azoknak a problémáknak az elintézéséhez, amikkel szembe kerülsz. Ne félj attól, hogy félredobd a dolgok kezelésének régi módjait, és újakat találj, amelyek több eredményt kínálnak, mint a korábbiak. Értsd meg, több választási lehetőséged van annál, mint amit ismersz. Több útja van annak, aminek meg kell lennie. Nagyobb kreativitást adtam neked -- egy intenzív áramlatot azoknak, akik a jelenlétemet keresik. Ezek az erőteljes (dinamikus) dolgok kerülnek eléd, hogy elérhesd az Általam most megadott célokat. Ne engedd, hogy az emberek saját hozzáállásuk szerinti elképzeléseik hátráltassanak téged az előre haladásban. Néhány dolog sokkal célszerűbb, mint ahogy gondolod. Figyelj azokra a kiemelt teendőkre, amit mutatok neked, amiért itt vagyok veled kegyelmemmel, hogy tudj járni ennek az Új Napnak a Valóságában. Számos általad elviselt dolog segített, motivált, megerősített téged abban, hogy oda juss, ahol most vagy. Így hát kelj fel!!”

Ézs 60:1 Kelj fel, tündökölj, mert eljött világosságod, rád ragyogott az Úr dicsősége.

„Jöjj a jelenlétembe, hogy rád árasszam a szellemi és természetes bőséget, amely lehetővé teszi, hogy elérd a jövődet. Sok terved, álmod, célod fog valóra válni és terem bőven a jövőben, még az éhség napjaiban is. Ne szórd szét azt, amit a kezedbe adok, ha már egyszer megkapod! Neked fogom adni, hogy felkészítsen az eljövendőre.”

„Sokakat megszabadítok azok közül, akik már hosszú ideje foglyok voltak, ki fognak sétálni bebörtönzésük helyéről. Ez az ideje a foglyok szabadulásának szellemi és természetes értelemben is. A közbenjáró ima előhozza őket, hogy új életet leheljek beléjük. Nagy gyógyulás és szabadulás lesz a múlt dolgaiból, ami tovább lendíti népemet, hogy segítsenek másoknak, akik hasonló helyzetben voltak, de most övék a győzelem.”

„A következő hat hónapban változások lesznek, új harcosok jönnek, akik nem félnek az igazságnak élni. Ezen dolgok közepette erős apostoli és prófétai vezetést vetek az országokra és régiókra. Királyok stratégiáit fogják előhozni, és területeket foglalnak el Nekem, mondja az Úr. Őket nem az eddig kialakult vallásos réteg nevezte ki és választotta ki. De tudd meg, hogy gyors munkát végzek, és rövidre zárom a dolgot igazságban.”

„Mert Én egy egyedi népet emelek fel ebben az egyedi órában amelyet különféle régiókba fogok vetni. Létre fogják hozni a Királyságba jövő lelkek nagy aratását. Sokuknak már feladatot adtam az egyházban, ők fogják példázni az egységet a sokféleségben, az egyetértést a bizonytalanság idején, erős jellemességet fogknak kéviselni az elszakadás idején. Buzgalommal és bátorsággal jönnek majd elő, behozva még több harcost az Én hatalmas seregembe. Az ő egyediségük lesz maga a stratégia a stratégiában, mert Én egyradikális harci csapatot emelek fel, amely imádókból, imaharcosokból,őrállókból fog állni, akik harcolni és győzni fognak. Úgy ismerik majd őket, mint Istenük kezében lévő stratégiát, harci fegyverek viselőit, és ők lesznek a vég-idők aratásának eszköze a földön, mondja az Úr.”

- - -
Fordítás: Bocso Gyula