2014. február 24., hétfő

Prófécia 2014. február 24.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. február 24.

A TROMBITA, BILL BURNS:
Ti valóban a világosság gyermekei vagytok. Hát járjatok a világosságban! Járjatok a világosság erejében, és a sötétség nem fog legyőzni titeket. Úgy járjatok, hogy meglássátok a dicsőséges jelenlétemet fényét, és engedjétek, hogy az a ti világosságotokká váljon, ami bevilágítja az ösvényt előttetek. Így aztán nagy vigasszal, örömmel és békességgel járhattok azon az ösvényen, mert tudjátok, hogy az a győzelem ösvénye. Elvezet benneteket az Én céljaim és az Én áldásaim teljességébe, mondja az Úr. Legyetek a világosság gyermekei!

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Azt a kifejezést hallottam a Szellemben, hogy "oktatási gyakorlat", majd ezt mondta az Úr: Tanulmányoztad az Igémet, és sokat tanultál arról, hogy mit kell tenni, annak érdekében, hogy szellemileg fejlődj, és hogy természetes szinten is sikeres legyél az életben. De ha a tennivalókról tanultakat nem ülteted át gyakorlatba, akkor semmi hasznod nem volt belőle. Ne csak hallgatója legyél az igének, hanem a megcselekvője is. Gyakorold, amiről tudod, hogy meg kell tenned.
2 Timótheus 3:6-7 Mert ezek közül valók azok, akik belopakodnak a házakba, és rabul ejtik a bűnökkel terhelt és sokféle vágytól űzött asszonykákat. Ezek mindig tanulnak, de az igazságot sohasem ismerik meg.