2014. január 6., hétfő

Prófécia 2014. január 6.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. január 6.

A TROMBITA, BILL BURNS:
2014 arról lesz ismert, hogy ez lesz a Prófétai Összehangolás Éve. Ebben az időszakban az Úr Szelleme össze fogja hangolni az Ő népét az Ő céljaival. Ezt az összehangolást Istennek az egyénekre szabott céljainak (terveinek) a kijelentése fogja elhozni. Ezek a kijelentések álmok, látomások, prófétai üzenetek, jelek és csodák által fognak érkezni. Nekünk fel kell állnunk, hogy vigyázva figyeljünk, hogy ne szalasszuk el az összehangolódásra adódó lehetőségeket. Amikor megérkezik Isten céljáról a kijelentés, akkor rendezve lesznek a soraitok, szellemi pozícióba lesztek állítva, hogy átmenjetek azon az ajtón, ami megnyílik számotokra.
(A teljes cikk a "Present Truth" címszó alatt található a weboldalunkon: http://ft111.com.
Magyarul a menüben a 2014 című oldalon, ide kattintva)

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Egy látomásban hatalmas felhőt láttam nyugat felé a horizonton. A felhő belseje fényes narancssárga volt, mint a tűz. Elkezdett forogni az óramutató járásával ellentétes irányban, és tölcsér formájú lett, ami leért a földig, nagyon hasonlított a tornádóra. Aztán azt láttam, hogy ennek a mozgásnak az ereje felkapott embereket a földről, és úgy tűnt, hogy a felhő elnyeli őket. Ez az ige jutott eszembe:
1 Thesszalonika 4:16-17 Mert amint felhangzik a riadó hangja, a főangyal szava és az Isten harsonája, maga az Úr fog alászállni a mennyből, és először feltámadnak a Krisztusban elhunytak, azután mi, akik élünk, és megmaradunk, velük együtt elragadtatunk felhőkön az Úr fogadására a levegőbe, és így mindenkor az Úrral leszünk.