2014. január 1., szerda

Prófécia 2014. január 1.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2014. január 1.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:  

2014-re:

Ez az év arról fog szólni, hogy vagy sikeres leszel, vagy összetörsz. Minden eszközöd megvan arra, hogy sikeres legyél, de ha ellustulsz, vagy megmakacsolod magad, akkor összetört leszel, és megalázott. Egy centit sem fogsz tudni előre haladni, ha nem vagy hajlandó elengedni a múltat, és olyan dolgokhoz ragaszkodsz, amiknek már semmi közük ahhoz, ahol most tartasz. Ki lesz provokálva, hogy tovább haladj, de a kezdő lépést neked kell megtenned, hit által. Ez rajtad múlik; az akaratod létfontosságú szerepet tölt be abban, hogy mit hozol ki ebből az időszakból.

Ha úgy döntesz, hogy továbblépsz, akkor bőséges kegyelem vár rád, hogy képessé tegyen erre, a folyamat során. A múltban megtapasztalt nehézségek lassanként elmosódtak, a reménységed és a hited fundamentumán. De ez az időszak a helyreállítás ideje is lehet, és a Bennem való hited és bizalmad újjáépítésének az ideje, mondja az Úr. Mindez csak attól függ, hogy mire koncentrálsz.

A régi ciklus lezárult, és egy új ciklus kezdődik. Olyan lesz, mint egy tiszta, üres papírlap, ami készen áll arra, hogy ráírd a sorsodat. Azzal, hogy a szívedet és a lelkedet összehangolva tartod az Én igazságos céljaimmal, egy olyan sorsot írsz, ami a Velem való szoros, bensőséges kapcsolatról szól. Viszont őrizned kell magadat, hogy ne szennyezzen be a test és a világ.

Tartsd fenn magadban az isteni rendet, és maradj meg a Szellemem sodrásában, ha azt akarod, hogy szellemi éleslátásod legyen. Annak az ideje van, amikor az éleslátásod ismét egy hatalmasat tud előre lépni, ha időt fordítasz a gyakorlására. A szellemi növekedés és a tisztánlátás a napirended részévé fog válni, ahogy folyamatosan keresed az arcomat.

Leleplezem benned azokat a helyeket, ahol vallásos ellaposodás alakult ki benned. Ahhoz, hogy elkerüld a külsődleges, erőtlen vallásos gyakorlatok csapdáját, fel kell ismerned az állapotodat, és hit által át kell lépned a Velem való belső kommunikáció területére a Szellemben. A növekedés az élet jele, a stagnálás pedig a halál jele. Legyél eleven, és élj Bennem, mondja az Úr. Gyere Hozzám, és engedd, hogy új életre keltselek!

2 Korinthus 3:16 Mindazáltal, amikor valaki az Úrhoz fordul, a lepel eltűnik.