2011. január 23., vasárnap

Rick Joyner megrázó prófétai álma Amerikáról 2011-re

Rick Joynert az Amerikai Egyesült Államokban, és világszerte is sokan ismerik mint kipróbált prófétát.  Most egy olyan prófétikus álmot kapott az USA közeljövőjére nézve, ami jobban megrázta őt, mint más kijelentések valaha. 

Rick Joyner-nek 1987-ben megmutatta az Úr a vasfüggöny mögötti országok jövőjét, a szabadság eljövetelét - viszont azt is megmutatta neki, hogy ahogyan keleten egyre nagyobb lesz a szabadság, úgy Amerikában egyre jobban fogják csorbítani az emberek szabadságát. Mindkét dolog beigazolódott, amit nem csak mi tapasztaltunk meg itt, hanem ők is a másik oldalát a saját  hazájukban. Majd később az 'Y2K' vagyis a 2000-es évfordulóra való készülődés idején, amikor az emberek többsége, még a keresztények is nagy összeomlásra számítottak, ő azt kérte az Úrtól, hogy most már neki is mutasson valamit erre a nagy fordulópontra nézve. Az Úr azt mondta neki, hogy nem mutat semmit, ugyanis nem is lesz semmi. Valóban, nem teljesültek be azok a várakozások, amik világméretű összeomlást vetítettek előre 2000 januárra. Ezek a példák Rick Joyner prófétai üzeneteiből Sid Roth It's Supernatural című műsorában hangzottak el, ahol interjú készült vele, és elmondta legutóbbi élményét, ami őt személy szerint jobban megrázta, mint máskor a hasonló kinyilatkoztatások.

Nemrég egy prófétai álmot látott, amelyben egy faházban járt. Minden szobában az USA egy-egy részét találta, földrajzi területeket, a kultúra, a társadalom, az ipar egy-egy szegmensét. Miközben körbejárta a házat, azt látta, hogy kis lángnyelvek bukkanatak fel újra meg újra a padlózat rései között. Akik őt körbevezették a házon, mindig eltaposgálták a kis tüzeket. Majd amikor ki akartak menni, Rick meglátott még egy tűznyelvet, és visszament, hogy eltapossa. Majd ahogy lenézett, hirtelen átlátott a padlón, és meglátta, hogy a tűz a padlózat alatt, a ház alapjaiban ég. Ez a prófétikus nyelvezet, ami ebben az álomban megjelent Rick Joyner számára, azt jelentette számára, hogy a baj sokkal komolyabb, mint amilyennek látszik, mint ahogy a kis lángokat el lehetett taposni. Ahogy átlátott a padlón, és nézte a hatalmas tüzet a ház pincerészében található alapzatában, hirtelen arra gondolt az álomban, hogy gyorsan megfogja a számítógépét, hogy azt kimetse, mert azon volt minden fontos dolog. De akkor az Úr szólt hozzá: "Erre nincs időd. Hozd a feleségedet, és hozd a tűzoltó tömlőt."

Ez volt az álom lényege, és reggel amikor felébredt, tudta mit jelent. Ez a ház Amerika, és rendkívüli vészhelyzetben van, a robbanás szélén áll. Rick Joyner elmondja, hogy a prófétikus üzenetekben a menyasszony vagy a feleség általában az egyházat jelképezi. Csak az egyház rendelkezik azzal a tűzoltó tömlővel, amelyben a víz, Isten igazsága, Isten igéje van, és minél hamarabb el kell kezdeniük a lehető legtöbb vizet árasztani az alapokra. Tehát sürgősen el kellett kezdeni a tűzoltást, és ez azt jelentette számára, hogy szükség van azokra a bátor emberekre, akik megalkuvás nélkül hirdetik az igét, az igazságot, amit a víz jelképezett, annak érdekében, hogy ne égjen le az egész ház.

Rick Joyner prófétai álmának az üzenete szerint ma erre van szüksége Amerikának, mert nagy vészhelyzet van, ami az országuk alapjaiban jelenlevő erőteljes problémákat jelenti, és sürgős kezelést igényelnek. Az a kérdés is elhangzik a műsorban: Amerika vajon túl fogja élni 2011-et? Az a bátorítás hangzik el válaszként, hogy ez rajtuk múlik. Az országuknak olyan vezetőkre van szüksége, akik nem politikusok, hanem igazi vezetők - olyan emberekre, akik megalkuvás nélkül szólják, öntik az ige igazságát, az igazi, mélyben levő súlyos problémák kezelésére.

Ezeket részletesebben meghallgathatjátok (angolul) az It's Supernatural műsorában (ide kattintva), amelyben láthatjátok Rick Joyner álmának reprodukált jeleneteit is!