2010. augusztus 16., hétfő

Tüzes forgószelek - a Faith Tabernacle honlapon is közölt prófécia

2010 augusztus 15 
SHARON HARGRAVE
Houston (USA, Texas állam)

TÜZES FORGÓSZELEK
Az Úr eszembe juttatott egy látomást, amit egy Forgószélről mutatott, valamint egy tavaly augusztusi prófétai üzenetet, ami az Ő forgószelének a kiküldéséről szól. Egy hete, amikor Chuck Pierce Houstonban volt, az egyik beszélő "tüzes forgószeleket" látott az egész városban.
Hiszem, hogy az Úr most már útnak indította az Ő forgószelét! Romlás (rombolás) jön azok számára, akik Jézuson kívül bármilyen más fundamentumra építettek. Ezeket az embereket, gyülekezeteket és szolgálatokat veszteség fogja érni, ha emberek bölcsessége szerint építkeztek, ami "Isten előtt bolondság". Viszont az Ő forgószele felkapja és elsodorja az Ő igazságosait arra a helyre, amit számunkra készített! Az Úr meg fogja jutalmazni azokat, akik az Ő Szelleme szerint építkeztek, és ezek azok az "építmények", amelyek előre mennek ebben az évtizedben és azon túl!

Példabeszédek 10:25 - "Amint a forgószél ráfuvall, már oda van az istentelen; az igaznak pedig örökké való FUNDAMENTOMA van."

1Kor.3:11,13 - "Mert más fundamentomot senki nem vethet azon kívül, amely vettetett, mely a Jézus Krisztus. ... Kinek-kinek munkája nyilván lészen: mert ama nap megmutatja, mivelhogy TŰZBEN jelenik meg; és hogy kinek-kinek munkája minémű legyen, azt a tűz próbálja meg."