2016. július 15., péntek

Imatámogatás kérése a Prófétai Napló szolgálatért!

Kedves Olvasók!


Az utóbbi időkben ismét egyre több visszajelzést kaptam, hogy a Prófétai Napló weboldala csak nehezen, vagy néha egyáltalán nem nyitható meg. A hátterében álló technikai problémáról én is tudok, amivel jelenleg nem sokat tudok kezdeni, mert egyelőre (remélhetőleg csak rövid ideig) nincs lehetőségem megbízható módon fejleszteni a weboldal technikai háttérét. Elnézést kérek mindenkitől ezért a fennakadásért!

Tudok róla, hogy többen is imával, közbenjárással támogatják ezt a szolgálatot - nagyon köszönöm nekik, az Úr áldjon meg bőségesen benneteket ezért, és kérem, hogy továbbra is hordozzátok a szíveteken és az Úr előtt a Prófétai Napló munkáját! Szükség van az áldásra, áldásokra minden területen. A facebook oldal egy korszerű segítséget jelent a weboldalon végzett munkánkhoz, de nem az a rendeltetése, hogy egy az egyben pótolja, és nem szeretnék arra a visszalépésre kényszerülni, hogy csupán formázatlan szövegű tartalmakkal kelljen visszaadni a facebookon, amivel a weboldalon dolgozunk. Itt nem csak megfelelő formázással és időnként képekkel találhatók meg a cikkek, bejegyzések, hanem kiemelt tartalmakat, archívumot és más fontos és érdekes elemeket is találhattok. Ezeket éppen, hogy még tovább szeretném fejleszteni, de egyelőre minimum megtartani szeretném, ezért azokat, akik szívesen támogatják imával a szolgálatot, szeretettel kérem, hogy ezekért a területekért imádkozzatok:

- A technikai/informatikai háttér állapotáért, előre nem látható hibák elkerüléséért, megfelelő működésért és működtetésért.
- A technikai/informatikai háttér fejlesztéséhez szükséges pénzforrásokért, anyagi támogatásért, hogy hosszabb távon egy stabilabb és jobb lehetőségekkel rendelkező szolgáltatást tudjunk működtetni.
- A fordítókért és a fordítási munkákért, akik továbbra is csak önkéntesként tudják végezni ezt a szolgálatot (hátráltatások és egyéb nehézségek, támadások stb. kiküszöböléséért);
- illetve természetesen bármiért, amit a Szent Szellem mutat, hogy csak áldások vegyék körül a munkálkodásunkat, amit Isten országáért végzünk, és amelynek az a célja, hogy egy tiszta, biblikus szemléletet hordozó, prófétai jellegű támogatást jelentsen Isten népe számára.

Addig is szeretettel ajánlom figyelmetekbe a lehetőséget, hogy regisztráljatok a naponkénti email értesítésekre (hírlevélre), amelyben mindig megtaláljátok az előző 24 órában posztolt összes cikket, próféciát és információt, teljes terjedelmében. Ez nemcsak abban segít, hogy kiküszöböljük a weboldal megjelenítéséből adódó nehézségeket, hanem praktikus segítséget is jelent bárkinek, aki éppen csak az emailt szeretné olvasni. (Ott is ugyanúgy formázva és egyes cikkekben a képekkel együtt található minden friss tartalom).

A hírlevélre feliratkozást az oldalt található modulban, vagy ide kattintva tudjátok elvégezni. Ha bármiben segíthetek, bátran írjatok üzenetet!

Áldott és építő böngészést!

Országh György
szerkesztő, Prófétai Napló