2016. július 7., csütörtök

A TÉL ELMÚLT!! ITT A NYÁR!! JÚLIUS 7. JELENTŐSÉGE!!

A TÉL ELMÚLT!! ITT A NYÁR!! JÚLIUS 7. JELENTŐSÉGE!!

LANA VAWSER / 2016. 07. 07.

Körülbelül 14 nappal ezelőtt beszélt hozzám az Úr arról, hogy a július 7-ig tartó 14 nap jelentőségteljes lesz a próféták és a Krisztus teste számára. Mély átélésekre lehetett számítani Isten népében, ahogy törekednek behatolni, és július 7-én egy átkelés történik meg.

Tegnap este egy üzenetet hoztam sokak számára a nyomasztó érzésről (csüggedtségről) és a 24 órás áttörésbe való átlépésről.

Ma felkeresett egy barátom és elmagyarázta, hogy a zsidó naptár szerint most vagyunk a Rós Kodes Tamuzban - ami zsidó naptár szerinti egyik hónapból a másik hónapba történő átkelés.

Nagyon megdöbbentem ezen, amit Jézus megvilágított nekem július 7-ével kapcsolatban, és ma reggel azzal a mondattal ébredtem, ami újra és újra átjárta a szívemet: "a tél elmúlt".

Megtudtam, hogy (attól függően, hogy a világ melyik részén vagyunk) most készülünk átkelni abba a július 7-ébe, ami a Zsidó Holdnaptár szerint a NYÁR időszakának a kezdete, és ez a Rúben törzsével is kapcsolatos. (A "Rúben" név jelentése: "látás".)

A szellemem folyamatosan gerjedezik, ahogy azt érzem, hogy az Úr azt mondja, hogy július 7-e jelentőségteljes nap Isten népének az ÚJ IDŐSZAKBA való átkelésének a folyamatában!

Egy KITÖRÉS közelgett el számunkra, Isten népe számára, és azt fogjuk tapasztalni, hogy a mélyen végbemenő "bebábozódott hernyó" folyamataink közül egy csomó fog most átjutni a PILLANGÓK kitörési fázisába!!! Új élet, új nap, új magasság és új látvány tárul elénk!

TÖRJ KI, ISTEN FIA ÉS LÁNYA

Most van a KIJÖVETELED!!! Most TÖRSZ KI!!!! Az identitásod megmutatkozása folytatódik!!! Az Ő Szellemének a mély munkálkodása és az a szívműtét, amit benned végzett a megtérés és önátadás által a július 7-ig tartó hónapok során, most készül láthatóvá válni. Ebbe a "nyári évszakba" belépve meg fogod tapasztalni, hogy a gyógyulásod, a szabadságod, az áttörésed és a szabadulásod még nagyobb mértékben fog felfakadni.

Sokan éltek eddig az első zsengének a megmutatkozásában, most pedig a gyümölcsöknek és az áttöréseknek a bősége fog eljönni a nyári időszakban.

Isten népe előjön a rejtőzködés időszakából, a rémület és a rettegés időszakából, és belép abba az időszakba, amelyben a magasabb szintű békesség, bátorság, kaland, öröm van és meglátják, ahogy Isten Dicsősége kivételes módokon fog megmutatkozni nekik ezen az új napon.

JÚLIUS 7. - STRATÉGIAI NAPVÉDELEM

Ahogy az Úrral ültem efölött az üzenet fölött, egyfolytában azt hallottam, hogy "Július 7. - STRATÉGIAI NAPVÉDELEM", majd azt láttam, hogy július 7. egy olyan nap, amikor KONKRÉTAN el kell az Úrtól kérni a STRATÉGIÁKAT a védelemre és a befedezésre erre az új nyári időszakra nézve!

Az Úr folyamatosan fog küldeni konkrét meglátásokat és stratégiai kulcsokat erre az áttörési időszakra nézve ezen a napon, hogy a megfelelő "struktúrák" és védelmi intézkedések álljanak elő, ehhez a "fantasztikus nyári időszakban" történő áttöréshez.

Az Ő szíve vágya az, hogy ne mozdulj ki az Ő bölcsességéből a kitörés folyamán, hanem folyton alkalmazd saját magadra az Ő Igéjét és amiket Ő beszél, hogy kibontakozhass, életben maradj és virágozhass ebben a jelentőségteljes kitörési időszakban.

Még több megnyilvánulása lesz az örömnek, a békességnek és a felszabadulásnak Isten népe számára a nyári időszakban! Most foglaljátok el a helyeteket!

"Most vesz fordulatot az elétek táruló kilátás az új repülés érdekében."

Az, hogy hová helyezed a tekintetedet és mi az, amit kitartóan szemlélsz ezalatt az átkelés alatt és a nyári hónapok során, meg fogja határozni azt, hogy milyen mértékű lesz az áttörésed és mi az, amit kapsz.

Nagyon ki van hangsúlyozva az, hogy Isten népe kitartóan szemléljen a nyári hónapokban! Amit kitartóan szemlélsz, azzá válsz!

Folyamatosan szemléld Jézust! Folyamatosan szemléld a FIÚT!

IGYATOK SOKAT A NYÁRI HÓNAPOKBAN

A természetes világban több vizet iszunk nyáron, és úgy éreztem, hogy az Úr az mondja, hogy ezekben a jelentőségteljes áttörési hónapokban, ebben az időszakban "IGYATOK TÖBBET BELŐLE". Igyatok sokat a Szellemből!

FOLYAMATOSAN HIDRATÁLJÁTOK MAGATOKAT

Ugyanis "az előjövetel, a kitörés" alatt a Szellemének nagyobb megmozdulásai lesznek kibocsátva rátok és általatok, és egyre erősebbek lesznek a felgyorsulást hozó meleg nyári szelek, nektek viszont többet kell innotok az Ő Szelleméből, és FOLYAMATOSAN HIDRATÁLNI KELL MAGATOKAT!!!!

Úgy éreztem, hogy azt mondja az Úr, hogy "Az, aminek vidám, örömteli, áttörési és kitörési nyári időszaknak kell lennie", átváltozhat a perzselő, tikkasztó érzés helyévé is, mintha egy sivatagi homokviharba kerülne az ember a felgyorsulás ideje alatt, ha nem ISZTOK SOKAT!

FOLYAMATOSAN HIDRATÁLJÁTOK MAGATOKAT, és akkor egyik áttörésből a másik áttörésbe fogtok kerülni, és állandóan túlcsorduló állapotban lesztek, ahogy BELENDÜL AZ ÁTTÖRÉS, amelybe most kelünk át és most lépünk be!

A szívetek vágyai és álmai most készülnek megmutatkozni, ahogy folyamatosan gyönyörködtök Őbenne és az Ő Igéjében. A küzdelem helyét már jól ismeritek, de ehhez az új földhöz és átkeléshez, ehhez a kitöréshez, még mélyebb szinten van szükség a bensőséges kapcsolatra Jézussal, az Őrá való érzékenységre és az Ő szavának a meghallására, hogy Isten bölcsességével tudjatok előre haladni, és hogy TUDJÁTOK, HOGYAN kell sáfárkodni a radikális áttöréssel, a kedvező időszakkal és a növekedéssel.

Ez a ti időtök! MOST JÖTTÖK ELŐ!

Folyamatosan hidratáljátok magatokat! Igyatok sokat!
**************************************************************