2016. július 13., szerda

Doug Addison prófécia: Fontosabb változások ideje

Prófétai üzenet júliusra, 1. rész: Fontosabb változások ideje

2016. július 12.

Doug Addison

A júliusi hónap fontosabb változások ideje lesz. Azok, amiket Isten megígért nektek az elmúlt néhány év során, most elkezdenek nagyon gyorsan megtörténni.

Új hangok fognak felzendülni fölöttetek a Mennyből, amelyek új ajtókat nyitnak meg, kettéválasztják a Vörös tengert, felébresztik a kiszáradt csontokat valamint szellemben egy új szinten nyitják meg a szemeiteket és a füleiteket.

Nem mindenki fogja hallani ezt a szellemi hangot: akiknek van füle a hallásra, és akik az Urat keresték mind ezidáig, ők fogják elkapni ezt az új hullámot.

Számítsatok rá, hogy pikkelyek fognak lehullani a szemeitekről, ahogy Isten új stratégiákat és az Ő terveit fogja feltárni a következő időszakotokra nézve, olyan terveket, amelyek mostanáig rejtve voltak.

Magasabb szintű kinyilatkoztatás

A felfordulás és zűrzavar közepette, Isten azt mondja, hogy tartsátok a szemeteket azon, amit Ő mondott eddig nektek - mert Ő munkálkodik a felszín alatt.

"Jöjj fel ide, és megmutatom neked mindazt, aminek ezek után történnie kell!"
Jelenések 4:1

Egy kürtszó fog felzendülni és új lehetőség-ajtók érkeznek el hozzátok. Isten dicsőségének az új ajtóit láttam megnyílni az emberek fölött.

2016. július 15-17

Figyeljetek július 15-17 között, hogy meglássátok, ahogy gyorsan változnak a dolgok. Az álmok megsokasodnak, valamint az angyali tevékenység is. Amik 2013-ban és 2014-ben történtek, rendeződni fognak és megtérülnek. Ez úgy fog eljönni, mint egy hullám.

Július 4-i ünnep a Mennyben

Július 4-én, hétfőn, hajnali 4 órakor volt egy nagyobb átélésem. A Mennyben folyó ünneplés hangjára ébredtem. ÖRVENDEZZETEK, ELJÖTT AZ IDŐ! Ez ismétlődött újra meg újra.

Őszintén szólva, aludni szerettem volna. De ezt hallottam: "Kelj fel, mert bejelentés fog történni a Mennyben." Izgatottság támadt és az ünneplés hangját hallottam. Sófárok felzendülését hallottam és a Menny énekelt.

Ahogy a Mennyel együtt ünnepeltem a megkövetkező új dolgok miatt, Isten szólt hozzám, hogy ez a kezdete a szellemi számkivetettek ébredésének, akiket szeretetlen keresztények utasítottak el. Egy új ébredés kezdete ez, ami 3 hullámban fog eljönni. Úgyhogy ez egy jó nap az ünneplésre!

• Az első a tisztaság és a megtisztulás hulláma.
• A második az erőátélések és a gyógyulás hulláma.
• A harmadik hullám azoknak az aratása lesz, akiket elutasítottak a keresztények.

Ez még nem  a vég

Sokan gondolták, hogy most már a vég jön. Pedig még csak most kezdődik el Isten nagy hatalmának a munkája. Egyáltalán nincs még itt a vég. A föld legnagyszerűbb időszakainak az egyike kezdődik el - mert a régi próféták arra vágytak, hogy láthassák azt, amit ti most fogtok megtapasztalni.

"És megszólalt egy hang a trónus felől: "Dícsérjétek Istenünket, ti szolgái mindnyájan, akik félitek őt, kicsinyek és nagyok". És hallottam valami nagy sokaság hangját, mely mintha nagy vizek zúgása és erős mennydörgés hangja volna: "Halleluja, mert uralkodik az Úr, a mi Istenünk, a Mindenható! Örüljünk és ujjongjunk, és dicsőítsük őt, mert eljött a Bárány menyegzője, felkészült menyasszonya"
Jelenések 19:5-7

Mivel az átéléseim nagyon összetettek voltak az elmúlt hónap során, egy külön prófétai üzenetet is közzé fogok tenni később a hónap során, további részletekkel. Az Ezékiel 34-gyel lesz kapcsolatos, azokkal a szavakkal, amiket a Mennyben hallottam, hogy "ÖRVENDEZZETEK, MERT ELJÖTT AZ IDŐ" és a fent említett ünnepléssel. Egy új ébredés kezdete lesz ez, ami hullámokban fog eljönni. Egy jó nap van arra, hogy ünnepeljünk!

Hogyan készülődjünk?

Július annak is az ideje lesz, amikor az Úr feltárja a repedéseket a fundamentumunkon, és azokat a dolgokat, amiket alá kell dúcolni. Ezek lehetnek még meg nem gyógyult problémák, a lelkünk területén egy-egy dolog, stb.

Jó lesz, ha időt szánunk az imádkozásra, hogy Istent kérjük, hogy gyógyítson és kijelentéseket adjon ebben a hónapban. Ezek nem nagyobb műtétek lesznek. Engedjétek, hogy Isten szeretetteljesen elöntsön benneteket.

A csapatommal mi is átmentünk ezen. Amikor kapok egy prófétai üzenetet, hagyni szoktam, hogy először engem tegyen próbára az az üzenet. Végigmegyünk mindenen és megtérünk bármiből, aminek köze lehet az ellenséghez. Ahogy ti is megteszitek ezt, titeket is egyenesbe fog hozni, hogy át tudjátok venni mindazt, amit Isten cselekszik, és még nagyobb prófétai felhatalmazást fog adni nektek.

Ilyen nagy ünneplést még sohasem hallottam a Mennyből. Figyeljetek oda, hogy elkerüljétek a negativitás és a rossz dolgokról szóló hírek hatását. Azokat csak ködösítésre használja az ellenség, hogy letereljen benneteket az útról.

Valóságosan összeállnak most a dolgok a valaha tapasztalt legnagyszerűbb időkre.

Még többet fogok írni ezekről a jövő héten a 2. részben.

Áldás,

Doug Addison