2016. július 24., vasárnap

GYŐZELEM!!!

GYŐZELEM!!!

Lana Vawser / 2016. július 24.

Ahogy ma reggel egy álomból ébredeztem, hallottam, hogy az Úr a népe felett HANGOSAN kihirdette a győzelmet. A helyzeteik fölött, a testük fölött, az életük fölött, a családjaik fölött, a pénzügyeik fölött. Láttam, ahogy az Úr a Menyasszonyra nézett és ezt mondta: "Az ő neve GYŐZELEM!!!"

Az az érzés vett körül, hogy az Úr harcol a népéért. Beviszi őket oda, ahol még nagyobb módon nyilvánul meg az, hogy kik ők valójában, már GYŐZTESEK, és beviszi őket abba GYŐZELEMBE, ami már az övék!

Most van folyamatban a győzelem ébredezése és megszületése. GYŐZELMET ARATTOK a Bárány vérével és a bizonyságtételetek szavával! (Jelenések 12:11)

Az Úr egy még mélyebb kinyilatkoztatást bocsát ki most az Ő vérének az erejéről és az Úrvacsora vételében található áttörésről.

Ahol az óriások a leghangosabban üvöltöttek, ott Ő harcol értetek! Vegyetek Úrvacsorát! Hirdessétek ki a Bárány vérének az erejét! Tegyetek bizonyságot Jézusról, az Ő jóságáról, az Ő hűségéről, az Ő Igéjéről! Most készültök meglátni a körülményeitekben és az életetekben a Jézus nevében meglevő ERŐ még nagyobb megnyilvánulását!

Ő ma GYŐZELMET hirdet felettetek, és ez HANGOS lesz! A bizonyságtételetek MÉLYREHATÓ erejű lesz!!!

- - - - - - - - - -