2015. július 14., kedd

VONALAK ÉS KÜSZÖBÖK

VONALAK ÉS KÜSZÖBÖK

2015. JÚLIUS 14. / LANA VAWSER



Azt láttam, hogy az Úr vonalakat húzott a homokba (az angol nyelvű országokban ez a szókép azt jelenti, hogy valaki vitathatatlan, határozott válaszvonalat állapít meg két állapot között), de ezek egyéni életek küszöbei, válaszvonalai voltak. A RENDELTETÉSÜKRE vonatkozó és AZ ÍGÉRETEK BETELJESÜLÉSÉRE vonatkozó határvonalak/küszöbök. Majd hallottam, ahogy ezt mondta az Úr: "Itt az ideje ELŐLÉPNI, és ÁTLÉPNI a vonalat." Egyik válaszvonal a másik után lett meghúzva, ahol az Úr a népét hívta, hogy lépjenek elő, bátorságot és a hit lépését követelve meg tőlük. Ahogy Isten népe közül sokan "közelebb" kerültek a vonalhoz, a félelem és a megfélemlítés elkezdett ÜVÖLTENI, hogy "VISSZA!"

Ezeknek a vonalaknak a túlsó oldalán voltak a rendeltetéseik és ígéreteik következő lépései és megnyilvánulásai. A félelem, a kétség és a megfélemlítés azért üvölt, mert ezeknek a vonalaknak a túlsó oldalán nagy áldás, tágasabb határvonalak és területek, valamint a kedvező körülmények és növekedés nagyobb platformjai vannak. Bőség és NYUGALOM.

Az ellenség tulajdonképpen azért üvölt rá sokakra a félelem és megfélemlítés által éppen most, hogy visszariadjatok a vonaltól, és visszavonuljatok, ugyanis jelenleg már éppen abba haladtok át, és annak a küszöbén mentek át, AMIRE EDDIG VÁRTATOK!!! Lehet, hogy nem úgy néz ki, mint amilyennek gondoltátok, és nagyobb hitlépésre és bátorságra is szükség lehet, mint gondoltátok, de az Úr KIÁRASZTJA A BÁTORSÁGOT!!!!! Nyomuljatok be!!!! Most önti ki a BÁTORSÁGOT, hogy a népe TOVÁBB lépjen, mint ameddig idáig lépett. MÉLYEBBRE, mint ahol valaha jártak.

MINDEN  most készül megváltozni a radikális engedelmességetek által, és a mélyebb kinyilatkoztatás helyére vezet benneteket, annak a megnyilvánulásába, hogy "Az én mérőkötelem KELLEMES HELYRE ESETT" (Zsoltárok 16:6).

Egy HARSONA SZÓ hívása hangzik fel az Úrtól, hogy LÉPJÜNK ELŐ a RENDELTETÉSÜNK VONALÁHOZ. Ne hagyjátok, hogy a félelem és a megfélemlítés rávegyen, hogy összekuporodjunk és elrejtőzzünk, mert ELJÖTT A TI IDŐTÖK, HOGY VILÁGÍTSATOK! Ahogy Isten népe nekidől és mélyebb vizekre indul, a VÍZEN FOG JÁRNI, úgy, mint még SOHA ezelőtt.  Az Úrban való radikális bizalmatok és engedelmességetek, miközben elmerültök az Ő bátorságában, valóságosan eljuttat benneteket arra a helyre, ahol DICSŐSÉGES NYUGALOM van, és KÖNNYEDSÉG a KENETBEN.

Most egy kulcsfontosságú pillanat van sokak számára, hogy eldöntsék: REJTŐZKÖDNI fognak, vagy REPÜLNI!

Valójában az a KEMÉNYEBB MUNKA, ha az ember harcol és megadja magát a félelemnek és a megfélemlítésnek, és ezáltal TÁVOL marad a vonaltól. Ugyanis a KÖNNYEDSÉG kenete vár rátok az engedelmességetek túlsó oldalán. Ahol korábban keményen kellett munkálkodnotok és harcolnotok az áttörésekért, most a küszöbön áthaladva abba a KÖNNYEDSÉGBE léptek át, ahol ÁLLANDÓAN áttörés van, és ezt az ellenség is TUDJA, és ezért harcol ANNYIRA keményen, hogy visszatartson az előrelépéstől.

"LÉPJETEK ELŐ és LÉPJETEK ÁT", és meg fogjátok LÁTNI a szemeitekkel, meg fogjátok HALLANI a füleitekkel, és meg fogjátok ÍZLELNI a szátokkal Isten JÓSÁGÁT, ahogy beléptek a VALÓRA VÁLT ÁLMOKBA. Az álmotok VÁR RÁTOK, hogy LÉPJETEK ELŐ, LÉPJETEK ÁT és LÉPJETEK KI!

DÖNTSÉTEK EL, és HIRDESSÉTEK KI, hogy NEM FOGTOK KIESNI, és meg fogjátok látni, hogy olyan életetek lesz, amelyen SOKAN meg fogják LÁTNI az Ő gondoskodását, jóságát és szeretetét, és NEM fogják tudni abbahagyni, hogy erről beszéljenek!!! Most egy csodába léptek BE, és egy még nagyobb KÉT LÁBON JÁRÓ CSODA lesz belőletek, aki az Ő DICSŐSÉGES SZERETETÉRŐL tesz bizonyságot!

**************************************************************