2015. július 17., péntek

A szellemi atmoszféra megváltoztatásának 3 módja

A szellemi atmoszféra megváltoztatásának 3 módja

Doug Addison
2015. július 16.

A prófétai ajándékkal bíró emberek néha könnyen beleesnek abba a hibába, hogy egyfolytában a jövőre koncentrálnak, és elfelejtenek örülni a jelennek.

Fontos, hogy ne felejtsük el a lehető legtöbbet kihozni abból, amink most van.

Ha nem vagy elégedett az életeddel, szeretném, ha tudnád, hogy Istennel hatalmad van változtatni ezen.

Valójában nagyon is gyorsan meg tudod változtatni a körülötted levő szellemi atmoszférát a "K-H-J" gyakorlásával.

  • Kegyelem: Vágd le a köteleket az emberekről, ahelyett, hogy még szorítasz rajtuk.
    Legyél alázatos, és szánd meg az embereket. A megbocsátás rendkívül erőteljes dolog. Vedd fel a kapcsolatot az emberekkel, és tisztítsd meg a levegőt még a legapróbb sérelmektől is.
  • Hála: Legyél hálás mindenért, ami történik, akár jó, akár rossz. Legyen nagyobb a dicséret-áradat, mint a panaszáradat.
  • Jótékonyság: Adj, adj, adj! Nem csak pénzt, hanem időt, energiát és kedvességet is. Azt is kipróbálhatod, hogy pénzt hagysz valahol, ahol az emberek rátalálnak és meglepődnek. Adj sok borravalót! Mondj igent a másoknak való segítségnyújtásra. 
Ezek a dolgok nem csak a lelkületedet fogják megváltoztatni, hanem ha kitartóan teszed, akkor végül a vetés-aratás törvényszerűsége is utol fog érni, és az életed tele lesz olyan emberekkel, akik ugyanezeket teszik veled.

- - -
Egy gyors megjegyzés Doug munkatársi csapatától: Doug ezt a posztot eredetileg 2009-ben írta. Mi, az InLight Connection csapata az archívumból poroltuk le és frissítettük fel, hogy áldást és bátorítást kapjatok belőle. Ha esetleg még nem hallottátok, Doug jelenleg Németországban van, gyógyulási szabadságon. Azért imádkozunk, hogy ez a poszt épülésetekre legyen, és képessé tegyen benneteket a környezetetek szellemi atmoszférájának a megváltoztatására.

Emellett arra kérünk, hogy imádkozzatok Doug gyógyulásáért, illetve hogy imádkozva gondoljátok át a lehetőségét, hogy áldást küldjetek Doug-nak a gyógyulási időszaka alatt. Ha szeretnétek így tenni, itt találtok további információkat arról, hogy hogyan tudtok partnerként részt venni Doug gyógyulásában.