2015. július 16., csütörtök

A SZUNNYADÁS SZELLEME AZ EDDIGI LEGNAGYOBB ÉBREDÉS IDŐSZAKÁBAN!

Lana Vawser
A SZUNNYADÁS SZELLEME AZ EDDIGI LEGNAGYOBB ÉBREDÉS IDŐSZAKÁBAN!

2015 JÚLIUS 16. / LANA VAWSER

A szunnyadás szellemét láttam rászállni Isten népe közül sokakra. Egy mély és nehéz fáradtságot, ami sokakra ráment a hadakozás alatt, az áttörés alatt, a terjeszkedés alatt, a benyomulás alatt. Ez a "szunnyadó szellem" azért jött sokakra, hogy egy nagy kimerültséget, a reménytelenség érzését, egy szokatlan és megmagyarázhatatlan ürességérzést hozzon rájuk, hogy eltakarja a látást, és ellopja az erősséget és az életerőt.

Azt láttam, hogy ez a szellem sokakat különösen az Úrral való személyes időtöltésükben támad meg. Egy hirtelen jövő kimerültséggel, egy hirtelen belefáradással a benyomulás terén, egy hirtelen fáradtsággal abban, hogy hitben megálljanak és higgyenek. Egy hirtelen jövő érzés elárasztja őket kétségbeesettséggel és reménytelenséggel, hogy Isten népét rávegye a visszavonulásra, vagy arra, hogy abbahagyják a "proaktív" benyomulást és előrehaladást. Ennek a szellemnek a hatásai látszólag a "semmiből" jöttek elő, és megpróbál sokakat arra csábítani Isten népe közül, hogy önelégültségbe kerüljenek. Ez a "szunnyadó szellem" azt a gondolatot hozta magával, hogy "Túl nehéz ez az egész!"

Intenzív szellemi harc folyik éppen most, és ez a szellem megkísérli "bezárni" Isten népét. Volt egy látomásom, amelyben Isten népét láttam áthaladni egy hatalmas "kulcslyukon", majd egy folyosón végighaladni, és a folyosó mindkét oldalán ÓRIÁSI gyertyatartók voltak. Ezek a szavak robbantak a szellememben: "ÉBREDÉST a népemnek a MÉLYEBB bensőséges kapcsolatra és tróntermi átélésekre", amelyeknek a hatására gyülekezetek, és Krisztus egész teste fog felébredni, hogy "fény legyen a sötétségben", úgy, mint még soha. A remény és fény oszlopai lesznek, miközben a sötétség látszólag fokozódik.

Nem csak arra ébreszti rá a népét, hogy kik ők, és hogy milyen hatalmuk van, hanem az ajándékaikat is egy teljesen új szinten ébreszti fel. Felébreszti az álmokat, felébreszti a szabadságot hozó kijelentésszerű igazságokat, felébreszti a meghalt vágyakat. Felébreszti a szenvedélyeket, amelyek hátráltatva voltak, vagy elrejtve. Felébreszti a népét, hogy mélyebb kinyilatkoztatásuk legyen a Benne való "bőséges életről".

Isten emberei egy olyan időbe mennek át most, ahol ráébrednek a végtelen lehetőségekre Őbenne, amelyek azáltal nyílnak meg és nyilvánulnak meg, hogy ők elérhetővé teszik magukat ezekre.

Harcoljatok ez ellen a szellem ellen, ellentétes szellemben! Nyomuljatok be a dicsőítésbe, és hirdessétek ki a Tőle jövő ébredést, ami most megy végbe az életetek fölött. Ez az ébredés olyan mély szinten megy végbe, hogy a hegyek és az akadályok, amik eddig előttetek voltak, pillanatok alatt tűnnek el, ahogy Ő rátok lehel, hogy meglássátok, hogy kinek teremtett Ő benneteket, és minek a megcselekvésére teremtett benneteket.

Ahogy Isten népe felébred, Isten erőteljes népe kel fel, akik visszaveszik, amit az ellenség ellopott. Rettenetes mértékű kárt fogtok okozni hamarosan a sötétség királyságában, és visszaveszitek, ami a tiétek volt, annak az ébredésnek a következtében, ami a szívetekben történik, ahogy ráébredtek, kik vagytok Őbenne, és ráébredtek a hatalmatokra.

Láttam ennek a szellemnek egy konkrét támadását a LÁTNOKOK ellen. Ahogy a LÁTNOKOK a növekedés új szintjeire emelkednek ebben az ébredésben, hogy MEGLÁSSÁK az Isten szívén található terveket, és működésbe hozzák azokat.

Azokat a szavakat hallottam, hogy "Itt az idő TELJESEN FELÉBREDNI!!!" Az ellenség mindent megtesz, amit csak tud, hogy a szunnyadás állapotában tartson titeket, mert ha felkeltek és felébredtek, attól reszketni kezd a lába. Annak a szélén álltok, hogy új területet foglaljatok, új helyek és a befolyásotok alá eső területek várnak rátok. A sátorszögeitek a lehetőségek széles, nyílt területeire vannak kiterjesztve.

Figyeljetek oda, hogy milyen vágyakat, álmokat, ígéreteket és szenvedélyeket ébreszt fel bennetek Ő, mert Ő rálehel most ezekre, és kiönti a kegyelmét ezekre, amellyel hirtelen növekedést fakaszt fel bennük és rajtuk, hogy az áttörés ajtói megnyíljanak, amelyek felszabadítják a megnyilvánulásukat.

RÁZZÁTOK LE a szunnyadást! Itt az idő TELJESEN FELÉBREDNI!

**************************************************************
http://lanavawser.com/2015/07/16/spirit-of-slumber-in-a-season-of-the-greatest-awakening-we-have-experienced/