2015. július 11., szombat

Visszaszerzés!!! A veszteség megszűnik


Kim Clement közismert prófétai szolgáló. Az interneten rendszeresen látható élőben és felvételről is a szolgálata (www.kim.tv), amelyekben többek között különböző országokra vonatkozó éleslátású üzeneteket ad át a Szent Szellem által. Emellett a hívők számára ad át buzdító üzeneteket. Ezekből az egyik ilyen üzenet a legutóbbi (néhány nappal ezelőtti) hírlevelében olvasható, ami attól függetlenül, hogy nem ma írta, nagyon buzdító látásról szól:
- - - - - - - - - -

Miközben a holnapi "Barlang" közvetítéssel kapcsolatban imádkoztam, amiről Isten Szelleme azt mondta, hogy "KIFEJEZETTEN SZOKATLAN" lesz, egy kis időre megálltam, hogy odafigyeljek az Ő szívére, és arra, hogy mit tervez Ő az összejövetelre. "SZEREZZÉTEK VISSZA" - ez jött fel bennem nagy bátorsággal.

Azt szeretném, ha ma megállnátok két percre, és átgondolnátok, mit vett el az ellenség tőletek, a családotoktól, a vállalkozásotoktól, stb., és felkészülnétek a helyreállításra. A Szellem SAULHOZ vezetett engem az Ószövetségben, és azt mutatta meg, hogy hogyan adta vissza neki Isten, amit elveszített, a Sámuel prófétával való érdekes beszélgetés által. Saul elveszítette az apja tulajdonát - szamarakat, amelyeknek nagy értéke volt. Különböző városokon utazott át Izraelben, hogy MEGTALÁLJA, amit elvesztett. Egyszer csak "odakeveredtek" arra a környékre, ahol a próféta lakott, és úgy döntöttek, hogy megkérdezik őt, azért, hogy hamar választ kapjanak. Saulnak eszébe jutott, hogy nincs nála semmi, amit ajándékként/adományként adhatnának (abban az időben szokás volt adományt vinni a prófétának), a szolgája viszont megmondta neki, hogy nem kell aggódnia, és elővett egy kis adománynak valót. Sámuel egy magas helyre vitte Sault, és megprófétálta a RENDELTETÉSÉT. Amikor ez történt, és ahogy Saul megtudta, hogy van valami nagyobb dolog, amit meg kell ragadnia (ami az övé lehet ahelyett, amiről azt gondolta, hogy elveszítette), akkor Isten visszajuttatta neki az elveszített tulajdonukat.
- - - - - - - - - -

Kim Clement szolgálatának a weboldala: www.kim.tv