2015. július 7., kedd

MEGLEPETÉS!!!! EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MEGVÁLTOZHATNAK A DOLGOK!!!

MEGLEPETÉS!!!! EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MEGVÁLTOZHATNAK A DOLGOK!!!

2015. JÚLIUS 7. / LANA VAWSER

A mostani időszak intenzíven telt eddig, a szívek finomhangolása, a szívek rendbehozása, a szívek fordulata és a szívek gyógyulása miatt. Az Úr mélyre nyúlt az Ő népének a szívében, miközben ők benyomulnak, mélyen a szívük réseibe nyúlt, ahol hazugságokat tárt fel és a hitetlenség terülteit. Mélyre nyúlt a szívekbe, hogy a felszínre hozza a dolgokat, amelyek nincsenek összhangban az Ő igazságával, hogy meggyógyulhassanak. Az Úr megengedte, hogy nyomás alá kerüljön a népe, de nem olyan mértékben, ami már káros lenne nekik, csak annyira, hogy elég legyen ezeknek a problémáknak a felszínre hozásához.

Ezután látomásban Isten sok emberét láttam, ahogy aludni mennek, és másnap reggel arra kelnek, hogy egy ÓRIÁSI fordulat történt a szívükben, egy mély szívbeli helyreállás, amelynek a hatására továbbhaladtak Isten emberei, és bekerültek abba az állapotba, ahol hiszik és ismerik azt a hatalmat, ami mindig is az övék volt Krisztusban, és ahol gyakorolják is ezt a hatalmat azzal a mély meggyőződéssel, hogy ez mindent megváltoztat.

Azt éreztem, hogy az Úr azt mondja: "MEGLEPETÉS!!!!!" Hirtelenségek várnak ránk, a felgyorsulás már földet ért, és egy felgyorsított demonstrációval fognak a szívek és a körülmények EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MEGVÁLTOZNI!!!!

Egy ÓRIÁSI áttörési KULCS VÁLIK LÁTHATÓVÁ MOST!

Az is éreztem, hogy azt mondja, hogy "A HATALOM az egyik KULCS!!!!!!! Ahogy az Én népem mélyebb kinyilatkoztatásra jut a hatalmáról, és arról, hogy KIK ŐK, a mélyen megvalósuló gyógyulás hatására a népem táncolni kezd majd a körülményeiken, és azokon a dolgokon, amik azt ordították eddig, hogy soha nem fognak összhangba kerülni az Ő Igéjével, és ezek HIRTELEN FORDULATOT VESZNEK." 

A mostani időszak sok mindenben dicsőséges volt, de ugyanakkor rendkívül nehéz is volt sok téren. De mindezek alatt végig egy mély gyógyulást végzett az Ő népében, és ahogy folytatjátok a Vele járást bizalommal és engedelmességgel, akkor a másik oldalon már úgy jöttök elő, hogy azok vagytok, AKIKNEK TEREMTVE LETTETEK. Isten népe valóban abba az irányba tart, hogy FIAK ÉS LEÁNYOK LEGYENEK.

"A GYŐZTESEK kelnek föl most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

A meggyőződés és az elhatározás kel fel Isten népének a szívében, miközben ráébrednek, hogy kik ők, milyen hatalmuk van, a szívükben pedig ég az a mondat, hogy "ÉN ISTEN FIA/LÁNYA VAGYOK, EZ PEDIG (a körülmény, stb.) NINCS RENDBEN ÍGY!!!", és annak a hatalomnak a helyéről harcolnak, ami már az övék, miközben új és friss meggyőződés alakul ki bennük az Ő Igéjének a hatalmáról és EREJÉRŐL, és szólnak a körülményekhez, a dolgok pedig HIRTELEN FORDULATOT VESZNEK.

"MEGLEPETÉS!!! EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MEGVÁLTOZHATNAK A DOLGOK!!!!"

********************************