2015. június 11., csütörtök

Részletek a dicsőítő tréningről - még lehet jelentkezni!

A Miskolci Apostoli Gyülekezet szervezésében lesz egy dicsőítő tréning június 30. és július 4. között. Nem csak az Apostoli egyház tagjainak a jelentkezését fogadjuk, hanem másokét is, akik ezen a téren szeretnének fejlődni, szellemileg gazdagodni. Még van hely, és a jelentkezési lehetőség június 25-ig meg lett hosszabbítva.

A "Dávid Sátora" Országos Dicsőítő Tréning szervezői és dicsőítő-előadói: Demeter József, Pék Dávid és én (Országh György). A tréning vendégelőadója Prazsák László, aki a két beszélgetéssel egybekötött előadásán kívül dicsőítésvezetéssel is fog szolgálni.

A részvételi díjas tréning öt nap folyamatos elfoglaltságot jelent, ahol együtt tudsz elmélyülni a többi résztvevővel a dicsőítés mint szolgálat és mint személyes imádó életforma világában, Isten Igéje, az imádat légköre és mások tapasztalatai segítségével. Közös étkezések, kirándulás, kötetlen hangszeres és énekgyakorlás, valamint minden nap többszöri közös dicsőítés és imádat lehetősége vár rátok - amellett, hogy megerősödhettek az elhívásotokban, továbbléphettek benne, illetve a személyes imádó életformátokban fejlődhettek tovább.

A záró napon, szombaton 14.00 órától lesz egy nyitott záró rendezvény, amelyen szintén közöttünk szolgál Prazsák Laci is. A záró dicsőítő alkalomra ingyenes a belépés, és minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! Szóljatok keresztény ismerőseiteknek, akik szívesen részt vesznek egy ilyen dicsőítő alkalmon!

A teljes tréningen való részvételhez a jelentkezési űrlap ide kattintva érhető el.

A részletes program: