2015. június 4., csütörtök

A MENNYEI FONÓMESTER!!!

A MENNYEI FONÓMESTER!!!

2015. JÚNIUS 4. / LANA VAWSER

Ma azt éreztem, hogy ezt mondja az Úr: "A Mennyei összefonódás új helyekre vezető hidakat épít." A DICSŐSÉGES helyek MÁR VÁRNAK RÁTOK!!!!

Hirtelen megláttam az Úr kezének a csodálatos munkáját, ahogy a leggyönyörűbb, színes mennyei fonalakból készített összefonódásokat az Ő emberei között. Ahogy ez az összefonás történt közöttük, ez hidakat hozott létre Isten emberei számára, hogy olyan helyekre jussanak el, ahol még soha nem jártak. Egy mennyei hálózatépítés folyik éppen most Krisztus testében, egy mélyebb szinten. Az Úr természetfeletti módon kapcsolja össze az Ő népét, amely által szellemben hidakat épít új helyekre, ismeretlen vizekre.

Aztán ezeket a szavakat hallottam: "Engedjétek ki magatokból, amit tőlem kaptatok, mert ti lehettek azok, akik valaki másnak az áttörését felszabadítjátok, és akkor MÉG TÖBB ADATIK NEKTEK."

NE becsüljétek alá azt, amit az Úr helyezett a kezetekbe, azt a kegyelmi lehetőséget, amit tőle kaptatok, és az ajándékokat az életetekben. Mert egy mennyei hálózatépítés történik most mély szinten, ami ÚJ szinteken nyitja meg most az áttörést, az új lehetőségeket és az új szférákat.

Fontos, hogy ebben az időszakban odafigyeljünk az Úr hangjára, ebben az új hálózatépítési szférában. Láttam, ahogy az Úr egyensúlyt hozott a kapcsolatokba, és egy váltás történt a "kifelé fókuszálásra" az Ő embereinek a szívében. Hogy folyamatosan nyitva legyenek a szemeik arra, hogy "szeresd azt, aki ott van előtted." 

Erőteljes átélések történnek az Úrral éppen most, amelyek során az Úr a saját szívét adja át az Ő embereinek, hogy mélységesebben szeressék egymást. Ezáltal a most folyó hálózatépítés által nagy változás köszönt be hirtelen az Ő népének az életébe, ami egy ÚJ FEJEZETET nyit számukra. Különösen nagyszerű kapcsolatok, hálózatépítési lehetőségek, kegyelmi ajtók, új lehetőségek és magasabb szférák nyílnak meg számotokra, egyszerűen azáltal, hogy azt csináljátok, amire Ő teremtett benneteket, és azokat az ajándékokat használjátok, amiket elhelyezett a személyes életetekben.

AZ AJÁNDÉKOD UTAT NYIT NEKED

Ezeket a szavakat hallottam: "Az ajándékod utat nyit neked". Csináld folyamatosan azt, amire teremtve lettél, és forgolódj azokban az ajándékokban, amiket Ő adott neked. Ne engedd, hogy az összehasonlítás ellopja a következő ilyen mozzanatot az életedben. A kegyelem és a lehetőségek hatalmas ajtói nyílnak meg Isten emberei előtt ebben az időszakban, ahogy jól sáfárkodnak azokkal az ajándékokkal, amiket az Úr adott nekik. Sokan készültök belépni új hálózatépítő körökbe, kegyelmi körökbe, új földekre és területekre, ahol befolyást gyakorolhattok, amelyeket csak az Úr tudott összehozni, és ÁLTALATOK fog megtörténni egy ERŐTELJES kiáradása az Ő szeretetének és erejének, ami kinyilvánítja az Ő szépségét és természetét. A TI ajándékaitok által.

Az Ő Szelleme által erővel ruházott fel titeket ahhoz, hogy kiárasszátok az Ő szeretetét, és nyilvánvalóvá tegyétek az Ő csodálatos természetét. Változás jön, ami egy új fejezetbe visz át titeket. A világ vár az Ő általatok történő kinyilatkoztatására, és a ti ajándékaitok csodálatos kifejezésformáira. Szellemben egy kritikus fordulópont jött el, amely által azok az ajándékok, amelyekkel jól sáfárkodtak, HATALMAS változás és kegyelem ajtóit nyitják meg, különösen az isteni kapcsolatok és hálózatok által, hogy Isten szíve ERŐBEN nyilvánuljon meg általatok.

Sokan fogjátok azt látni, hogy az ajándékaitok nagy kegyelemmel és befolyással bíró emberek elé visznek benneteket ebben az időszakban, hogy az Ő szíve legyen bemutatva nekik, a ti ajándékaitok által.

"Láttál férfit, aki ügyes az ő munkájában? Királyok elé kell állnia" - Példabeszédek 22:29 (Kecskeméthy ford.)

Itt az ideje, hogy elfoglald a SAJÁT helyedet!!!!!! Egy hívó szó hangzik a mennyből: "FOGLALD EL A HELYEDET!"

Ne engedd, hogy a kétely, a félelem és az összehasonlítás ellopják a te "fordulópontodat"!

Legyél hűséges abban, aminek a megcselekvésére Ő hív téged, és TÖBB fog megnyílni számodra, mint amit képzeltél.

Ő hűséges, te pedig azon az ajtón fogsz átmenni, amelynek a felirata az Efézus 3:20:

"A bennünk működő ereje által Isten mérhetetlenül többet tud tenni, mint amire kérjük, vagy amit el tudunk képzelni."

***********************