2015. június 11., csütörtök

NEM MARADTÁL KI, MOST MÉSZ BE A "NAGYOBB DOLGOK" TENGERÉBE...

NEM MARADTÁL KI, MOST MÉSZ BE A "NAGYOBB DOLGOK" TENGERÉBE...

2015. JÚNIUS 11. / LANA VAWSER

Ma reggel volt egy teher a szívemen, és azt érzékeltem, hogy Krisztus testében sokan küszködnek azzal az érzéssel, hogy ők "kimaradtak".

Sokakat hallottam, ahogy az Úrhoz kiáltottak: "Velem mi lesz?", és láttam, ahogy sokan siránkoznak a múltjuk miatt, az áttörések hiánya miatt az életükben, akár a múltban, akár a mostani időszakban. Egy frusztrációt és egy szomorúságot éreztem sokak szívében az Ő népe közül, mivel azt érezték, hogy ők "kimaradtak", hogy "az idejük el lett vesztegetve" emiatt, vagy amiatt, és úgy tűnik, mintha az áttörés körülöttük mindenhol megtörténne másokkal, de ők "kimaradtak".

Azt éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy Ő most kipótolja az elvesztegetett időt. Most pótolja ki azt az időt, amit elvesztettek, és amit elvettek tőlük a hátráltató körülmények, az ellenség, a megfelelő igazodás hiánya, néhány rossz döntés, és néhány másoktól kapott korlátozás.

Ahogy Isten népe felveszi a pozícióját, és engedelmességben él, az Úr kárpótolja az "elvesztegetett időt". Ahová sokan most készülnek belépni, az dicsőségesebb annál, amiről azt gondolták eredetileg, hogy kimaradtak belőle, vagy hogy most le vannak maradva róla.

Úgy éreztem, hogy az Úr az mondja, "Nem maradtál ki, most mész be a nagyobb dolgok tengerébe." Azonnal megláttam egy képet, amin sokan Isten népe közül éppen úsztak, és MÉLYTENGERI BÚVÁR felszerelés volt rajtuk. Az Úr nem csak abba a mély tengerbe visz be, ahol bensőséges kapcsolatotok van Vele, és ahol látjátok Őt, hanem a LEHETŐSÉG MÉLY TENGERÉBE is. Amit Ő készül most megnyitni előtted, sokkal NAGYOBB és NAGYSZERŰBB annál, amiről az gondolod, hogy kimaradtál belőle, vagy most vagy lemaradva róla. A kulcs az, hogy maradj engedelmességben, a gyökereid továbbra is hatoljanak mélyre Őbenne... a lehetőség óceánja vár.

Majd azt láttam, hogy ezek a szavak, hogy "MÉLYTENGERI BÚVÁROK" átváltoznak "MÉLYEN LÁTÓ ÉLETEK"-re, és éreztem, hogy az Úr olyan mély tisztánlátást és belátást ad Isten népének, hogy belelássanak a Szellembe, amilyet azelőtt még soha nem tapasztaltak. Hogy olyan életet éljenek, amelyben MÉLYEN belelátnak Isten szívébe és a természetfölöttibe. Egy fordulat ment végbe.

Egy prófétai meglátást is kaptak Isten emberei, ahogy előretörtek, és Vele együtt "mélytengeri búvárkodást" végeztek, hogy "mélyen LÁTÓ búvárként" belelássanak más hívők életébe, és olyan emberek életébe, akik még nem ismerik Őt. Felfokozódott az ismeret beszéde, ami áttörést hoz, mennyei atmoszféraváltásokat, üdvösségeket és gyógyulásokat, ahogy a MÉLYEN LEVŐ ARANY elő van hívva az emberek életében. Itt az idő, hogy beússzatok a prófétikus dolgoknak és az ismeret beszédeinek a mélyebb szféráinak a mélységébe, amelyek FEL FOGNAK NYÍLNI!

Ne nézzetek vissza a múltra, rázzátok le, rázzátok le a kárhoztatást és a csalódottságot, ez egy új nap, és ahogy engedelmességben éltek, lesz egy kijelölt időpontja az áttörésnek, és átléptek a nagyobb dolgokba.

Minden rendben lesz! Minden jól fog alakulni! Ő MINDENT a javatokra munkál. Nem felejtett el benneteket. Törjetek előre, most a MÉLYRE fogtok menni.

MÉLYEBBRE A "NAGYOBB DOLGOK" TENGERÉBEN!!!

************************