2015. június 18., csütörtök

A SZÁRAZ TALAJ FELTÖRIK - AZ IGAZSÁGTALANSÁGOK MEGTÖRNEK!!!

A SZÁRAZ TALAJ FELTÖRIK - AZ IGAZSÁGTALANSÁGOK MEGTÖRNEK!!!

2015. JÚNIUS 18. / LANA VAWSER

Az Ő népe közül sokak életében láttam kemény, száraz talajt. Ezek olyan területek voltak, ahol az élet és az áttörés még nem fakadt fel. Semmi áttörés nem történt ezeken a területeken, és ez a száraz, kemény talaj NAGYON sok fájdalmat okozott Isten népének. Repedések voltak a talajban, amelyek messzire nyúltak, míg a szem ellátott, és az az érzés borított el, hogy ez a talaj már RÉGES RÉGÓTA ilyen állapotban van.

Ahogy közelebbről is megnéztem, megláttam azt a szót, hogy "IGAZSÁGTALANSÁG", és ez a hívők életének a száraz talajára volt ráírva. Ezeken a területeken az ellenség olyan körülményeket és támadásokat szervezett össze, amelyekkel súlyos IGAZSÁGTALANSÁGOK álltak elő Isten népe életében. A remény szinte teljesen kiszáradt Isten népének a szíveiben ezekkel a területekkel kapcsolatban, és azt lehetett érzékelni, hogy "ez már soha nem változik meg", "ez már csak így van". HIRTELEN megláttam egy ÓRIÁSI villámlást, ami a mennyből jött le, és belecsapott az "IGAZSÁGTALANSÁG" szóba. HIRTELEN azt láttam, hogy KETTÉVÁGTA ezt a szót. Teljesen széttört.

Akkor a kárpit jutott eszembe, ami kettészakadt Jézus halálakor (Máté 27:51), hogy mi teljes, akadálytalan, bizakodó, teljes bemenetelt nyerjünk Isten trónjához. Aztán azt éreztem, hogy az Úr azt mondja, hogy ezek az "IGAZSÁGTALANSÁGOK" megpróbálták hátráltatni Isten népét abban, hogy tovább tudjanak lépni a rejtekhely belsejébe, megpróbálták hátráltatni az Istenhez való bemenetelüket (Zsidókhoz írt levél 4:16) a csüggedés, a kétségbeesés és a reménytelenség által, ahol Isten népe megterhelődött, miközben folyamatosan igyekezett megközelíteni Isten trónját az áttörés érdekében.

HIRTELEN kettétört, HIRTELEN nyílt egy út ott, ahol látszólag nem volt út.

Amikor az igazságtalanság "szorítása" megszakadt a hívők életében, az EGÉSZ FÖLDJÜK lángra lobbant. Isten tüze leszállt erőben. FÉNYBE borította a földet az Ő Dicsősége. Ahogy ragyogva égett a tűz, azt láttam, hogy elkezdett mindenhol kirobbanni az élet. Zöld mezők, egymást követő dombok, vízesések. Ez teljesen lehetetlen, amikor tűz száll le valahová, hogy ott élet jöjjön létre és robbanjon ki, de VELE, az, ami teljesen lehetetlennek tűnik, lehetségessé vált. Azokon a területeken, ahol az igazságtalanság fogva tartott, a következő legnagyobb átéléseid területei lesznek Vele a rejtekhelyen.  Azon a területen, ahol az ellenség lopott tőled ezek által az igazságtalanságok által, felkenetést kapsz és kiküldetést, hogy másokat is szabaddá tegyél! Az Úr látta az életedben az igazságtalanság területeit. Látta, hogyan gyötört az ellenség, hogyan hozott rengeteg nyomást az életedbe, amivel már majdnem odajutottál, hogy feladod, és sokan már elérték a töréspontot.

Most a MENNYEI törésponthoz jutottatok el. Ahol az igazságtalanságnak ÓRIÁSI szorítása volt eddig az életeden a nehéz körülmények által, az ellenség FOLYAMATOS támadásai által a testedben, az elmédben és az életedben, ez most MEGTÖRIK. Az a terület, amivel kapcsolatban már majdnem feladtad, most fog ÉLETRE KELNI! Nem csak életre fog kelni Isten tüze és az Ő élete által, hanem teljes körű és teljes mértékű helyreállítás és kárpótlás is jön. Nincs egy olyan imádság sem, amit Isten Édesapád meg ne hallgatott volna, amit ezekért az igazságtalanságot szenvedő területekért mondtál az életedben, hanem kitartóvá és állhatatossá tettek téged menet közben. A tökéletes kijelölt időpont elérkezett! Igazságtalanságok megtörve!!!! MOST KELSZ ÉLETRE! Most van a FORDULAT KIJELÖLT IDŐPONTJA!

************************