2015. április 22., szerda

Lana Vawser, 2015. április 22.

LANA VAWSER:
ISTEN TALÁLKOZNI AKAR VELED A RENDELETEID KIHIRDETÉSE KÖZBEN!!
2015-04-22

Láttam Isten népét hegyek előtt állni, és amint megláttam a hegyeket, a Máté 17:20-at hallottam:

"Mert bizony mondom nektek, ha akkora hitetek volna, mint egy mustármag és azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda! Oda menne és semmi sem volna lehetetlen nektek."

Azt láttam, hogy az Úr a népét hívja, a "rendeletek" használatának mélyebb szintjére. Egy valódi, mélyebb szintű "iskoláztatás" történik éppen most a Szent Szellem által, Krisztus egész testében. Az Úr arra tanítja a népét, hogy az ISTENI VISSZHANGBAN éljenek, és összhangba hozzák magukat a menny rhéma igéivel.

Hogy hajtsák a fülüket az Ő mellkasára, és meghallják, amit Ő mond a körülményekről, és bármiről, amiről kérdezik Őt. Arra hívja a népét, hogy menjenek be a bensőséges kapcsolat belső szobájába, hogy szelíden beszélhessen hozzájuk, és rhéma igéket adhasson nekik, amelyek megerősítik őket ezek előtt a hegyek előtt állva.

Az Úr arra használja ezeket a hegyeket, hogy megtanítsa Isten népének a rendelet használatának az erejét.

Hallottam, ahogy ezt mondta az Úr:

"A szavaitoknak az értéke aranyban mérhető."

Ahogy ezt hallottam az Úrtól, azt láttam, hogy az Ő rhéma igéi ezek felé a hegyek felé kiindultak, mint arany magvak, és arany útvonalakat képeztek. Olyan útvonalak voltak ezek, amelyek minden alkalommal egyre mélyebbre vésődtek, amikor Isten népe isteni visszhangot hallatott. Azt visszhangozták, amit Ő mond. Természetfölötti útvonalak alakultak ki az Ő népének a hite által, ahogy rendeletként kihirdették azt, amit Ő mondott ezekről a hegyekről.

Miközben Isten népe az isteni visszhang szerint cselekedett, és kihirdették az Ő rhéma igéit, rókákat láttam, amelyek a hegyek mögül jöttek elő, és azért jöttek, hogy ellopják azokat a magokat, amik ezeken az útvonalakon voltak elhintve. Amint ezek a rókák előjöttek a semmiből, és megpróbálták ellopni a rhéma magokat, amiket Isten népe hirdetett ki, hallottam, ahogy az Úr ezt mondja:

"Én népem, emlékezz, mit mond az Igém a Jakab könyvében!"

"Nyelvünkkel áldjuk és dicsérjük Urunkat és Atyánkat. De ugyanazzal a nyelvvel átkozzuk az embereket, akiket Isten a saját képére teremtett! Ugyanabból a szájból származik áldás és átok! Testvéreim, nem kellene ennek így lennie! Láttatok már olyan forrást, amelyből hol jóízű, hol meg keserű víz folyik? Vagy gondoljátok meg, testvéreim, teremhet-e a fügefa olajbogyót, vagy a szőlő fügét? Ugyanígy, édes víz sem eredhet sós forrásból." (Jakab 3:9-12)

Ekkor rájöttem, hogy azt látom, ami szellemben történik, de Isten népe közül sokan nem látták még meg ezeknek a megnyilvánulását természetes szinten. Láttam a természetfölöttihez vezető útvonalak kialakulását, de sokaknál ez még nem nyilvánult meg természetes szinten. Csüggedés kezdett kopogtatni a szívük ajtaján, és az Isten által mondott dolgok ellenkezőjét kezdték mondani a hegyekre nézve. A rókák egyre jobban belopakodtak, és gödröket kezdtek ásni ezekben az útvonalakban, hogy befészkelhessék magukat, és lesben álljanak, hogy megtámadhassák Isten népét, miközben az útvonalon haladnak.

TALÁLKOZÁSI PORTÁLOK

Újra hallottam, ahogy szólt az Úr: "Lányom, figyeld a magokat!" Hirtelen azt láttam, hogy ezek a magok portálokká változnak át, és megnyílnak. Hatalmasak voltak. Az Úr mosolyogva ezt mondta: "Ezek találkozási portálok. Ahogy a népem azt hirdeti ki, amit Én mondok a hegyekről, mélyebb szintű találkozásaim lesznek velük a rendeleteik kimondása közben. Ahogy élő visszhangomként hirdetik ki a rendeleteket, azzal megnyitják ezeket a portálokat, hogy új és friss módokon találkozzanak Velem. Az egyik dolog, ami kiszívja az erőt az Én népemből, a csalódás. Ezekben a találkozási portálokban meggyógyítom a csalódásaikat, és közelebb fognak jönni Hozzám. Meggyógyítom a csalódásaikat, hogy újra reménységben tudjanak állni."

Ezután az Urat láttam, ahogy Isten népe előtt állt, akik közül némelyek el voltak csüggedve, mások viszont továbbra is hirdették a rendeleteket, Ő pedig ráfújt mindannyiukra, és így szólt: "SZEMEK, NYÍLJATOK MEG!" Isten népe hirtelen nagyobb tisztánlátással mélyebbre látott a szellemi valóságba a természetfölötti útvonalakon, amelyeket az ő rendeleteik alakítottak ki, és a találkozási portálokban, amelyek megnyíltak.

Isten gyermekei felemelték a fejüket, és visszatért az erejük, hogy rendeleteket hirdessenek ki. Miközben kihirdették a rendeleteket, a rókák nyüszíteni kezdtek, fülsiketítő nyüszítéssel, nem bírták hallgatni Isten rhéma igéit, és elkezdtek hátrálni és összehúzódni, mintha megsérültek volna.

Isten népe elkezdett egyen-egyenként berepülni ezekbe a portálokba, és életet átformáló változásokat hozó találkozások történtek. Mélyebb szív-kapcsolatok alakultak ki Isten és az Ő gyermekei között. Ahogy Isten gyermekei előjöttek ezekből a találkozásokból, még nagyobb meggyőződés volt bennük a rendeletek kihirdetéséhez, és erő a szavaikhoz. Ahogy újra elkezdtek rendeletet hirdetni, áldást áldásra halmoztak ezekre a hegyekre, és nem csak egy természetfölötti útvonal jött létre, ami átvezette őket a hegy fölött, hanem SZÁMTALAN útvonal jött létre. Nem csak azt kapta meg Isten népe, hogy a lábuk alatt láthatták ezeket a hegyeket a rendeleteik által, és az isteni visszhangban való élet által, hanem még több áldással, még több ellátással és még nagyobb bőséggel haladtak át a hegy fölött, mint amennyinek az elvételével fenyegette őket a hegy.

Isten népe! Hirdesse a szátok azt, amit Ő mond! Figyeljetek oda, hogy mit beszéltek! Szóljatok életet! Éljetek az isteni visszhangban! Mert mély megtapasztalásban akar találkozni veletek a rendeleteitek kihirdetése közben. A csalódások meggyógyulnak, és be fogtok menni a még több helyére. Isteni portálok nyílnak meg fölöttetek. Itt az idő, hogy repüljetek!

***************