2015. április 27., hétfő

AZ ÁRVASÁG SZELLEMÉNEK A SZORÍTÁSA MEGTÖRIK...

LANA VAWSER:
ÉNEKLÉSSEL ÖRVENDEZIK FELETTED... AZ ÁRVASÁG SZELLEMÉNEK A SZORÍTÁSA MEGTÖRIK, ÉS AZ EGYIK LEGNAGYOBB HELYREÁLLÁS TÖRTÉNIK MOST
2015-04-23

"Az Úr, a te Istened közötted van; hatalmas, Ő a Megváltó; örül terajtad örömmel, hallgat az Ő szerelmében, énekléssel örvendez néked." Sofóniás 3:17

Apa Istenünk énekel az Ő népe fölött. A szeretet bölcsődalait énekli. A gyengédség bölcsődalait, az igazság bölcsődalait, amelyekkel az IGAZI ÉNEDET hívja elő! Akinek teremtve lettél. Ahogy a népe fölött énekel, sokan elkezdik meghallani azt a dalt, amit énekel fölöttük. A szeretet dalait, az igazság dalait, amelyek széttépik az árvaság szellemének a láncait, ami sokakat hátráltat Isten népe közül.

Az Úr mélyebbre vezeti a népét annak a megismerésében, hogy kik ők, és hogy kiéi ők. Ezekben a bölcsődalokban, amiket a népe fölött énekel, a szeretetbe való bemerítkezések történnek. Az ő tökéletes szeretete szétolvasztja a félelmet. Szétolvasztja az aggodalmaskodást. Szétolvasztja a kárhoztatást. Szétolvasztja a csüggedést. Szétolvasztja a depressziót. Ez egy jelentőségteljes időszak Isten népe számára, amelyben Ő mély, felgyorsított gyógyítást végez a szívekben, hogy megerősítse a népét, hogy el tudják hordozni azt a kettős mértéket, amit Ő bocsát ki. Arra pozícionálja és készíti fel a népét, hogy tartós legyen az életükben az ébredés, a jellemük, az erejük Őbenne, a bölcsességük és a kinyilatkoztatásuk.

Bármi került elétek, semmi sem fog tudni legyőzni és felülkerekedni rajtatok, mindaddig, amíg a szemeiteket Őrajta tartjátok, Ő egy igen jó Apa. Isten hatalmasan munkálkodik a szívek szintjén történő találkozások és átélések által Isten gyermekeiben, éppen most. Sokan érzik, hogy egyik probléma a másik után jön fel a szívükben, amelyek közül sokról nem is tudták, hogy ott van, ez a folyamat pedig már túlterhelő volt.

Isten tüze már nagyon forró volt, és mindent forráspontig hevített már, hogy a salakot a felszínre hozza, mert Ő elégeti azt, és előhoz téged, azt az embert, akinek Ő teremtett téged.

Néztem, ahogy Apa Istenünk az Ő népe fölött énekelt, és sok szív oda volt láncolva az árvaság szelleméhez. Az árvaság szelleme megakadályozta, hogy Őhozzá, mint Apjukhoz közel menjenek, hátráltatta a Vele járásukat, az életüket, és Isten gyermekei közül sokakban ürességet hagyott. Végignéztem Krisztus testén, és oly sok ürességet láttam a szívekben. Nagyon "mély fájdalmakat", és ezeknek a mély szívfájdalmaknak a nagy részét sokan el sem mondták másoknak, mert attól féltek, hogy "megszégyenülnek",vagy hogy "kárhoztatva lesznek", mert nem volna szabad "így érezni magukat", ha Jézussal járnak. Isten most ezeket a mély, fájó pontokat látogatja meg a népében, és betölti az "ürességet" az Ő szeretetéről szóló kijelentéssel, Apa ISTENKÉNT.

Az ellenség keményen harcolt, hogy megakadályozza Isten népét abban, hogy Őt jó és csodálatos Atyaként lássák meg, és megkötözve tartotta őket az árvaság szellemével, mert amikor Isten népe kitör ebből a szellemiségből, akkor erőteljesebben fognak felkelni, mint valaha, és egyre jobban hatványozódó szinteken fogják megváltoztatni a világot az Apukájukkal.

Egy valódi harc folyik jelenleg Isten népe közül sokak életében, az Apa Istennel való szívbeli átélések miatt, mert egy felgyorsult gyógyulás történik éppen most a belső szobák bensőségességében Apa Istennel, ami most töri meg a TÖBB GENERÁCIÓS elutasítottságokat, aggodalmaskodásokat, félelmeket, kétségbeesettségeket, depressziókat és öngyilkosságokat. Bármennyire is dúl a harc, NYOMULJATOK TOVÁBB! Törjetek előre! NYOMULJATOK BE a bensőségesség belső szobáiba, és kiáltsatok Apa Istenhez! Ő egy nagyon mély szinten foglalkozik most a népével.

Ahogy a szeretet bölcsődalait énekelte a népe fölött, láttam Isten népét, ahogy meghallja ezeket a bensőséges kapcsolat belső szobáiban, álmukban, vagy miközben a napi teendőiket intézik - csak úgy véletlenszerűen a szeretet dalait hallják a szellemükben, és egy hirtelen fordulat történik. Isten meglepi a gyermekeit az irántuk szívből jövő szeretetének a kreatív kifejezésformáival.

Ezek a bölcsődalok elégetik a magatokról alkotott téves hiedelmeket, elégeti azokat a dolgokat a szívetekben, amik nincsenek összhangban azzal, amit Ő mond rólad, és aki valójában vagy. Lehet, hogy forró ennek az elégetésnek a tüze, de ezzel éppen azzá válsz, akinek teremtve lettél. Az árvaság szelleme megtörik, Isten népe pedig RÁÉBRED A SZERETETRE. Akik soha nem érezték "biztonságban" magukat, vagy egyáltalán nem érezték azt, hogy "megtalálták a helyüket" az életben, most Őbenne megtalálják az otthonukat.

Ahogy egyre többet énekelt Isten népe szívéhez, azzal nem csak a háború és a szívek helyreállása történt meg, hanem sokaknak a teste is reagált a szív gyógyulására, és azonnal meggyógyultak. Isten gyermekei körül a helyzetek és az atmoszférák hirtelen megváltoztak, ahogy Isten gyermekei ráébredtek az Atya szeretetére.

Isten népe közül sokak számára most történik a legnagyobb rendeződés a szívükben és az életükben, ahogy belépnek a menny meghívására, hogy találkozzanak Apa Istennel. Ne hagyd, hogy a félelem és az árvaság szelleme megakadályozza, hogy közel menj Apa Istenhez. Kiálts! Ő tárt karokkal vár, és sugárzik a szeretettől és az örömtől, hogy megölelhessen! Benne nincs csalódottság miattad. Te nem valami tévedés vagy. Te az Ő csodálatos, szeretett fia vagy, az Ő csodálatos, szeretett lánya vagy, és ahogy meghallod a szeretetének a bölcsődalát a szíved és az életed fölött, MINDEN, amiért eddig kiáltottál, fordulatot vesz. Amit a szívedben hordozol, azt ki fogod árasztani magad körül. A szívedet az Ő szívével hozza összhangba. A szíved együtt fog táncolni Apa Isten szívével, és több fordulat és rendeződés fog történni, mint amit el tudsz képzelni, rövidebb idő alatt, mint amit valaha lehetségesnek tartottál.

Ahogy meglátod Apa Isten jó véleményét rólad, az szó szerint MINDENT MEGVÁLTOZTAT!!!

Az árvaság szelleme rendkívüli mértékben leszakad az Ő népéről, és Isten gyermekei gyógyultan, hatalommal felruházva jönnek elő, és annak a kétszeresét hordozva, amit azelőtt hordoztak. Felemelkednek a földön, mint egy erőteljes nép. Egy olyan nép, amelyik tudja, hogy Apa Isten radikálisan szereti őket, és ISMERIK az Ő jóságát, és kiárasztják ezt a szeretetet és jóságot a földre, ami kiárad az egész földre, és ráébreszti Isten szeretetére.

Felébreszti az érzéseidet Őiránta, mint a te Apa Istened iránt, és meg fogod tapasztalni az Ő érzéseit is teirántad. Ő hatalmas örömmel és szabadítással énekel, és te a szabadság, a gyógyulás és a felszabadulás ajtaján mész át. Akként az erőteljes emberként kelsz most fel, akinek Ő teremtett téged, aki meg fogod változtatni a világot, bárhová is helyezett téged, ahol lehetőséged van befolyást gyakorolni, mert TUDOD, hogy radikálisan szeret téged Apa Isten.

******************
http://lanavawser.com/2015/04/23/he-is-rejoicing-over-you-with-singing-the-orphan-spirits-hold-is-breaking-and-some-of-the-greatest-alignment-is-taking-place/