2015. április 25., szombat

Fáradtság próbálja ellopni a gyors írnokok tollát

FÁRADTSÁG PRÓBÁLJA ELLOPNI A GYORS ÍRNOKOK TOLLÁT

2015 ÁPRILIS 25 / LANA VAWSER

Láttam, hogy egy szellem lett rászabadítva az "írókra" és a "szerzőkre". Azokra, akik konkrétan arra éreznek elhívást és felkenetést az Úrtól, hogy írjanak, hogy "hallassák a hangjukat", és az Ő Királyságát terjesszék azáltal, amit írnak.

Az ellenség egy szellemet szabadított rá sok íróra Krisztus testében, hogy rendkívüli mértékű fáradtságot és kimerültséget okozzon nekik. Láttam, ahogy ezzel a szándékkal jár, hogy ellopja a tisztánlátást, a kijelentést, és ne csak nagy kimerültséget okozzon, hanem egyik figyelemelterelést hozza a másik után, hogy ellopja a "tollukat". Láttam, ahogy "időt" lopott a gyors írnokoktól a figyelemelterelések folyamatos áradata által. Az utóbbi időkben nagy ellenállásba ütköznek az írók, amely "ellopja és akadályozza a hangjuk hallatását".

Azért volt erős ellenállás az írókkal szemben az utóbbi néhány héten, mert itt az ideje, hogy AZ ÍRÓK FELÉBREDJENEK!!!

Láttam, ahogy egyik könyv a másik után lett kiadva. Láttam, ahogy egyik blog a másik után lett elindítva. Prófétai írások tekercseit láttam, ahogy el lettek küldve az egész földre, és írókat láttam, akik HIRTELEN felemelkedtek az egész földön, akik a mennyből megszólaló új hangot adtak tovább.

Az Úr a kijelentés új szintjére vezeti az írókat. Mindenféle írót láttam (könyvek, blogok, prófétai üzenetek, vagy akár film forgatókönyvek íróit), ahogy a tenger partjánál álltak, a víz pedig a bokájukig ért, és tudtam, hogy ez az írásaikhoz az Úrtól kapott "kinyilatkoztatást" jelképezte.

Ekkor a víz elkezdett visszahúzódni, egyre messzebb volt tőlük, és ezeket az írókat ekkor egy rendkívül erős kimerültség és fáradtság érte, némelyeknél, akiknek betegségeik vagy fizikai problémáik voltak, azoknál hirtelen újra előjöttek ezek, egyik figyelemelterelés a másik után érte őket, és annyira kimerültek lettek, hogy hirtelen nehéznek találták együtt mozdulni a kijelentés "áramlásával", mindazok miatt, amik akkor történtek velük. A fáradtság, a harcok és a figyelemelterelések ellenére továbbra is a helyükön ÁLLTAK.

Az árapály csupán "pillanatnyi" volt, majd megláttam, hogy a kijelentés árhulláma közeledik a tengerparton álló írók felé, majd így szólt az Úr: "Lépjetek bele!" Ez egy ÓRIÁSI árhullám volt!!!

Ahogy Isten emberei tettek egy lépést előre, az árhullám teljes mértékben beborította ezeket az írókat. Ez egy DICSŐSÉGES árhullám volt, amit az Úr küldött. A természetes világban, mi, emberek, nem tudunk túl sokáig a víz alatt maradni a lélegzetünket visszatartva , mert megfulladnánk.

De ahogy ezeket az írókat beborította ez az ÓRIÁSI mennyei kijelentés-árhullám, azt láttam, hogy mennyei kopoltyúk nőttek rajtuk. Mélyebben és könnyebben lélegeztek, mint azelőtt valaha. Az Úr a megpróbáló idők által megadta nekik az ahhoz szükséges képességet, hogy mélyebbre menjenek mint valaha, és a kijelentés olyan területeire kerüljenek, amit előtte lehetetlennek gondoltak bejárni, a harcok miatt. Úgy éreztem, hogy az Úr a kijelentések mély vizében történő "lélegzésüket" hangsúlyozta ki, és azt érzékeltem, hogy az Úr azt mondja, hogy a kijelentésnek ebben a mélységében az írásukhoz kellő kenet különösen mély szintjére fognak eljutni, hogy olyan írásokat adjanak ki a kezükből, amiket Isten lehel ki magából ebben az időszakban, és a fáradtság MEGTÖRIK!

Egy új hang hallatszott a mennyből ezeken az írókon keresztül, ami csodálatos kenetet árasztott az olvasók számára a gyógyulásra, a szabadságra, a helyreállításra és az átélésekre.

ÁTTÖRÉSI KENET

Egy "áttörési kenetet" láttam, ami beborította ezeket az írókat, miközben a kijelentés új területin úsztak, ahová az Úr hívta be őket. Ezek az írók előzőleg hatalmas áttörést tapasztaltak az írásaik által, de ez a szint, ahová most kerültek, meghaladta minden elképzelésüket. Hatalmasabb volt, mint amiről álmodtak.

Ezek által az írások által testületi szintű áttörések tudtak elindulni Krisztus egész testében, és az olvasóik között. Jelentőségteljes atmoszféra-változások. Hirtelen jövő dolgok történtek az olvasókkal, nagy lendülettel, ahogy meghívást kaptak, hogy mélyebb átélésekbe lépjenek Vele, és nagy kenet volt a szavaikon, bármilyen változatban is íródtak.

Láttam, hogy korábban elcsüggedtek ezek az írók, mert az írásaik nagyon sok áttörést hoztak az olvasóiknak és a hallgatóiknak, de ők maguk továbbra is küszködtek. A szavaik erőt hordozó magvakként lettek kiküldve, amelyek áttörést hordoztak, és kirobbantak azoknak az életében, akikhez eljutott, és amint ez megtörtént, láttam, hogy az áttörési kenet ezután RÁKERÜLT az írókra is KÉTSZERES MÉRTÉKBEN!

Akik ilyen elcsüggedt írók vagytok, akik áttörésért kiáltottatok bármilyen területen, és még nem tapasztaltátok meg, bátorodjatok, mert az Úr látta a hűségeteket, és KÉTSZERESEN visszafizeti nektek!

HIRTELEN JÖVŐ KEDVEZŐ HELYZET, és NÖVEKEDÉS

Ahogy ezek az írók az írásaikhoz kapott kijelentések új szintjein úsztak, az előttük HIRTELEN megnyíló kedvező helyzetek és növekedések ajtóit láttam meg. Olyan ajtókat, amelyek le voltak pecsételve, új ajtók nyíltak meg, amik a korábbiaknál nagyobbak voltak.

Az írók közül sokaknál nem csak egy ajtót láttam, hanem sok ajtót, nagyon nagy növekedés jött az életükbe, miközben megírták azt, amit Ő lehelt rájuk, és NAGYON sok lehetőség került eléjük a hűségük miatt. Amiről sok író azt gondolta, hogy zsákutca, és egy "NEM" válasz, azokból most egy annál jobb "IGEN" lesz!

REMEK ÍRÁSOK

Miközben az írók a kijelentés új szintjein úsztak, azt láttam, hogy MÉLY átéléseik voltak az Úrral. Sok író kiáltott akkor is, amikor senki sem látta, még fájdalmas szívű kiáltásokkal is, hogy mélyebb szinten találkozhassanak Vele. Nem csak megválaszolásra kerülnek ezek az imádságok, hanem KAMATOSTUL lesznek megválaszolva. Isten tudja, milyen régen harcolsz, milyen régóta állsz szilárdan, és Ő hűséges, kedves és jó. JELENTŐS MÉRTÉKŰ megpróbáltatásokon mentek keresztül Isten írói, de ez azért volt, hogy HORDOZNI tudjátok a kijelentést, a növekedést, a kiterjedést és a hirtelen adódó előnyöket, ami most már rajtatok van.

Ezeknek az íróknak komoly, életet átformáló átéléseik lesznek Vele ezekben az új mélységekben, és arra lesznek felszabadítva, hogy ezeknek a nagy részét meg is írják, ami AZ Ő CSODÁLATÁT fogja visszahozni Krisztus testébe, többféle JELENTŐSÉGTELJES módon.

Az olvasók CSODÁLNI fogják Őt ezek által az írások által, amiket az Úr bocsát ki ezek által az írók által, a mostani időszakban kezdődően.

Írók, akik fáradtságot, csüggedést, figyelemelterelést, a tisztánlátás hiányát tapasztaljátok, és nehéznek találjátok, hogy együtt haladjatok az áramlattal, továbbra is álljatok a helyeteken! Mert itt jön az árhullám, és az Úr a kijelentés új területeibe hív benneteket, amelyek által az írásaitok egy teljesen új szintre fognak kerülni. A lehetőségek új ajtói fognak megnyílni, és nem lesztek többé hátráltatva. A kedvező helyzetek új ajtói várnak rátok. Az ellenség megpróbálta ellopni a tollatokat és a hangotokat ebben az időszakban, amiatt a növekedés miatt, amibe most léptek be, és amiatt, hogy Isten ilyen erőteljesen készül használni az írásaitokat. Álljatok szilárdan, most készültök belépni oda, ahol teljesen be lesztek borítva, az elképzelhető legdicsőségesebb módon.

A hangotok HANGOSABB lesz, mint valaha, ahogy beléptek annak a kijelentésnek az új területére, amit Ő lehel rátok, ennek a hatása pedig SOKKAL MESSZEBB FOG ELJUTNI, mint ahogy el tudjátok képzelni.

********************