2013. április 7., vasárnap

Sürgős imakérés Rick Warren és családja érdekében

A Breaking Christian News / Elijah List által közzétett hír:
---------------------------------------------------------

2013 április 6.
Sürgős imakérés: Rick Warren pásztor fia, Matthew, öngyilkos lett

"Közel van az Úr a megtört szívekhez, és megsegíti a sebhedt lelkeket." Zsolt.34:19

Julie A. Smith, szerkesztő - The Elijah List

Matthew Warren, aki Rick Warren pásztor és felesége Kay fia, péntek este öngyilkos lett - 27 éves volt. Matthew mentális betegségben és depresszióban szenvedett egész életében, noha a lehető legjobb egészségügyi ellátásban részesült.

A FoxNews beszámolója a következőket írja: "Warren, a többmillió példányban elkelt könyv, A céltudatos élet szerzője, a gyülekezet munkatársi stábjának írt levelében elmondja, hogy pénteken egy vidám estét töltöttek a feleségével a fiuk társaságában, mielőtt Matthew fiuk hazament és önkezével véget vetett az életének, egy 'pillanatnyi kétségbeesési hullám' során."

Rick Warren gyülekezete, a Dél-Kaliforniában található Saddleback, egy közleményt adott ki a mai napon: "Matthew rendkívül kedves, szelíd és együttérző fiatalember volt, akinek az üde kedvessége sokaknak jelentett bátorítást és vigasztalást."

"Soha nem felejtem el, hogy sok évvel ezelőtt", tette hozzá Warren pásztor a gyülekezetnek írt emailjében, "miután egy újabb lelki segítségnyújtási módszer is kudarcba fulladt, Matthew azt mondta: 'Apa, tudom, hogy a Mennybe megyek. Miért ne halhatnék meg egyszerűen, és vethetnék véget ennek a fájdalomnak?'"

A fia, Matthew, tíz évet élt még ezután, amit a másoknak való segítségnyújtással töltött.

A Saddleback Gyülekezet az egész Warren családért kér imatámogatást ebben az időszakban.

Imádkozzunk mindannyian a Warren családért ebben a nehéz órában, és kérjük a Nagy Vigasztalót, hogy hozzon nekik nagy vigasztalást ebben az időben.

Őszinte részvétünk a Warren családnak, az imádságaink körülvesznek benneteket.

Az Elijah List és a Breaking Christian News teljes stábja 

Forrás: FoxNews és rickwarren.org


*************************************

Elijah List Publications 
528 Ellsworth St. SW 
Albany, OR 97321
www.elijahlist.com 
email: info@elijahlist.net
Phone 1-541-926-3250

- - -
Arra kérlek benneteket, hogy ezt a hírt lehetőleg ugyaebben a formában, továbbítsátok vagy tegyétek közzé, a tartalomra is tekintettel, hogy amennyire lehet és szükséges, világos képet láthassanak az érdeklődők a történtekről. Köszönöm - Országh Gyuri