2013. április 8., hétfő

Prófécia 2013. április 8.

A Prófétálás Szelleme Hírlevél
Faith Tabernacle, ft111.com
2013. április 8.


A TROMBITA, BILL BURNS:
Megáldalak titeket, ha hozzám jöttök és hisztek.  Ebben az időszakban új módokon foglak bővölködővé tenni titeket.  Én magam leszek a ti fényes csillagotok, a szellemi vezetőtök.  Én leszek a gyógyítótok és a szabadítótok. Mert a kedvező időszak rendelt ideje van. Eljövök és megvalósítom azt, amire hitet tudtok gyakorolni, hiszen hit által tudjátok megkapni mindazt, amit az Atya kínál nektek az Ő királyságában. Hát jöjjetek a mai napon hit által! Kérjetek és meg lesz adva, keressetek és találni fogtok, zörgessetek és az Én ajtóm megnyílik előttetek, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
A megbízatás új szintjére hozlak, de el kell hagynod a vallásos gyakorlatokat és az emberi hagyományokat, ahhoz, hogy a Szellemben való életet keresd. Megnyitom a Szellemben járás kincseit, amint úgy döntesz, hogy engedelmes leszel a feltáruló szellemi valóság kijelentésének. Az áldások felül fogják múlni azt, amit gondolsz vagy kérsz, hogyha elhatározod, hogy nem leszel hajlandó visszatérni az ismerős dolgokhoz, mondja az Úr.
Lukács 12:48b Mert mindenkitől, akinek sokat adnak, sokat követelnek, és akire sokat bíznak rá, attól többet kérnek számon.

- - -
Elnézést, hogy a mai napon nem a megszokott időben megy az email, egy kis technikai malőr miatt. Remélem hamarosan sikerül helyreállítani. Köszönöm a türelmeteket!

Gyuri Naplója