2012. október 25., csütörtök

Sürgős imakérés Egyiptomért! IMÁDKOZZUNK TOVÁBB ÉRTÜK IS

A hír a múlt hét végén tartott rendezvénysorozatról szólt, de hiszem, hogy érdemes továbbra is a szívünkön hordozni és imával támogatni az ébredés ügyét ezekben az országokban. (Gyuri - október 29. hétfő)
- - -

Akik ismerik az Imádat Sátor tavalyi és korábbi tapasztalatairól beszámoló blog oldalt is (ahol az imádó és prófétai közbenjáró alkalmakról kezdtem beszámolni), talán velem együtt reménykedve fognak felfigyelni erre a hírre. Körülbelül két éve az egyik alkalmon elkezdtünk imádkozni a világ országaiért, ezek között az iszlám országokért is, ahol akkor még csak betonkemény sötétséget láttunk szellemben. Néhány hónap múlva a Mindenható Isten elkezdte feltörni ezt a betont, hiszem, hogy rengeteg ott élő és máshol élő ember imáinak a megválaszolásaként. Habár ezt az ott élő emberek akkor a saját vallásuk tavaszának nevezték, az Úr mást gondol efelől, és az Ő szavai fognak diadalmat venni, és az Ő beszédei jó szerencsések lesznek ott, ahová küldötte. És valami megmozdult a látható szinten is ...:

A Breaking Christian News ma (csütörtökön) este küldte szét ezt a friss hírt a ma kezdődött egyiptomi eseményekről és az ahhoz kapcsolódó imakérésről:


Imatámogatást kérnek az egyiptomi sivatagban rendezett nagyszabású evangelizációs fesztiválért

(Santa Ana, CA) - Egyiptomban egy keresztény vezető imatámogatást kér a nagyszabású négy napos evangelizációs fesztiválért, ami ma kezdődik a Kairótól északra elterülő sivatagban. Ez a nem mindennapi esemény várhatóan 50.000 embert fog vonzani Egyiptom egész területéről. Több száz busz fogja a helyszínre szállítani a tömeget a nagyobb városokból.

Az eseményt a televízió is fogja közvetíteni, és külön műsor keretében fognak foglalkozni vele keresztény műholdas csatornák. A tévéközvetítéseket várhatóan 5-6 millió néző fogja követni.

A rendezvény minden programját meghatározó fő téma az lesz, hogy hogyan tudja Jézus megváltoztatni az emberek életét - erről számolt be a keresztény vezető. Minden nap záró programjaként lesz egy istentisztelet, valamint egy közvetlen evangelizációs üzenet, amellyel a jelenlevőket arra fogják hívni, hogy adják át az életüket Jézusnak.

"Semmi kétség nincs afelől, hogy Isten munkálkodik Egyiptomban, és hatalmas módokon mutatja meg magát sok gyermekének, és sok olyan embernek, akik keresik, és meg akarják ismerni Őt", mondta a keresztény kapcsolattartó. "Fenomenális az az éhség, ami arra irányul, hogy az emberek Jézusról halljanak, és még jobban megismerjék a keresztény hitet."

Az Open Doors USA szervezet képviselője, Jerry Dykstra a következőket mondta: "Ami ebben a hónapban Egyiptomban történik, az tényleg bámulatos. A felfokozott üldözések, zűrzavar és bizonytalanságok közepette, a keresztények kimennek, hogy szolgáljanak az emberek felé, és buzgón imádkoznak "e mostani időben". Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok a testvéreinkért Krisztusban a mostani hétvégi rendezvény alatt."

- - -

Eredeti cikkek a BCN oldalán és az Earned Media oldalán