2012. augusztus 30., csütörtök

Érdekesség: Dávid Sátra a Fehér Ház területén

A Breaking Christian News cikkében felfigyeltem arra, hogy milyen céllal és elképzeléssel rendezik meg most ősszel az USA-ban a Dávid Sátrát - figyelmetekbe ajánlom- (Gyuri)

- - -
Fotó: davidstentdc.org

Dávid Sátra a Fehér Ház Ellipse-parkjában
2012 augusztus 30.

Történelmi jelentőségű 40 napos, szünet nélküli dicsőítés fog menni folyamatosan, a Választás Napjáig.

(Washington, DC) - A "DAVIDS TENT DC" azaz a "DÁVID SÁTRA DC" nevű rendezvényt szervezik meg 2012 szeptember 25-től az amerikai elnökválasztás napjáig, november 6-ig, a Fehér Ház elnöki parkjában, az Ellipse parkban. 40 napon át folyamatos, 24 órás dicsőítés lesz, örömteli ünnepléssel a Fehér Ház területén.

"Nagyon izgatottan várjuk ezt a Dávid Sátra alkalmat", mondta a Washington House of Prayer (Washingtoni Imádság Háza) igazgatója, Jason Hershey. "Mielőtt Amerika elindul megválasztani az ország vezetőit, mi először Jézusnak akarunk trónt állítani a dicséreteink által, folyamatosan, 40 napon át. Jézus a királyok Királya és az uraknak Ura."

Hershey hozátette: "Ahogy Dávid király is megalapozta ezt, a dicsőítés közvetlenül a kormányzati szék mellett lesz."

A DAVIDS TENT DC (DÁVID SÁTRA DC) egy országos szintű lehetőség a keresztények számára, hogy Washingtonban összegyülekezzenek Jézust imádni. "A DAVIDS TENT DC nem arról szól, hogy konkrétan a választásokért imádkozzunk, vagy a nemzet jövőéért", teszi hozzá Hershey, "Isten szívét a dicsőítésben lehet megtalálni, annak az ismeretében, hogy a győzelmünk Jézusban van és a Királyságban, amit Ő hirdetett. Isten azokat keresi, akik Szellemben és Igazságban imádják Őt, úgyhogy reméljük, hogy minket meg fog találni a Dávid Sátrában."

A DAVIDS TENT DC weboldala tele van friss infókkal, a legújabb közösségi oldalak használatával és videókkal. Hershey továbbá elmondta: "Lehetőség van arra, hogy a Dávid Sátra weboldalán regisztráljanak az emberek 2 órás dicsőítés blokkok vezetésére. Még Hawaiiból is fognak jönni keresztény zenészek, hogy dicsőítést vezessenek a Dávid Sátrában"

Forrás: ChristianNewsWire
~
Fordítás: Országh György