2012. január 2., hétfő

2012 01 02

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, Marsha Burns--12/01/02:

A világi gondok, amelyek félelemben és megkötöttségben tartottak eddig, átadják a helyet a hited valóságának és szubsztanciájának: hogy mindenben bízz Bennem. Mert Én fogom igazgatni a te lépteidet, és mögötted megyek, hogy oltalmazzalak. Veled vagyok, hogy bölcsességet és útmutatást adjak mindenben.
Kelj fel a kétségbeesés terhe alól, amely reménytelenné és gyámoltalanná tett. Végezz a csalódottság sötétségével! Én mondom: emelkedj fel a hit és a remény új magaslataira! Nem vagy egyedül; veled vagyok, hogy átvigyelek a győzelemre. Állj őrt és vigyázz azok miatt a helyzetek miatt, amelyekben magukban hordozzák az elutasítottság, a megbántás és megosztottság lehetőségét. A te dolgod annyi, hogy alázatos légy, és törekedj a Szellem egységére a békesség kötelékében. Aztán bízz Bennem, mert Én fogom helyrehozni azt, ami eltört, és helyreállást és épséget hozok. Itt az ideje, hogy minden test, amely megosztást okoz, ki legyen vágva. 
Felszabadítalak az unalom és az egy helyben toporgás alól, hogy felélénkülj. Rázd fel magad, és ne maradj többé a szunnyadás igézése alatt! Ekkor az izgatottság és várakozás új hullámát fogod érezni, aziránt, amit benned és veled fogok cselekedni az előtted álló napokban. 
Helyezkedj el, hogy készen állj a felfedezésre! Légy készen, folyamatosan koncentrálj. Ne félj megengedni a Szellememnek, hogy magasabb helyekre vigyen téged, és megmutassa azt, ami eddig rejtve volt. Az újonnan talált kalandvágyad gyönyört fog kelteni benned.
Egy új kor küszöbén állsz, amelyben újat kezdhetsz, mondja az Úr. Ésaiás 42:9 A régiek ímé beteltek, és most újakat hirdetek, mielőtt meglennének, tudatom veletek. 
1 Korinthus 2:9 Hanem, amint meg van írva: Amiket szem nem látott, fül nem hallott, és embernek szíve meg se gondolt, amiket Isten készített az Őt szeretőknek.