2016. november 6., vasárnap

Prófétai Napok Egerben

Találkozási Pontok címmel Prófétai Napok lesznek Egerben, a Dávid Hősei Gyülekezet szervezésében, december 2-án és 3-án.

A gyülekezet weboldalán, illetve a facebookon is közzétett esemény szervezőinek a célkitűzése, hogy a prófétai szó által a résztvevők megértsék és megragadják mindazt, amit Isten készített számunkra. A meghívóban a következőt írják: "Azt várjuk ettől a találkozástól, hogy a mennyei tervek és időzítések megértése által kiszélesedik a látásunk, és hozzáigazítjuk az elménket, szívünket Isten egyre kiszélesedő Királyságához, és annak előre viteléhez – Veled együtt."

A kétnapos konferencián olyan ismert és tapasztalt szolgálók fognak szolgálni, mint Nemes Pál, Nemes Katalin, Perjesi István, Petz Renáta és Szilágyi Zsolt, és emellett gyakorlatokban való részvételre is lehetőség lesz. A jelentkezéssel, étkezéssel illetve szálláslehetőséggel kapcsolatban, valamint a részletes programról további információkat az esemény facebook oldalán vagy a Dávid Hősei Gyülekezet weboldalán olvashattok. A rendezvény helyszíne: Eger, Cifrakapu utca 158.