2016. november 23., szerda

Kim Clement hazament az Úrhoz


Kim Clement hazament az Úrhoz. A prófétai dicsőítő több mint egy éve küszködött betegségekkel, többek között agyvérzéssel, a legutóbb jelentkező tüdőbetegséggel már nem bírt megküzdeni a szervezete.

Kim Clement prófétai szolgálata számtalan emberhez jutott el, miközben Isten szívdobogását tette nyilvánvalóvá, akár tragédiákban, akár győzelmekben; jó és rossz időkben, háborúban és békében, demokratikus és teokratikus körökben, minden kulturális határt átlépve azzal, hogy Isten érzéseit közvetítette az emberek felé.

A családja szomorúan közli a hírt, hogy a szeretett Kim meghalt, átlépett a dicsőségbe, és most már az Úr jelenlétében van, "a legjobb barátjával, Jézussal. [...] Élete és szolgálata Krisztus szeretetének a bizonyítéka volt, reményt adott mindenkinek, aki hallotta a hangját, és folyamatosan jótékonykodva nyújtotta a kezét a fájdalmat vagy szükséget szenvedők felé. Kim megharcolta a nemes harcot, elvégezte a futását, megtartotta a hitet, és most átveszi az ő túláradó, nagy jutalmát a mennyben."

A családja mellett híres szolgálók is kifejezték megrendülésüket Clement halálhírére, többek között Graham Cooke, aki így emlékezik meg róla: "Igazán sok nagyszerű emlékem van Kimről. A Jézus iránti teljes hódolata, a dicsőítés iránti szenvedélyes szeretete, az írott Ige iránti lelkesedése, az elszántsága, hogy meghallja az Úr hangját és akár nyilvánosan, akár személyesen kijelentésszerű bátorítást adjon tovább az embereknek, ami rendszeresen megerősítette őket arra, hogy Istennel járjanak a körülményektől függetlenül ..."