2015. október 13., kedd

RÁÉBRESZT A KÖZBENJÁRÁS ÚJ SZINTJEIRE!!

RÁÉBRESZT A KÖZBENJÁRÁS ÚJ SZINTJEIRE!!

2015. OKTÓBER 13. / LANA VAWSER

Az Úr a közbenjárás új szintjére ébreszti rá a népét. Volt egy látomásom, amiben az Urat láttam, ahogy átjárta a népét "AZ ÉBREDÉS HANGJÁVAL".

Ahogy befelé törekszünk, hogy a rejtekhelyen legyünk, az Úr sokakat eljuttat oda, ahol még mélyebb szinten képesek meghallani az Ő szívének a kiáltásait. Ez egy megszentelt, gyönyörű hely, és az Úr sokakat vezet ide, akik jól sáfárkodtak az Ő szívének a kijelentéseivel.

Ahogy az Ő szívének a kiáltásai elkezdtek visszhangozni az Ő népének a fülében és szívében, elkezdtek egy áttörő kenettel átlépni nagyobb átélésekbe. Előfutárokként a közbenjárásuk által, az utat készítve a csodák áttörése számára. Az Úr az Ő szívének a kiáltásaiba ad bepillantásokat, és stratégiákat az imádkozáshoz, hogy megtapasztaljuk az áttörés kibontakozását.

A közbenjárásnak ez az új szintje, ahová sokakat vezet el az Úr, egy nagyon szent hely az Ő szívében, úgyhogy folyamatosan kérjetek bölcsességet és szellemi meglátást, hogy hogyan sáfárkodjatok jól ezekkel a kiáltásokkal a közbenjárás során. Egy kiemelkedő szinten történő szülés készül előtörni. A közbenjárók szülnek, az Úr ordítása pedig az ő imáik által szabadul fel az igazságtalanságok ellen és az ellenség munkája ellen.

Ahogy Isten népe végig követi a mennyei stratégiákat, ahogy éppen vezeti őket a Szent Szellem, eddig soha nem látott áttörések fognak megnyilvánulni az igazságtalanságokkal szemben. Nem csak személyes és közösségi szinteken, hanem országos szinteken is. Az áttörésben Isten szeretete és igazságszolgáltatása fog kivirágozni.

Angyali seregeket láttam, akiknek az volt a nevük, hogy "a közbenjárás angyalai", akik bejönnek a rejtekhelyre, miközben a közbenjárók imádkoznak, és a poharak megtelnek a szentek imádságaival, telnek, telnek, telnek, és egy új kicsorduláshoz érkeznek el. Sokan tapasztalják azt a vezetést, hogy átmenjenek egy új szintre a közbenjárásban és az áttörő kenet megnyilvánulásában, ami az imáik által szabadul fel.

Itt az idő a helyetekre állni!

*********************************